YouTuber afslører endnu flere Bored Ape-nazistiske billeder

Følgende artikel hjælper dig med: YouTuber afslører endnu flere Bored Ape-nazistiske billeder

Den 20. juni delte Twitter-brugeren Philion en video kaldet “Bored Ape Nazi Club”. Filmen forklarer foruroligende ligheder mellem Bored Ape Yacht Club-samlingen og nazistiske billeder.

Bored Ape Yacht Club, en NFT-kollektion skabt af Yuga Labs, er i øjeblikket et af de mest kendte og succesrige projekter. Dens bundpris er 92 ETH (ca. $103.500 i skrivende stund). Blandt BAYC-ejere er berømtheder som Snoop Dogg, Post Malone, Jimmy Fallon og andre.

YouTube fitness blogger Philion opdaget Ryder Ripps‘ forskning på BAYC for et halvt år siden. Han besluttede at være med. “Dette er resultatet af hundredvis af timers research, undersøgende journalistik og indsigt fra eksperter inden for kunst og internetkultur. Denne undersøgelse startede for 6 måneder siden, da jeg første gang blev gjort opmærksom på gordongoner.com,” siger Philions kanal.

I en times videosekvenser forklarer Philion BAYC’s billeder og nazistiske referencer bag. Mere end det gør han klart oprindelsen af ​​skabernes øgenavne, kunstværkernes racistiske træk og meget mere.

For at gøre videoen viral lancerede Philion et dedikeret hashtag på Twitter, “burnbayc.” Det er allerede trending på Twitter.

100% et mesterværk. Du behøver ikke engang at forstå nft world for at få denne video. Én ting er sikker, du vil aldrig @thirdeyeoftruth imod dig. Snebolden er startet. #burnbayc

— JasonCline.eth 🔜 (@Jclineshow) 19. juni 2022

Nogle Twitter-brugere antog, at videoen er en måde at promovere Ryder Ripps’ egen BAYC-samling. Kunstneren skabte den for en måned siden for at vise samfundet, at NFT’er kan kopieres på engros.

Jeg mener sikkert … men at gøre dette til en shill for RRBAYC er sus af lol

hvem ville være den primære modtager af BAYC-fejl? (forudsat at der stadig er appetit på abe-baserede NFT’er, er jeg deres kølvand). Lad os “brænde BAYC og give deres medlemmer et sted at løbe.. igen sus af

— Richard Spooge | 8–D💦.eth (@HDergler) 20. juni 2022

I mellemtiden er Bored Ape Yacht Club klar til Ape Festival, som finder sted i New York City den 20.-23. juni.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Er det muligt at have flere Shopify-butikker?