Yesports annoncerer 14-dages staking-ekstravaganza for Pepe Meme-tokenholdere

Følgende artikel hjælper dig med: Yesports annoncerer 14-dages staking-ekstravaganza for Pepe Meme-tokenholdere

New York, USA, 10. maj 2023, Chainwire

Yesports, den førende esports til web3 gaming platform, er begejstret over at annoncere en særlig indsatsbegivenhed for indehavere af Pepe meme token. Denne 14-dages ekstravaganza giver Pepe token-indehavere chancen for at satse og tjene YESP-belønninger.

Fra den 11. maj kan Pepe-indehavere satse deres tokens og modtage en andel på 3 mio. YESP, som vil blive fordelt over 14 dage. Som en del af den særlige tilbudsbegivenhed kan Pepe-indehavere også deltage i Yesports’ populære NFT-præmiespil, som gør det muligt for spillere og samlere at udforske web3-spil og giver spændende nye måder at vinde eksklusive NFT’er på.

Opbygning af stærke fællesskaber er et centralt fokus for virksomheder inden for både traditionelt spil og web3. I betragtning af den hastighed, hvormed blockchain-teknologien udvikler sig, og dens evne til at understøtte den hurtige vækst af glødende samfund, sigter Yesports på at udvide sine platformstilbud yderligere gennem denne rettidige nye begivenhed, hvilket aktiverer nytteværdi for Pepe meme token-indehavere.

Meme-tokens tjener til at holde fællesskaber og publikum engageret gennem fælles værdier, som ofte er repræsenteret af og oversat gennem komiske designs og temaer. Til dato har industrien set meget få meningsfulde eksempler på nytte til meme-tokens. Den mest bemærkelsesværdige kan spores tilbage til 2014 hvornår Dogecoin-indehavere sponsorerede NASCAR-køreren Josh Wise. For Yesports taler denne specielle begivenhed til følelsen af ​​dets web3 gaming community og dets udvidede industripartnere, som deler den samme vision og værdier.

“At tilbyde denne indsatsbegivenhed for Pepe-tokenholdere er noget, vi mener ikke kun er sjovt, men nødvendigt, nogle vil måske endda sige uundgåeligt,” siger Sebastian Quinn, CEO for Yesports. “I en begrænset periode kan Pepe-tokensindehavere optjene belønninger, mens de understøtter Yesports-økosystemet, og Yesports kan styrke sit fællesskab af ivrige spillere, e-sportsorganisationer, fans og samlere.”

🔥 Anbefalede:  Animoca Brands annoncerer sin officielle NFT-kollektion, Mocaverse

For at deltage i staking-begivenheden kan Pepe-tokensindehavere besøge Yesports hjemmeside og følge instruktionerne på yesports.gg. For mere information og ofte stillede spørgsmål om YESP, besøg Yesports blog her og få detaljer om NFT-præmiespil her.

Om Yesports

Yesports forstyrrer den traditionelle spilverden og demokratiserer industrien i sin mission om at levere komplette, brugervenlige oplevelser og bygge bro mellem spil, fans og web3. Yesports bringer underholdning og adgang tættere på brugeren og er førende i at skabe en mere inkluderende spilverden ved at udnytte ny teknologi. Bakket op af førende VC’er og bygget med verdensførende teknologi, er Yesports fokuseret på at levere de mest værdifulde digitale produkter til spillere overalt.

Kontakt

Chief Operations Officer
Majella Mensah
Yesports
[email protected]

Table of Contents