World of Women og The Fabricant samarbejder om en digital modekollektion

Følgende artikel hjælper dig med: World of Women og The Fabricant samarbejder om en digital modekollektion

NFT-projektet World of Women gik sammen med The Fabricant om at udvikle en digital modekollektion.

The Fabricant er et decentraliseret digitalt modehus. Virksomheden fokuserer på bæredygtighed, skaber digitalt tøj og bygger garderoben til Metaverse via Fabricantstudiet. Sidstnævnte giver individuelle brugere mulighed for at skabe, bære og handle med digital mode.

World of Women er en NFT kollektion af 10.000 kunstværker oprindeligt designet af Yam Karkai.

De to virksomheder skabte en 27-delt digital modekollektion inspireret af WoW NFT-karakterer. Indehavere kan bære disse digitale beklædningsgenstande i Metaverse og det virkelige liv ved at bruge AR-filtre eller “dress an image”-teknologi.

Dette er ikke det første samarbejde mellem WoW og The Fabricant. Den 19. maj annoncerede virksomhederne oprettelsen af ​​”Crypto Purse Pass.” Projektet havde til formål at styrke kvinder i Web3 ved at gøre det med stil.

Introduktion: ‘Crypto Purse Pass’

Egenskaber 🚀:

🎟️ Adgang til at samskabe unikke mode-NFT’er fra sæson 2 @worldofwomennft kollektion
🧊 Første mynte GRATIS
🖕 Forstyrr kønsfordelingen af ​​Web3-rummet
💥 Giv kvinder mulighed for at komme ind i metaverset med stil pic.twitter.com/Kets0KD1Vt

— The Fabricant – WoW Collection prægning 29. juni👛 (@thefabricant) 19. maj 2022

Droppet af den digitale modekollektion finder sted den 29. juni på The Fabricant Studio internet side. Mintprisen starter ved 15 FLOW ($24 i skrivende stund). Enkeltpersoner kan nu tilmelde sig tilladelsesliste.

Virksomhederne vil donere 10% af provenuet fra det primære salg til projekter, der har til formål at øge diversiteten i Web3.

Mere end det, vil WoW and the Fabricant være vært for en gratis masterclass om, hvordan man udvikler og organiserer et moodboard. Kurset finder sted online den 16. juni kl. 18.00 CET, og brugere kan nu Tilmelde på Fabricantens hjemmeside.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Goldman Sachs - Godt at have penge, godt at investere penge