Yuga Lab lancerer færdighedsbaseret NFT-spil

Følgende artikel hjælper dig med: Yuga Lab lancerer færdighedsbaseret NFT-spil

Bored Ape Yacht Club skaberen Yuga Labs har annonceret en ny gamified oplevelse tilgængelig for NFT-indehavere.

Indehavere af Bored Ape Yacht Club og Mutant Ape Yacht Club vil være i stand til at få fingrene i en gratis Sewer Pas for at spille et NFT-spil med titlen Dookey Dash. Kloakpas vil være tilgængelige for alle indehavere den 17. januar.

Bored Ape Yacht Club @BoredApeYC · 17h Aber, stræk dine øjeæbler og varm dine rullemuskler op – masser af ny info om næste uge. Kort version: abe butthole, Sewer Pass 17. januar, færdighedsbaseret mynte begynder 18. januar, nye strømkilder,

virksomheden udsendte.

Alt startede tilbage i december med Trial of Jimmy the Monkey. Nu starter Yuga Labs med endnu en del af dette spilbare eventyr. Sever Passes er billetter til den gamified oplevelse, der starter næste dag og løber indtil den 8. februar. Du behøver faktisk ikke at have nogen BAYC og MAYC NFT’er for at spille spillet, så hvis du får fingrene i et Sewer Pass på den sekundære marked, du er god til at gå.

Dookey Dash-spillet lover en “færdighedsbaseret mynte.” Dette betyder dybest set, at du kan spille spillet så mange gange, du vil, men har brug for en bestemt score for at vinde og faktisk præge din NFT. Når dit Sewer Pass er valideret, har du brug for lidt tålmodighed, da næste trin på rejsen først er klar den 15. februar.

“Den 15. februar vil validerede kloakpas være berettiget til at forvandle sig til en mystisk ny strømkilde,” skrev Yuga Labs.

🔥 Anbefalede:  Jak duży jest brytyjski przemysł gier hazardowych online?

De højeste score i en enkelt kørsel vil bestemme nøjagtigt arten af ​​den nye strømkilde. Men hvad strømkilderne er til, og hvad der præcist skal ske næste gang, vil vi finde ud af i god tid, ser det ud til.

Relaterede indlæg: