ZenGo Crypto Wallet Review 2023

Følgende artikel hjælper dig med: ZenGo Crypto Wallet Review 2023

Når du har købt en kryptovaluta efter eget valg og tredoblet dine mønter i en god handelsaftale, har du brug for en sikker kryptopung til at opbevare dine digitale aktiver. Top muligheder inkluderer:

 • Børsens depotpung
 • Ikke-depot-software/hardware-pung
 • Papir pung

Problemet med depotbelagte kryptopunge er, at børsen opbevarer dine penge for dig, og du har ikke total kontrol over dine private nøgler.

Derudover er kryptobørser åbne for alvorlige hacks, og du kan miste hele din investering, hvis børsen bliver hacket.

Og selvom de fleste ikke-depot-software-, papir- og hardwarepunge giver dig total kontrol over dine private nøgler og holder dine aktiver sikret i varmt eller koldt lager, kræver de, at du husker komplekse private nøgler, og du kan miste adgangen til dine penge, hvis du nogensinde glemmer eller forlægger dine private nøgler.

ZenGo er en top krypto-pung, der anvender ansigtsbiometri til at løse disse virkelige smertepunkter i krypto-punge, så du kan forblive en eksklusiv ejer af dine aktiver uden at huske komplekse frøsætninger.

Så er ZenGo sikkert? Denne ZenGo wallet-anmeldelse leder dig gennem alt, hvad du behøver at vide om ZenGo wallet-appen.

Hvad er ZenGo Crypto Wallet?

ZenGo crypto wallet er en ikke-depotpung, der understøtter nøglefri funktionalitet.

I modsætning til andre kryptopunge, der bruger private nøgler, bruger ZenGo ansigtsbiometrisk teknologi til at gøre det muligt for brugere at sikre og få adgang til deres kryptomønter med et ansigts-id.

Brugere kan handle, købe og sende over 70 kryptomønter direkte fra deres ZenGo kryptopung. ZenGo understøtter også staking og giver brugerne mulighed for at holde og tjene renter på deres kryptoaktiver.

Ledger: Få den bedste kryptopung. Den understøtter over 5.500 mønter og tokens.

ZenGo Wallet på et øjeblik

ZenGos nye teknologi bringer unikke funktioner, der får den til at skille sig ud fra mange andre krypto-punge, herunder:

 • Nøglefri brug: Ingen grund til at huske eller tage backup af frøsætninger eller huske komplekse transaktionsadgangskoder. Du har fuld kontrol og adgang til dine kryptoaktiver med et ansigts-id.
 • Fuld kontrol over din kryptotransaktion: ZenGo giver dig mulighed for at sende og modtage krypto uden minimums-/maksimumgrænser og uden ekstra gebyrer. Med et enkelt tryk kan du fremskynde eller annullere transaktioner, før de bekræftes på blockchain.
 • Top sikkerhed: ZenGo forbedrer sikkerheden med 3FA sikkerhedsfunktion og MPC-baseret kryptografi for at implementere nøglefri sikkerhed og eliminere et enkelt fejlpunkt. Således kan brugere gendanne deres krypto-punge, uden at virksomheden får adgang til deres punge.
 • En troværdig og troværdig virksomhed: De har en e-wallet service kaldet ZenGo Chill Storage. Brugere kan stadig få adgang til deres midler, selvom virksomheden går konkurs.
 • Dedikerede betalingspartnere: Du kan foretage betalinger ved hjælp af flere betalingsmetoder via Coinmama og MoonPay.
 • ZenGo betalingskort: Det er et Visa-kort, der giver dig mulighed for nemt at bruge din krypto i USA.
 • ZenGo mobil app: ZenGo-appen er tilgængelig til både Android og iOS, så du kan administrere din tegnebog på farten.
 • Over 70+ kryptovalutaer: Brugere kan handle over 70+ kryptovalutaer direkte fra deres ZenGo-punge.
 • Enkelt design og brugervenlighed: Både nybegyndere og erfarne kryptoinvestorer kan bruge tegnebogen med en høj grad af komfort.
 • Bred rækkevidde: ZenGo wallet-appen understøttes i mere end 188 lande.
 • Dedikeret kundesupport: 24/7 aktiv kundesupport og mange artikler om Hjælp afsnit for at besvare dine spørgsmål.
🔥 Anbefalede:  HSBC InvestDirect Review 2023

Hvordan Zengo virker

ZenGo bruger ansigtsgenkendelsesbiometri til at implementere en nøglefri tegnebogsfunktionalitet, hvilket eliminerer behovet for, at brugere skal huske eller tage backup af private nøglesætninger.

