Yahoo vil afholde Metaverse-arrangementer for indbyggere i Hong Kong

Følgende artikel hjælper dig med: Yahoo vil afholde Metaverse-arrangementer for indbyggere i Hong Kong

Yahoo vil organisere Metaverse og NFT-relaterede begivenheder, såsom udstillinger og koncerter, for indbyggere i Hong Kong. Nyheden kommer kort efter, at Meta annoncerede fremtidige samarbejder med lokale virksomheder i Hong Kong for at introducere Metaverse-teknologi.

De virtuelle aktiviteter med lokale berømtheder og kunstnere vil finde sted i Decentralands Metaverse. Ifølge SCMP, omkring 86 % af Gen Z forventer, at digitale oplevelser og interaktioner blander sig med den virkelige verden. Over 80 % af Hongkongs lokale er ivrige efter at udforske virtuelle og fordybende oplevelser.

I øjeblikket er Hong Kongeserne begrænset af COVID-19-begrænsninger og er forpligtet til at have en negativ test, før de går ind på sociale steder såsom spillesteder og restauranter. Gennem den virtuelle verden kan folk forbinde hvor som helst i verden, hvilket hjælper med lockdowns.

Yahoo lancerer den første NFT-udstilling i denne uge: “The Abyss of Kwun Tong.” Det kommer til at handle om det populære Hong Kong-kvarter, som var et af de første udviklede byområder i byen og er blevet aktivt ombygget i de seneste år.

“Yahoo Hong Kong har altid leveret en bred vifte af onlinetjenester, der er relevante for folks daglige liv, herunder at bruge den nyeste teknologi til at forbedre og forbedre brugeroplevelsen. Vi håber at bruge metaverset til at forbinde mennesker uanset tid og fysisk placering.” sagde Lorraine Cheung, leder af publikum hos Yahoo Hong Kong.

Decentralands native token MANA er steget næsten 4% i de sidste 24 timer med en aktuel pris på $0,84. På samme måde som andre altcoins er tokenet faldet med næsten 15 % i de sidste syv dage.

🔥 Anbefalede:  At vælge et domænenavn, de vil huske

Læs relaterede indlæg: