Wombex.finance annonceret som en næste IFO på PancakeSwap

Følgende artikel hjælper dig med: Wombex.finance annonceret som en næste IFO på PancakeSwap

Lørdag den 15. oktober, Singapore

BNB-kæden udvider sig hurtigt med splinternye projekter, der rejser penge hos PancakeSwap – Binance-økosystemet, der fører DEX & lanceringspuljen. For nylig udgav PancakeSwap-teamet en forslag at lancere en ny IFO (Initial Farm Offering) kampagne for Wombex.Finance. Dette forslag blev godkendt, hvilket officielt bekræfter IFO-datoen og vilkårene for PancakeSwap-fællesskabet.

Wombex er en udbytteaggregering og veToken-akkumuleringsplatform bygget oven på Wombat, hvidlistet af Wombat Exchange-teamet.

Wombat leder StableSwap DEX i BNB-økosystemet, som tidligere med succes blev lanceret via PancakeSwap IFO-platformen.

Wombex mission og use cases

Wombex er udviklet oven på Wombat veToken-modellen for at åbne et næste kapitel for udbyttegenerering i BNB-kædens økosystem. Wombex’ mission er at kombinere kraften fra likviditetsudbydere og WOM-tokenholdere, overlade hinanden og accelerere langsigtet Wombat-vækst.

Platformen akkumulerer veWOM (vote-escrow staked Wombat native token, WOM) for at give maksimalt muligt udbytteboost for likviditetsudbydere og etablere et effektivt styringsmarked på tværs af WOM-økosystemer ved at tilbyde akkumuleret styringskraft til bestikkelsesmarkedet. De vigtigste anvendelsestilfælde omfatter:

  • For WOM-tokensindehavere: generer yderligere indtægter ved at eje WOM som et flydende wmxWOM-derivat af veWOM

Platformen er styret af WMX, Wombex native token. Da WMX er stemmelåst i 16 uger, giver WMX mulighed for at påvirke Wombat-regeringen og sælge regeringsmagt på bestikkelsesmarkedet, modtage protokolgebyrer og styre Wombex.

Wombex sigter mod at tiltrække så mange $WOM-tokens fra fællesskabet og annoncerede to store begivenheder med fokus på WOM-opkøb og belønning af fællesskab med WMX-tokens:

  1. WMX Airdrop
  2. WOM Bootstrap-begivenhed

Tilslutte Twitter, Uenighedog Telegram for at holde dig opdateret og ikke gå glip af meddelelserne!

🔥 Anbefalede:  Alex George, medstifter og administrerende direktør for ITLH, styrker studerende med UI/UX-design færdighedsbaserede kurser

Om Wombex.finance-projektet

Wombex er en udbytteaggregering og veToken-akkumuleringsplatform bygget oven på Wombat, hvidlistet af Wombat Exchange-teamet. Det er en forgrening af Convex med yderligere udvikling og forbedringer til de originale modeller, såsom:

  • Dynamisk token-emissionsmekanisme
  • Forenklet brugeroplevelse via transaktionsbundtløsning
  • Tilpasning til nuværende og fremtidig planlagt Wombat-arkitektur

For WOM-indehavere tilbyder Wombex muligheden for at tjene mere på deres WOM ved at satse WOM i wmxWOM (Wombex-ejet veWOM). For likviditetsudbydere giver Wombex en strømlinet vej til maksimalt udbytte i Wombat.

Sociale projekter: Twitter, Uenighed, Telegram.

Læs relaterede indlæg: