World Music Awards afholdes i CEEK VR Metaverse

Følgende artikel hjælper dig med: World Music Awards afholdes i CEEK VR Metaverse

Kilde: Ceek Metaverse

Metaverse-platformen CEEK VR har indgået partnerskab med de berømte World Music Awards for at fremvise begivenheden i den virtuelle verden. Derudover vil CEEK VR også udgive en eksklusiv NFT-kollektion, så fans kan fejre sammen med de vindende kunstnere.

Musikfans kan deltage i showet gennem CEEK Metaverse, stemme på deres yndlingskunstnere, gå på den røde løber og få en oplevelse bag kulisserne.

CEEK VR er et Metaverse-projekt, der forbinder musikere, atleter og indholdsskabere. Platformen giver skabere mulighed for at tjene penge på deres digitale aktiver i et fuldstændigt fordybende virtuelt miljø. Brugere kan få adgang til CEEK Metaverse gennem smart-tv’er, mobiltelefoner, tablets og VR-headset.

“De fantastiske bidrag fra World Music Awards gennem mere end tre årtier har oplyst forskellige mørke hjørner af vores verden. Vi er så beærede over, at CEEK samarbejder med denne fænomenale begivenhed, der giver tilbage til så mange samfund over hele verden,” sagde administrerende direktør for CEEK, Mary Spio.

World Music Awards er prestigefyldte på grund af sin rige historie. Det har base i Monte Carlo og blev grundlagt i 1989 af prinsen af ​​Monaco. Det er en global begivenhed og har belønnet og hædret kunstnere fra alle kontinenter.

Arrangementet anerkender verdens bedst sælgende kunstnere på tværs af flere kategorier og territorier. Medlemmer af offentligheden kan stemme på valg, herunder bedste mandlige kunstner, bedste kvindelige kunstner, bedste gruppe, bedste sang og bedste album.

I januar åbnede verdens næststørste tøjdetailvirksomhed, H&M, den første virtuelle butik i CEEK Metaverse. Shoppere kan købe tøj, jordlodder og deltage i virtuelle koncerter i den virtuelle verden.

🔥 Anbefalede:  AMDs seneste V-Cache-chip viser sig at være billig, hurtig og perfekt til spil

Læs relaterede indlæg: