World Economic Forum, Microsoft og Accenture lancerer Global Collaboration Village for at løse globale problemer i metaversen

Følgende artikel hjælper dig med: World Economic Forum, Microsoft og Accenture lancerer Global Collaboration Village for at løse globale problemer i metaversen

World Economic Forum, Microsoft og Accenture lancerer Global Collaboration Village for at løse globale problemer i metaversen

The Global Collaboration Village, en fælles projekt mellem World Economic Forum (WEF), Accenture og Microsoft, er blevet afsløret på årsmødet i 2023. Landsbyen har til formål at være et formålsdrevet metavers, hvor organisationer kan mødes for at løse globale udfordringer.

Partnere fra 80 førende organisationer prægede udviklingen af ​​landsbyen, og deltagere fra hele verden deltog i forummets første interaktive session i metaverset.

Global Collaboration Village er en mixed reality (XR) platform designet til at fremme stærkere partnerskaber mellem den offentlige og private sektor for at drive globale fremskridt. Denne virtuelle landsby vil supplere, snarere end erstatte, traditionelle ansigt-til-ansigt interaktioner, hvilket giver mulighed for bedre tilslutning og samarbejde rundt om i verden.

Klaus Schwab, grundlæggeren af ​​World Economic Forum, sagde, at Global Collaboration Village er et revolutionært initiativ, der har til formål at samle organisationer fra hele verden for at samarbejde og tackle presserende globale udfordringer ved hjælp af den nyeste metaverse teknologi.

“Metaverset vil dybtgående ændre alle dele af enhver virksomhed, bygge bro mellem vores fysiske og digitale verdener, og vil over tid gøre det muligt for virksomheder at skabe innovative nye forbrugerprodukter og tjenester, transformere deres produktion og drift og genskabe den måde, vi samarbejder og arbejder på,”

sagde Julie Sweet, administrerende direktør for Accenture.

Global Collaboration Village, bygget på Microsoft Mesh, inkluderer et sæt virtuelle rum, der er adgang til via VR-headset eller bærbare computere. Disse rum inkluderer et virtuelt kongrescenter til møder og workshops, fordybende historiefortællingscentre og virtuelle campusser, hvor interessenter kan mødes og samarbejde for at finde løsninger på globale udfordringer. Disse rum er ikke blot kedelige konferencelokaler; for eksempel er der et virtuelt havhub, hvor deltagerne kan udforske vigtigheden af ​​at beskytte marine økosystemer.

🔥 Anbefalede:  Health Site Case Study (juni 2021) – $511/Mo, New Aged Domain, Link Building

Den canadiske digitale medieplatform, True North, bemærkede en kontrovers vedrørende den metaverse landsby. Efter at være blevet spurgt om metaversens troværdighed, svarede Schwab, at Global Villages partner Interpol kunne sikre platformens sikkerhed. Mange mennesker har dog kritiseret Interpol for at være for politiseret og anklaget det for at krænke menneskerettighederne. Folk har også fremhævet, at det ikke er en juridisk bindende organisation.

På spørgsmålet om faldende tillid til institutioner, og hvordan Metaverse kan spille en rolle, forsikrer WEF-stifter Klaus Schwab deltagerne om, at “Global Collaboration Village”-teknologien kan stole på, fordi en af ​​partnerne vil være INTERPOL. pic.twitter.com/WpvgHutaAa

— True North (@TrueNorthCentre) 17. januar 2023

WEF gennemførte en undersøgelse i maj, der viste, at de latinamerikanske lande og Kina er mest interesserede i metaversen.