Zara udgiver en Metaverse Valentine’s Collection i samarbejde med Zepeto

Følgende artikel hjælper dig med: Zara udgiver en Metaverse Valentine’s Collection i samarbejde med Zepeto

Inditex’s fast fashion brand Zara lancerer en metaverse-ready kollektion dedikeret til Valentinsdag. Kollektionen kaldet “Valentine’s Tale” indeholder ni avatarer og 22 digitale genstande: øreringe, ringe, halskæder, tasker, klistermærker til negle og krop, en bamse-omdannet håndtaske og andet tilbehør.

Mærket fik inspiration fra barokmalerier, mangauniverset, pixels, 3D og 1940’erne til denne udgivelse. Sådan en modig fusion af stilarter kan se godt ud i metaverset og overraskende nok også i det virkelige liv.

Zara

Varerne er især tilgængelige i IRL-butikker og på den sydkoreanske metaverse-platform Zepeto. Zara udgav også et sæt digitalt tilbehør udelukkende til den virtuelle verden. For eksempel kan spillere finde en speciel tapetstil, et gulv og en fotoboks, hvor de kan tage billeder af deres avatarer.

Dette er Zaras fjerde virtuelle modeudgivelse, der lanceres i samarbejde med Zepeto. I december 2021 droppede virksomheden varer i samarbejde med det sydkoreanske firma Ader Error. I april 2022 skabte mærket sin metaverse-kollektion kaldet “Lime Glam.” Efter dette lancerede Zara i september 2022 sin phygital Y2K-væsner-kampagne, som også var tilgængelig i butikker og Zepeto.

Den spanske modegigant er ikke den eneste virksomhed, der udgiver et web3-fokuseret Valentinsdag-initiativ. Det mexicanske sodavandsmærke Jarritos samarbejdede med Jeremy Falls web3-projekt Probably Nothing for at droppe Valentinsdag NFT’er, mens skønhedsmærket NARS benyttede Boss Beauties for at fejre “Galentine’s” Day med gratis NFT’er.

Læs mere om digital mode:

🔥 Anbefalede:  Opdag, hvordan du beregner Customer Lifetime Value (CLV) for dit brand