y00ts ugeresumé: DeGods’ DUST Labs rejste $7 millioner i løbet af den 5. september

Følgende artikel hjælper dig med: y00ts ugeresumé: DeGods’ DUST Labs rejste $7 millioner i løbet af den 5. september

Reklameplakat for y00ts-projektet.

DeGods-truppen kan boltre sig i kaos, men tro ikke, at de ikke ved, hvad de laver. Efter tilsyneladende at have været igennem hacket af deres længe ventede Duppies NFT-projekt i juni, omdøbte holdet denne bestræbelse til y00ts, endnu et Solana-baseret fald på 15.000 yeti-avatarer.

Efter forsinkelser, der skubbede deres forventede 2. september-myntdato til 4. september og derefter 5. september, er y00t’erne langt om længe alle gået live ved kun at bruge DeGods-økosystemets proprietære token for 375 DUST. Det er omkring $743, et lille fald i værdiansættelsen fra sidste måned.

“Det er ikke ualmindeligt, at tokens, der er købt for at kvalificere sig til en NFT-udgivelse, mister værdi efter deres mynte,” CoinDesk påpegede.

Brugere kan erhverve STØV enten gennem børser eller ved at satse DeGods NFT’er. DeadGod #270 blev solgt for 7033,3 SOL ($221.177,31) den 1. september, så held og lykke med det. De er trods alt det bedst sælgende NFT-projekt på Solana.

DUST Labs, der altid var lukrativt, – et NFT-projekt, som en DeGods-grundlægger kaldte et spin-off mere end et moderselskab – formåede endda at rejse 7 millioner dollars i løbet af år 2000.

Selvom så mange tvivler på NFT-markedet, har y00ts formået at skabe en hel masse hype. Deres egen version af en hvidt papir siger, at IP-rettigheder driver y00ts-indsamlingen – dog ikke efter samme metode som andre store navne som CryptoPunks.

“Lige nu tilbydes vi normalt IP-rettigheder på kun vores individuelle NFT (som BAYC/Yuga Labs) eller CC0, hvor vores NFT’er bogstaveligt talt ejes af det offentlige domæne,” lyder ‘ⓨpapiret’. “Hver samling ville have [its] eget ⓨ register, hvor det er nemt at spore, hvem der er godkendt til at bruge NFT’s IP. Dette giver projekter mulighed for at godkende og afvise brugsanmodninger med Web3-hastighed.”

🔥 Anbefalede:  20 Franchisemuligheder for tøj

Samlingen er det styrende organ – ikke skaberne eller de enkelte ejere. y00ts er deres beta-test for denne idé, som kommer med alle slags fede resultater som en y00ts-butik, hvor kunstnere kan indsende nye karaktertræk. Ejere kan anvende et nyt tilpasseligt træk på deres NFT hver måned.

Deres lanceringsstrategi hjalp helt sikkert disse hjælpeprogrammer med at udløse brande under en svær kryptovinter. y00ts-teamet valgte en offentlig hvidliste og kaldte det et ‘y00tlist’ eller ‘y00t-stipendium.’ For at komme på listen skulle ansøgere have nok STØV i deres kasse til at præge en NFT – sammen med en vis mængde gennemslagskraft. Berømtheder, herunder Howie Mandel og Gary Vaynerchuk, blev vist med i bevægelsen på y00ts (en gang Duppies) Twitter-feed. Flere blev set tigge om deres skud.

Så DeGods kom sig over forsommerens vanvid, som de altid gør – selvom de ikke kunne krydse målstregen uden en vis spænding i sidste øjeblik.

Den 4. september, den store møntdag, tweetede y00ts-holdet: “Vi løber ind i en blokeringsfejl i sidste øjeblik. På grund af arten af ​​denne fejl, føler vi os ikke trygge ved at bringe mynten live lige nu. Mynten vil sandsynligvis være omkring 24 timer fra nu. Vi holder dig opdateret undervejs.”

Mange reagerede med forargelse og mistænksomhed, men mange flere greb muligheden for at presse deres y00tlist-ansøgninger igennem. Der er nogle virkelig følelsesladede rejser tilgængelige til gennemlæsning på Twitter. Medbring væv. Vi er seriøse. Mange mislykkedes, men nogle lykkedes. Elsker at se det!

Siden da, Dekrypter rapporterede, at det sekundære salg på y00ts har oversteget godt 6 millioner dollars. Som om at krydse denne målstregen og skabe værdi ikke var sejre nok, faldt nyheden bagefter om, at DUST Labs også rejste hele $7 millioner i løbet af år 2000 fra venturekapitalfirmaer, herunder FTX Ventures, Solana Ventures, Magic Eden og Metaplex. De er vært for en AMA på Twitter den 8. september for at dele flere detaljer.

🔥 Anbefalede:  Top 10 bedste Help Desk-software, du bør bruge i 2023

Mint forsinkelse og med mindre end 100 ansøgninger tilbage….

Og så WTF, MIRAKLET!!

Selvfølgelig takket være @y00tsNFT 😘og hvis du ikke er blevet accepteret, så bliv ved med at presse på!

fuld af muligheder rundt om hjørnet https://t.co/qy5PXE07r7

— 10nixen – Y00ted (@10nixenK0) 5. september 2022

I mellemtiden ruller y00ts-bolden nu. Teknisk set modtog denne uges møntere faktisk ikke deres y00ts – de modtog t00bs og fra den 9. september indtil overskuelig fremtid kan brugerne brænde dem i bytte for deres fuldstændigt randomiserede, officielle y00t. Intet ord om, hvorvidt den tidslinje, der blev offentliggjort den 2. september, stadig er helt opdateret, men den dag vil prisen på disse NFT’er også stige til 500 DUST.

De har også lovet nogle flere mystiske meddelelser. Hold øje med AMA den 8. september for at lære mere. Tillykke til alle, der kom til y00topia – efter et langt år, overlad det til DeGods at give pladsen en god uge til bøgerne.

Læs relaterede indlæg: