Xiaomi 11i HyperChrarge 5G erbjuder 120W snabbladdning

Xiaomi är redo att lansera sin Xiaomi 11i HyperCharge 5G i Indien. Den nya telefonen har 120W snabbladdning. Telefonen kommer också att bli den snabbast laddande smartphonen i länet, hävdar företaget. Utöver detta kommer smarttelefonen att ha en full HD+ AMOLED-skärm och Dolby Atoms-stöd.

Den senaste Xiaomi 11i HyperCharge 5G kan också vara en omdöpt version av Redmi Note 11 Pro. Smarttelefonen kommer tillsammans med den vanliga Xiaomi 11i som kanske inte har 120W snabbladdning men kommer att erbjuda några liknande funktioner.

Funktioner och specifikationer för Xiaomi 11i HyperCharge 5G

Batteri

Xiaomi hävdar att den nya smarttelefonen kommer att erbjuda 0 till 100 % laddning på bara 15 minuter. Telefonen kommer också att ha ett dubbelcellsbatteri som fungerar med dubbelladdningspumpar och en anpassad krets.

Xiaomi talesman förklarade på podcasten att installationen kommer att dela upp batteriladdningen som att fylla upp 2 tomma kärl på en gång.

Kamera

Telefonen kommer att ha en trippel bakkamera med en 108 MP primär sensor. Dessutom kommer den att erbjuda en dubbel inbyggd ISO för fotografering i svagt ljus. Företaget bekräftade nyligen att telefonen kommer att ha MediaTek Dimensity 920.

Ytterligare egenskaper

Smarttelefonen har 34 unika skyddsalternativ som ger telefonen skydd mot överhettning och urladdning, överhettning och avstängning.

Xiaomis senaste telefon kommer också att erbjuda överspänningssäkerhet och överströmssäkerhet. Den har 9 effektiva termiska övervakningssensorer i realtid.

Smarttelefonen har dessutom 9 effektiva termiska övervakningssensorer i realtid. Dessa påstås hjälpa till att övervaka systemet och försvara sig från punkter tillsammans med plötslig explosion hänförlig till överhettning medan snabbladdning.

Diskussion om företagets resultat 2021

Xiaomi Indien pratar med Orbital, the Gadgets 260 podcast.

För diskussionen om Xiaomi 11i HyperChrage 5G, företagets prestanda under 2021, och alla dess planer för 2022, talar värd Akhil Arora och Recensionsredaktör Jamshed Avari exklusivt med Xiaomi Indien Chief Business Officer Raghu Reddy, Senior Product Marketing Manager Sandeep Sarma, och produkt Marknadschef Rahul Dubey i veckans avsnitt av Gadget 360-podden Orbital.

Relaterade Artiklar

Back to top button