Yuga Labs introducerer NFT’er til verdens førende museer, CryptoPunk #305 går til ICA Miami

Følgende artikel hjælper dig med: Yuga Labs introducerer NFT’er til verdens førende museer, CryptoPunk #305 går til ICA Miami

cryptopunks

Yuga Labs, moderselskabet for NFT-kollektionen Bored Ape Yacht Club, introducerer det nye tiltag – Punks Legacy Project og donerer en CryptoPunk #305 til Miamis Institute of Contemporary Art (ICA Miami).

“Ligesom hvordan Jeff Koons og Andy Warhol førte til en renæssance for samtidskunst, håber jeg, at CryptoPunks kan føre den anklage for NFT’er. Vi mener, at NFT’er hører hjemme på museer, og jeg er begejstret for at tage hul på Punks Legacy Project med ICA Miami og CryptoPunk #305.”

sagde Noah Davis, CryptoPunks brand lead.

Punks Legacy Project vil donere og installere adskillige CryptoPunks på topmoderne kunstmuseer og tilbyde ressourcer om Web3-undervisning (kryptokunsthistorie, kryptosikkerhed og bedste NFT-praksis) som en del af aftalen.

CryptoPunks er en af ​​de tidligste NFT-kollektioner på markedet og er stadig den mest værdifulde. De 10.000 generative kunst-NFT’er, inspireret af Londons punkscene, blev skabt af Larva Labs i 2017 og derefter erhvervet af Yuga. Ni CryptoPunks var auktioneret på den ikoniske Christie’s-auktion i 2021 og solgt for 17 millioner dollars. Forekomsten markerede historien i kryptokunstens verden.

ICA Miami afslører CryptoPunk #305 i den permanente visning fredag ​​den 2. december.

“At se en punk på væggen af ​​et museum ved siden af ​​berømte kunstnere bekræfter kun, hvad jeg følte den aften, da Beeples kunst skrev historie – NFT’er ændrer samtidskunsten,”

skrev Davis.

Sidste måned, Yuga Labs lovet at bidrage med 1 million dollars til at støtte kunst- og uddannelsesinitiativer i Miami.

CryptoPunks har genereret over $2,4 milliarder i sekundær handelsvolumen siden starten. Den dyreste CryptoPunk blev solgt for 8.000 ETH, en imponerende $23,7 millioner, da salget fandt sted i februar. Den nuværende bundpris for CryptoPunks er 66,5 ETH, eller $80.257.

🔥 Anbefalede:  Fordele ved Coworking Spaces | Er Coworking Spaces virkelig gode for dig?

Yuga Labs går endnu dybere ind i kunstens verden. I denne uge købte Web3-virksomheden det kreative NFT-studie WENEW Labs, grundlagt af den berømte digitale kunstner Beeple.

Læs relaterede indlæg: