Yuga Labs afslører BAYC community Council, er Bored Apes glade for nyheden?

Følgende artikel hjælper dig med: Yuga Labs afslører BAYC community Council, er Bored Apes glade for nyheden?

BAYC råd

Bored Ape Yacht Clubs moderselskab, Yuga Labs, annoncerer oprettelsen af ​​et BAYC-samfundsråd i en officielt blogindlæg på onsdag.

Rådet er sammensat af syv aktive og produktive BAYC NFT-indehavere. Yuga nævnte, at rådsmedlemmer ville se på at indsamle feedback fra samfundet og ville lede filantropiske anliggender. Rådets medlemmer vil “hjælpe med at skabe fokuseret diskussion, uddelegere ansvar og give et startskud for skabere og tænkere til at samarbejde med hinanden for at realisere deres Web3-drømme.”

I dag byder Yuga Labs velkommen til det første BAYC-samfundsråd, der vil hjælpe os med at forme fremtiden for Bored Ape Yacht Club. For flere detaljer om rådet, gå over til vores officielle blog på https://t.co/MSD3M1QkfE

— Yuga Labs (@yugalabs) 5. oktober 2022

Med oprettelsen af ​​samfundsrådet giver Yuga Labs sine indehavere en integreret rolle i projektet. Det har til hensigt at holde bestyrelsen selvstændig, så medlemmerne til enhver tid har mulighed for at foreslå nye ideer.

Medlemmer af rådet vil arbejde sammen med Yuga om at lede kommercielle samfundsprojekter og organisere møder og velgørende organisationer.

De syv medlemmer af rådet er følgende: TheMiamiApe, beijingdou, 0xWave, negithenagi, 0xEthanDG, SeraStargirl og peterjfang.

Selvom metoden for, hvordan Yuga Labs udvalgte medlemmerne, er uklar, udtrykte mange brugere tosidede meninger om sagen. Nogle brugere udtalte, at andre BAYC-indehavere fortjente medlemskabet mere end de udvalgte, mens andre stillede spørgsmålstegn ved, om rådsmedlemmerne ville blive permanente, eller om de kunne ændre sig i fremtiden.

Der er så mange fantastiske aber, der kunne have været tappet, og jeg vil slå til lyd for ikke at se det nuværende råd som evigt nedfældet, men snarere en første gentagelse. Jeg vil personligt være en fortaler for rådets udvikling og samfundsinput om repræsentation

— bølge (@0xWave) 5. oktober 2022

Yuga Labs afslørede også, at de udforsker lignende behov for virksomhedens andre NFT-fællesskaber, såsom CryptoPunks, Meebits og Otherside.

Bored Ape Yacht Club er den næstmest populære samling i NFT-rummet. I september hyrede Yuga Labs sin første Chief Gaming Officer nogensinde, Spencer Tucker, som vil overvåge udviklingen af ​​Yuga Labs spilprojekter. I juni sluttede en NFT-specialist fra det berømte auktionshus Christie’s sig til Yuga som varemærkeleder for den bedste NFT-kollektion, CryptoPunks.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Yuga Labs og Gucci introducerer "Otherside: Relics by Gucci"