XRSPACE indsamler $25M for at fremskynde udviklingen af ​​AI-drevne Metaverse-oplevelser

Følgende artikel hjælper dig med: XRSPACE indsamler $25M for at fremskynde udviklingen af ​​AI-drevne Metaverse-oplevelser

XRSPACE indsamler $25M for at fremskynde udviklingen af ​​AI-drevne Metaverse-oplevelser

XRSPACE, virksomheden, der bygger den næste generation af social virkelighed gennem XR i metaversen, har rejst 25 millioner dollars i en finansieringsrunde ledet af Foxconn Technology Group i partnerskab med Taiwans National Development Fund.

Foxconn Technology Groups investering er den første af tre trancher af finansiering fra dets tilsagn på $100 millioner, der blev annonceret i marts 2022. Taiwans nationale udviklingsfond investerede $10 millioner gennem Taiwan Creative Content Agency.

“Denne finansiering afspejler stærk tillid fra investorer til XRSPACE’s evne til at innovere nye metaverse oplevelser med en differentieret markedstilgang, såvel som en voksende efterspørgsel på verdensplan efter brands til at øge oplevelser i metaversen og for forbrugere at forbinde på måder, der går ud over fysiske grænser, ” sagde virksomheden i en pressemeddelelse.

Den friske finansiering vil blive brugt til at accelerere udviklingen af ​​virksomhedens R&D-indsats inden for 3D live og sociale oplevelser, herunder live ansigts- og bevægelsessporing af brugerdrevne avatarer, 5G-drevet realtidsinteraktion, 3D-livestreaming og AI-drevet socialt engagement. Midler vil også blive brugt til at opbygge en række partnerskaber i Taiwan, Kina, Japan og USA og lette forbrugerengagement i metaverset.

XRSPACE blev grundlagt i 2017 af Peter Chou, den tidligere administrerende direktør for det taiwanske forbrugerelektronikfirma HTC. I 2020 lancerede virksomheden sit første produkt, et VR-headset kaldet XRSPACE Manova, efterfulgt af komplementære apps PartyOn og GOXR i 2021.

Gennem PartyOn, virksomhedens virtuelle musikbegivenhedsplatform, har mere end 700.000 brugere sluttet sig til over 50.000 brugergenererede fester i den XRSPACE-drevne metaverse. Brugere kan også tilpasse deres egne 3D-avatarer for hele kroppen, der sporer deres kropsbevægelser.

🔥 Anbefalede:  Tripp indsamler 11,2 millioner dollars for at opbygge mindfulness Metaverse

I september sidste år samarbejdede XRSPACEs forretningsfokuserede GOXR-platform med ith Meta Taiwan og Taiwans kulturministerium for at lancere en metaverse oplevelse for Beigang Chaotian Temple i Taiwan. Det har også bragt over 1.200 uddannelsesinstitutioner og over 200.000 besøgende og studerende ind i metaverset i samarbejde med Department of Education i Taiwan.

Læs mere: