Wintermute annoncerer planer om at lancere en ETH-baseret DEX til sommer

Følgende artikel hjælper dig med: Wintermute annoncerer planer om at lancere en ETH-baseret DEX til sommer

Wintermute annoncerer planer om at lancere en ETH-baseret DEX til sommer

Wintermute, et kryptohandelsfirma, lancerer Bebop, en Ethereum-baseret Digital Exchange (DEX).

Bebop går live senere på sommeren og vil være den seneste tilføjelse til en line-up af ETH-baserede DEX’er, såsom Curve, Uniswap og SushiSwap.

Decentraliserede børser gør det muligt for brugere at deltage i handel med kryptomønter og tokens uden at skulle gennemgå processen med at verificere kundeoplysninger – en del af centraliserede børser. En talsmand for Wintermute kommenterede også, at kodebasen for Bebop ikke vil blive gjort til open source.

Ifølge grundlæggeren af ​​Wintermute, Evgeny Gaevoy, Bebop har potentialet til at have “mere nytte end blot et værktøj til at finde transaktionsruten til den bedste platform til eksekvering.” Han forklarede, at etosen bag lanceringen af ​​Bebop var at omdefinere og forbedre brugeroplevelsen i en verden af ​​decentraliseret finans (DeFi). Bebop planlægger at opnå dette ved at gøre markedspladsen for kryptohandel mere intuitiv og mindre besværlig.

Hvordan skiller Bebop sig ud fra flokken?

Bebop har til hensigt at skille sig ud fra sine konkurrenter og modparter ved at give brugerne mulighed for at bytte et enkelt token til en portefølje af tokens og omvendt. Dette kan potentielt gøre kryptohandelsmarkedet mere dynamisk, da handlende ville have flere muligheder for at gå ind i eller forlade positioner i løbet af en enkelt handel.

Wintermute mener, at denne funktion i Bebop “vil vise sig at være yderst gavnlig på hurtige handelsmarkeder” og vil spare brugerne for flere transaktionsomkostninger.

En anden vigtig differentiering af Bebop er, at den vil blive lanceret som en “Request for Quote” (RFQ) baseret DEX-platform sammenlignet med sine konkurrenter såsom Uniswap eller PancakeSwap, som er udviklet baseret på Automatic Market Maker (AMM)-modellen.

🔥 Anbefalede:  Apple 'Reality' AR/VR-headset: større læk deler nye detaljer

Ved at følge RFQ-modellen skal kunderne i første omgang angive antallet af tokens eller porteføljer, som de ønsker at handle, og derefter vil market makers svare med et skræddersyet tilbud til kunderne.

Katharina Fore, en produktchef hos Bebop, forklarede denne model ved at sige “Bebops børs bruger en RFQ-tilgang til en-til-en- og multi-swap-handel, hvor professionelle markedsskabere leverer likviditet i topkvalitet til protokollen.” Hun fortsatte med at nævne, at Bebop næsten kunne garantere forsikring mod uventet glidning, da kunderne altid ville foretage transaktioner til den angivne pris.

Bebop vil også inkorporere “last-look”-funktionen, som giver market makers mulighed for at revurdere og afvise handlen i en vis periode, efter at kunden har accepteret tilbuddet.

Meddelelsen fra talsmanden erklærede også, at Wintermute ville være den eneste kilde til likviditet for Bebop i hele varigheden af ​​den bløde lancering. Planen er at etablere tilstedeværelsen af ​​DEX på markedet og derefter fortsætte med at forbinde med andre AMM’er for likviditetsudbydere i efterfølgende udgivelser af platformen.

Læs relaterede indlæg: