Zuckerberg: Bærbare computere og pc’er vil blive fuldstændig erstattet af Quest Pro VR Headset

Følgende artikel hjælper dig med: Zuckerberg: Bærbare computere og pc’er vil blive fuldstændig erstattet af Quest Pro VR Headset

Quest Pro, et professionelt VR-headset til $1.500, blev afsløret af Zuckerberg på konferencen i går. Erhvervsmarkedet er nu hovedfokus, ifølge Mark, som hævder, at det ultimative mål er total udskiftning af bærbare arbejdscomputere og pc’er.

Zuckerberg: Bærbare computere og pc'er vil blive fuldstændig erstattet af Quest Pro VR-headsettetDer købes 200 millioner computere årligt, men alligevel råder Zuckerberg til at arbejde i virtual reality.

Jeg ville helt klart købe en enhed til $1.500, der ville øge produktiviteten hos mine ingeniører med endda 3 %

Ifølge Zuckerberg

Virksomhedens metaverses software og hardware er klar. Takket være udvendige kameraer har det nye headset lært at overvåge håndbevægelser og skifte mellem AR og VR i realtid.

Den tredje mulighed, mixed reality, er også spændende: du kan skrive tekster på dit rigtige tastatur på bordet uden at tage brillerne af. Et objektidentifikationssystem sender det sammen med brugerens hænder til VR.

Derudover får Quest Pro et sæt kameraer fokuseret på brugerens ansigt. De optager øjenbevægelser og ansigtsudtryk for at sende til virtuelle avatarer. Meta arbejder også på AI modeller der forudsiger positionen af ​​hele kroppen baseret på data fra headsettet, hvilket antyder, at avatarer snart vil have ben.

På grund af vægten på blandet virkelighed måtte den handle med fordybelse – hovedbeklædningen blokerer ikke helt den omgivende verden, som Quest 2 gør. For rene VR-applikationer (som alle er kompatible med den nye gadget), skal du købe en ekstra $50-app.

Om Zuckerberg har succes med at tiltrække virksomheder til sin metavers, vil kun tiden vise. Til at begynde med kan lanceringen af ​​Quest Pro være en af ​​årets store udviklinger.

Lad os drøfte mulighederne for dets drift i kommentarerne.

Læs relaterede artikler:

🔥 Anbefalede:  Sådan forhindrer du en YouTube-kanal i at blive vist i søgeresultater