Western Union og PayPal indgiver cryptocurrency-relaterede varemærkeansøgninger

Følgende artikel hjælper dig med: Western Union og PayPal indgiver cryptocurrency-relaterede varemærkeansøgninger

To store finansielle virksomheder, det amerikanske finansselskab Western Union Holdings og betalingsgiganten Paypal, har indgivet krypto-relaterede varemærkeansøgninger. Mike KondoudisUSA’s patent- og varemærkemyndighed licenseret varemærkeadvokat, delte nyheden på sin Twitter.

Western Unions applikation fokuserer på finansielle tjenester inden for Web3. Virksomheden planlægger at tilbyde en børs for kryptovalutaer og digitale aktiver, handle råvarer og kryptovalutaer og administrere digital valuta og elektroniske tegnebøger. Derudover indgav Western Union varemærker for digital valutaveksling og udstedelse af værdibeviser. Ifølge Mike Kondoudis omfatter varemærkeansøgningen også metaverse-relaterede use cases.

Mike Kondoudis

PayPal har også for nylig anvendt til Web3-varemærkeansøgninger. Virksomheden planlægger at introducere software, der kan downloades, til at udføre operationer med kryptovalutaer og andre digitale tokens.

Mike Kondoudis

Det er værd at bemærke, at der i den seneste uge så adskillige flere NFT- og metaverse-relaterede varemærkeansøgninger. Viking River Cruises har indgivet 16 af disse. River Cruise Line hævder planer for ikke-fungible tokens, virtuelle rejser, ture, mad og drikkevarer. Mere end det planlægger Viking Cruises at udvikle en markedsplads for digitale varer og software til at skabe, sælge, købe, opbevare og administrere NFT’er og digitale varer.

Ulta Beauty Inc. har indgivet NFT- og Metaverse-relaterede varemærkeapplikationer med planer om at udvikle virtual reality-kosmetik, salontjenester og spil. Derudover vil den amerikanske skønhedskæde udgive NFT’er med billeder og videoer.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Sådan indgiver du skat for skatteåret 2022