Yahoo återgår till snabbmeddelanden med Yahoo Together

Yahoo! du vill gå in i kampen om applikationer för snabbmeddelanden med din nya app Yahoo tillsammans. Till skillnad från många andra applikationer försöker den här appen skapa en bättre organisation för våra samtal i bästa stil Slak. Om du vill veta mer om det, fortsätt läsa.

Hur fungerar Yahoo Together?

Yahoo tillsammans är nu tillgänglig för Android och iOS. Denna app låter dig prata med samma personer men i olika fönster, att dela upp olika samtalsämnen.

Det handlar inte bara om att förena din familj eller vänner, men nu kan du dela dina konversationer. Om vi ​​till exempel vill prata om “mormors” födelsedag, behöver vi inte blanda det med “Carlos” farväl. Genom att ha allt i ordning slutar vi gå vilse bland så många konversationstrådar. Det bästa av allt är det du sparar mycket tid och vi kan till och med tysta de ämnen som inte intresserar oss.

För att kunna använda programmet måste du ha ett konto Yahoo!. På grund av dess stora likhet med appen Slak det har kritiserats i stor utsträckning. I båda kan vi hitta offentliga eller privata rum och dela filer för en hel grupp. MenVem skulle välja Yahoo Together framför Slack? Sanningen är att det är svårt för någon att föredra det Tillsammans, därför att Slak har många fler alternativ som, integration med tredjepartsapplikationer, stationära applikationer eller en webbversion.

Vad kan Yahoo tillsammans erbjuda allmänheten?

yahoo tillsammans

Yahoo tillsammans är en applikation som tidigare kallats Yahoo ekorre. Om du verkligen vill tävla med de stora meddelandena som WhatsApp eller Facebook Messenger, har du det väldigt komplicerat. Och om du försöker etablera dig som ytterligare en arbetsmiljöapplikation eftersom Slack har blivit populärt har det inte heller en lovande framtid.

Man förstår verkligen inte varför Yahoo! har släppt denna ansökan med en sådan konsoliderad marknad där de redan har lidit nederlag som med deras Yahoo Messenger. Men bara tiden kommer att visa om de hade rätt eller inte.

Om du vill prova den här applikationen på egen hand, lämnar vi dig länken för att ladda ner den från Play Butik. Låt oss veta om du tror att det kommer att bli nästa meddelandeprogram att slå eller om du tror att det har misslyckats innan du lämnar.

Yahoo Together - Gruppchattar. Organiserad.

Relaterade Artiklar

Back to top button