For at opnå det bruger ZenGo wallet-appen en avanceret kryptografimodel til at skabe to matematiske hemmelige delinger og sikre tegnebogen med tærskelsignaturer.

En af delingen er krypteret og gemt på ZenGo-servere, mens den anden forbliver på brugerens enhed. I stedet for private nøgler kan brugere sikre og sikkerhedskopiere deres tegnebøger ved hjælp af ansigts-id.

Når du har downloadet ZenGo wallet-appen, skal du blot oprette din tegnebog og sikkerhedskopiere den ved hjælp af et ansigts-id, som vil blive gemt på din iCloud- eller Google Drive-konto.

Derfra og fremefter er alt, hvad du skal bruge for at få adgang til eller gendanne din tegnebog, din e-mail, din cloud-konto og dit ansigt.

Dette hjælper med at eliminere et enkelt fejlpunkt og risikoen for uigenkaldelighed, hvis du skifter enhed, sletter appen eller mister din ZenGo-pungadresse.

ZenGo Wallet understøttede kryptovalutaer

ZenGo er tilgængelig i over 188 lande og giver brugerne mulighed for at gemme og handle omkring 70+ kryptovalutaer, herunder:

 • Bitcoin(BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Binance Chain (BNB)
 • Paxos Standard (PAX)
 • Dai (DAI)
 • Basic Attention Token (BAT)
 • Tezos (XTZ)
 • USD mønt (USDC)
 • TrueUSD(TUSD)

ZenGo gebyrer

ZenGo opkræver ikke noget transaktionsgebyr ved afsendelse eller modtagelse af kryptovaluta. Når det er sagt, vil du pådrage dig tre typer gebyrer, når du bruger ZenGo wallet-appen, nemlig:

Byttegebyr: Dette er det gebyr, du betaler for kryptohandler. I øjeblikket er gebyret 0,75 % af transaktionsbeløbet, men det kan variere afhængigt af handelspar og markedslikviditet.

🔥 Anbefalede:  InstaGC Review 2023: Hvor mange penge kan du tjene?

Netværksgebyr: Dette er det gebyr, du betaler for at få din transaktion behandlet på blockchain og varierer baseret på netværkets overbelastning.

For at give dig total kontrol over netværksgebyrer giver ZenGo dig mulighed for at vælge mellem økonomi, almindelig og hurtig netværkstilstand afhængigt af, hvor hurtigt du ønsker, at din transaktion skal behandles.

Tredjeparts gebyrer: Disse er gebyrer, der opkræves af ZenGo-betalingspartnere — Coinmama og MoonPay.

MoonPay-gebyrer er 1,99% ved køb af krypto via bankoverførsel og 5,99% for kryptokøb foretaget med kredit-/betalingskort.

Coinmama opkræver et gebyr på 2,88 % til 3,9 % baseret på brugerens loyalitets-/verifikationsniveau og handlens art.

ZenGo-besparelser (indsats)

Du kan tjene passiv indkomst i krypto med ZenGo-besparelser på to måder:

Udlån: Lån din krypto til Nexo, en finansiel institution, der tilbyder kryptolån. Renter beregnes og tilføjes til din saldo dagligt i den samme kryptotoken, som du udlåner.

Indsats: Du skal blot indbetale og holde dine kryptomønter for at hjælpe med at sikre netværket og tjene belønninger. I øjeblikket er ZenGo-indsats tilgængelig med Tezos (XTZ), men planlægger at tilføje flere indsatsaktiver i fremtiden.

APY varierer fra 4% til 8%, afhængigt af det kryptoaktiv, du udlåner eller satser. ZenGo-besparelser understøtter følgende kryptovalutaer:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • NEXO
 • DAI
 • TUSD
 • USDC
 • LINK

ZenGo gratis Bitcoin-tilbud

ZenGo giver dig mulighed for at tjene $10 værd af bitcoin på dit første køb.

Foretag derefter et køb på $200 eller mere af krypto og vent på at modtage din gratis ZenGo bitcoin-belønning om et par dage.

Du kan også ansøge om at deltage i ZenGo affiliate-programmet og tjene en kommission på dine henvisninger. Kun MoonPay-køb er berettiget til ZenGo gratis Bitcoin-tilbud.

ZenGo Crypto Visa-kort

ZenGo udruller et ZenGo crypto Visa-kort for at gøre det muligt for brugere at bruge deres crypto-aktiver overalt, hvor Visa accepteres.

I øjeblikket er kortet kun tilgængeligt for amerikanske statsborgere i begrænset oplag. Du kan anmode om din via din ZenGo wallet-app.

Fordele ved ZenGo

 • Topsikkerhed med 3FA-funktioner og MPC-baseret kryptografi
 • Nøglefri brug, derfor ingen grund til at huske nøglesætninger
 • Tjen $10 værd af Bitcoin på dit første køb
 • Over 70+ kryptovalutaer understøttet
 • Over 188+ ZenGo-understøttede lande.
 • Spil og lån dine kryptobeholdninger for at tjene passiv indkomst
 • Spor, administrer og handel med kryptovalutaer direkte fra din telefon
🔥 Anbefalede:  5 sjove online Wikipedia-spil for at få viden, mens du spiller

Ulemper ved ZenGo

 • Nøglefri teknologi kan føles en smule usikker for brugere, der ønsker at opbevare og have total kontrol over deres private nøgler.
 • Køb/salg er ikke tilgængeligt i nogle lande og amerikanske stater.

ZenGo vs Trust Wallet

Både ZenGo og TrustWallet er mobile tegnebøger, der understøtter handel med kryptovaluta og satsning.

TrustWallet understøtter dog over 160.000 kryptotokens og 40 blockchains. ZenGo understøtter 70+ kryptovalutaer og omkring 4 blockchains.

ZenGo vs Ledger

Ledger er en hardwarepung, mens ZenGo er en mobilpung. Ledger wallets understøtter over 5.500 kryptotokens, men ZenGo understøtter kun 70+.

Du kan købe, sælge og satse kryptovalutaer på begge tegnebøger.

Er ZenGo Wallet sikker?

I modsætning til de fleste tegnebøger, der bruger to-faktor-autentificering, bruger ZenGo 3FA til at holde dine penge sikre.

Du behøver heller ikke bekymre dig om at miste dine private nøgler, da du kan få adgang til og gendanne din ZenGo-pung med et Face ID.

Således kan man sige, at ZenGo er en sikker, ikke-depot- og nøglefri tegnebog til at holde dine kryptoaktiver sikre.

Ofte stillede spørgsmål om ZenGo Wallet

Hvor er ZenGo tilgængelig?

ZenGo wallet app er tilgængelig over hele verden i mere end 188+ lande.

Er ZenGo lovlig?

Ja, ZenGo er en legit nøglefri kryptopung, der drives af KZen Networks Ltd, et Israel-baseret firma grundlagt i 2018 og ledet af Ouriel Ohayon, en tidligere Techcrunch-redaktør. Indtil videre har virksomheden modtaget bred støtte fra omkring 14 investorer og har rejst over $24 millioner i startfinansiering.

ZenGo en kryptobørs?

Nej. ZenGo er en kryptopung. Når det er sagt, samarbejder ZenGo med kryptobørser for at gøre det muligt for brugere at handle kryptovalutaer direkte fra deres tegnebøger.

Hvordan tjener ZenGo penge?

ZenGo tjener penge gennem kryptoudvekslingsgebyrer, spreads, ZenGo-besparelser og en andel af netværksgebyrer og transaktionsgebyrer opkrævet af sine partnere.

Kan jeg købe Bitcoin på ZenGo?

Ja. Du kan købe over 70+ kryptovalutaer direkte fra din ZenGo kryptopung, inklusive Bitcoin.

Relaterede:

Table of Contents