Yuga Labs køber 10KTF og WENEW Labs, Beeple slutter sig til Yuga som rådgiver

Følgende artikel hjælper dig med: Yuga Labs køber 10KTF og WENEW Labs, Beeple slutter sig til Yuga som rådgiver

yuga labs 10ktf

Yuga Labs har erhvervet Beeples NFT-studie WEEW Labs, skaberen af ​​den populære NFT-kollektion 10KTF. Som en del af den nye aftale slutter Beeple, kendt for at sælge en NFT for $69,3 millioner på Christie’s auktion, sig som rådgiver i Yuga Labs.

WENEWs CEO Michael Figge vil slutte sig til Yuga som Chief Content Officer. Næsten 20 WEEW-teammedlemmer vil flytte over til Yuga; Yugas fuldtidsansatte udgør nu mere end 100 mennesker over hele kloden.

“WENEW og Yuga deler en passion for fantasi og historiefortælling, og at forene kræfter betyder, at vi kan accelerere vores indsats for at bringe mere kreativitet til web3,”

Yuga Labs-holdet skrev i et blogindlæg.

WENEW er kendt for partnerskaber med kendte mærker, såsom Gucci, Louis Vuitton, Puma, Playboy og Wimbledon. Dens 10KTF er en virtuel butik skabt af den fiktive karakter Wagmi-san i New Tokyo. Indehavere af de 17 bedste NFT-kollektioner (BAYC, Cool Cats, WoW, CryptoPunks, Meebits og andre) kan købe digitale wearables til deres PFP’er.

Ifølge et tweet slutter Wagmi-san sig til Otherside-metaverset.

10KTF-kollektionen har været pumpende: OpenSea registrerede en stigning på 3.656 % i 24-timers salgsvolumen. BAYC oplevede en stigning på 565 %; MAYC, CryptoPunks og Otherdeed, alle ejet af Yuga Labs, steg også kraftigt. På én dag steg bundprisen på 10KTF fra 0,165 ETH til 0,48 ETH.

Kudos til Yuga for at holde de 10 KTF-nyheder helt stille. Alt begyndte at pumpe efter annonceringen, som det skulle

Jeg må give kredit, hvor det skal, Yuga er blevet institutionelt niveau.

Pumpet over at se denne opkøb udspille sig. pic.twitter.com/3Dd7aaxppd

— NFTstatistics.eth (@punk9059) 14. november 2022

For nylig hyrede Yuga sin første Chief Gaming Officer. I juni sluttede Christies chef for NFT’er, Noah Davis, sig til CryptoPunks som brand lead. Der er ingen overraskelse, at virksomheden ekspanderer hurtigt og er den førende aktør inden for Web3 NFT-projektområdet.

Det er dog ikke alle roser i Yuga Labs-verdenen: Virksomheden bliver undersøgt af SEC (den amerikanske sikkerheds- og udvekslingskommission). Yuga er anklaget for at overtræde føderal lov ved at sælge uregistrerede digitale aktiver.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Top 10 bedste gratis blogsider liste til at oprette blogs