Wimbledon udgiver en NFT-kollektion

Følgende artikel hjælper dig med: Wimbledon udgiver en NFT-kollektion

Wimbledon har lanceret en NFT-kollektion. Den ældste tennisturnering i verden, grundlagt i 1877, anses for at være den mest prestigefyldte. I 1922 flyttede All England Club fra Worple Road til turneringens ikoniske placering på Church Road. “Hundredårssamlingen” har til formål at markere et århundrede siden flytningen.

AELTC (All-England Lawn Tennis and Croquet Club) samarbejdede med Glorious for at udstede NFT’erne.

Herligt er en NFT markedsplads og et kreativt studie. Platformen er baseret på CENNZ blockchain, en kulstofneutral Ethereum Side Chain.

Set ovenfra af en tennisbane, beregnet til at repræsentere WimbledonFoto af Mudassir Ali / Pexels

“Wimbledon er værdsat af en af ​​verdens største og mest dedikerede samling af fans, hvoraf mange allerede vil nyde en påskønnelse af digital kunst. Med disse fans i tankerne har Glorious arbejdet sammen med AELTC for at skabe et mesterværk Centenary Collection, der foreviger Center Courts storslåede historie og arv,” sagde Tim Harper, medstifter og administrerende direktør for Glorious.

Samlingen omfatter 10 NFT’er. Hver enkelt udgives i 100 udgaver, så det samlede udbud er 1000 NFT’er. Hver token har et fotografi af et historisk tennisøjeblik, der blev fanget under Church Road-mesterskaberne.

Det primære salg for en NFT starter ved £500 (ca. $603 USD). Enkeltpersoner kan allerede tilmelde sig afstemningen om “The Centenary Collection” på Glorious’s internet side. Vinderne får besked via mail, hvorefter de har 48 timer til at gennemføre købet af en NFT.

Vigtig bemærkning – NFT-indehavere vil modtage deres tokens den 10. juli 2022.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  iOS 17 tilføjer muligvis en enorm Android-funktion til din iPhone