Yuga Labs dropper Sewer Passes, men kun på NFT-markedspladser, der understøtter royalties

Følgende artikel hjælper dig med: Yuga Labs dropper Sewer Passes, men kun på NFT-markedspladser, der understøtter royalties

Yuga Labs, studiet bag blue-chip NFT-kollektionen Bored Ape Yacht Club, udgiver nye NFT’er.

Den 18. januar udgav firmaet “kloakpas.” Poletterne giver indehavere adgang til Dookey Dash – et interaktivt, næsten intellektuelt spil fra Yuga Labs. Spillets omfang er at gå igennem forhindringer og blive en af ​​topscorerne for at modtage belønninger. Deltagerne bør holde deres kloakpas indtil den 15. februar for at opdage pointklassifikationerne og se, hvad passene vil forvandle sig til.

“Jo længere du overlever og jo flere fragmenter du samler op, jo højere scorer du – og større belønning,” forklarer spillets hjemmeside.

Enhver Bored Ape Yacht Club og Mutant Ape Yacht Club ejer kan gøre krav på et kloakpas NFT gratis på en dedikeret side. Kravet vil være tilgængeligt til og med den 8. februar. Du behøver dog faktisk ikke at have BAYC eller MAYC for at få et Sewer Pass NFT. Du kan få dem fra sekundære markeder og stadig spille Dookey Dash.

Kloakpas krav er nu åbent kl https://t.co/CCLsz4krgi. Enhver BAYC/MAYC-indehaver kan gøre krav på en indtil den 8. februar. Der er ingen hast eller fordel ved tidligt at kræve – hvis du har en BAKC, kan det være en god idé at tage din hund med. Kloakpas er den eneste måde at få adgang til Dookey Dash. pic.twitter.com/x2KALaFEcZ

— Bored Ape Yacht Club (@BoredApeYC) 18. januar 2023

Det viser sig, at Yuga Labs kun har frigivet tokens på NFT-markedspladser, der understøtter royalties. Ifølge Twitter-brugeren under kaldenavnet “location tba” inkluderer Sewer Pass smart-kontrakten en liste over blokerede adresser. Blandt disse er angiveligt adressen på NFT-markedspladsen Blur. I 2022 besluttede markedspladserne LooksRare, Sudoswap, NFTX og Blur at skifte til en royaltyfri model.

Var ved at læse igennem @yugalabs Kloakpas-kontrakt, og så, at det refererer til en kontrakt, der blev indsat for en uge siden. Kontrakten er mærket som et register, og der er en masse transaktioner, der tilføjes til blokeringslisten. Formentlig er en af ​​adresserne @blur_io

— placering tba (@locationtba) 18. januar 2023

Enkeltpersoner kan allerede finde præget Består på den største NFT-markedsplads, OpenSea, som tilbyder valgfri royalties. Den nuværende bundpris på Sewer Passes er 1,79 ETH, cirka 2.722 USD i skrivende stund.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Google Messages seneste opdatering kan gøre iMessage-brugere jaloux