West Hollywood kunstgalleri åbner “Iranian Mint” show med 9 nye NFT-kunstnere for at lancere MetaMural-platformen

Følgende artikel hjælper dig med: West Hollywood kunstgalleri åbner “Iranian Mint” show med 9 nye NFT-kunstnere for at lancere MetaMural-platformen

“Buddha” (2021) af Pouya Afshar. Digitalt gengivet animation. Alle kunstværksbilleder er udlånt af ADVOCARTSY og MetaMural.

Sidste lørdag den 23. juli holdt NFT’er deres egen blandt en hel række af nye kunstudstillinger, der åbnede i Los Angeles. Nogle centreret omkring skulptur, som et gruppeshow kaldet “Read No Read” på Tanya Bonakdar. Andre præsenterede indviklede malerier af folk som Marty Schnapf på Diane Rosenstein Gallery og Yuan Fang på Bill Brady.

Lidt længere ind i West Hollywood, iransk-fokuseret samtidskunstgalleri ADVOCARTSY samarbejdet med den nye NFT-platform MetaMural til galleriets første udstilling med blockchain-kunstværker.

Med passende titlen “Iranian Mint”, samler showet fysiske kunstværker og NFT’er af ni kunstnere med iranske oprindelseshistorier – inklusive Pouya Afshar, Kourosh Beigpour, Ali Dadgar, Siavash Jaraiedi, Mobina Nouri, Hadi Salehi, Shadi Yousefian, XâHavoc og Z-Havoc .

Hver eneste af dem prægede deres første NFT nogensinde til denne udstilling og lancering – undtagen Z-Havoc, en veteran fra rummet.

“Noon” (2022) af Siavash Jaraiedi. Digitalt gengivet animation.

“Det var vigtigt for denne udstilling at bygge bro mellem de to verdener og at understrege, at Fine Art NFT’er er baseret på mening og kontekst,” sagde udstillingskurator og ADVOCARTSY-grundlægger Roshi Rahnama til Metaverse Post.

“Alle digitale værker på udstillingen er en flydende forlængelse af kunstnernes praksis ind i det digitale medie,” fortsatte hun. “Samtalen tog udgangspunkt i værkerne i sig selv, i modsætning til det digitale versus det fysiske aspekt af værkerne.”

Farhang Foundation, en non-profit, der også hylder iransk kultur, hoppede på regningen som kulturpartner ved åbningsfesten, som indeholdt beats af DJ Ramy Mishriky.

En selverklæret “advokat, der blev advokat” Rahnama grundlagde ADVOCARTSY i 2015 for at skabe et rum til at inkubere LA-baserede iranske kunstnere, mens de forbinder dem med kunstorganisationer, museer og samlere i hele Amerika og i udlandet. Advocartsy åbnede sit første permanente sted i West Hollywood sidste år.

🔥 Anbefalede:  Jeg er lige gået i gang med Google Bard, og her er mine indtryk af Googles nye chatbot

“Iranian Mint” udforsker temaer som “arv, eventyr, identitet og hukommelse”, mens den også indvier MetaMural. Rahnama er ny partner hos MetaMural sammen med CEO Radin Rahimzadeh.

“Identitetsscreening 6 (12 paneler)” (2022) af Shadi Yousefian. Digitalt gengivet animation.

“Som gallerist, der repræsenterede mange kunstnere, der søgte at komme ind i NFT-riget, havde jeg udforsket de bedste måder at præsentere vores kunstners arbejde på i NFT-rummet,” fortalte Rahnama Metaverse Post om sin beslutning om at slutte sig til MetaMural-teamet og være vært for dets indvielse. åbning hos ADVOCARTSY.

“Dette kunne løse et tomrum, som jeg personligt havde bemærket på NFT-markedspladserne, nemlig en markedsplads, der henvender sig til gallerier og deres liste af kunstnere, da de bevarer integriteten, konteksten og betydningen af ​​deres arbejde og samtidig understøtter rollerne som gallerierne. Denne sammenkomst af vision, talenter og fornødenheder er det, der har bragt MetaMural i stand.”

Showets pressemeddelelse citerer også den igangværende kryptovinter som “et relevant tidspunkt at bringe fokus på et nyt koncept af NFT’er, der adskiller sig fra virvaret af hypede projekter, der overvælder rummet.” Andre bemærkelsesværdige NFT-samlinger, der faldt i den seneste uge, har gentaget lignende følelser, lige dele frelserkompleks og opportunisme.

“Earth” (2021) af Mobina Nouri. Digitalt gengivet animation.

MetaMural vil skære igennem kynismen ved at understrege fællesskabet. Nye NFT-platforme er en skilling et dusin på det seneste, men MetaMural foreslår en ny Engage-to-Earn-model, “der belønner fællesskabsmedlemmer for deres tid og involvering i fysiske og digitale begivenheder, løbende hæver dem i Insider Art Societies-ranglisten og giver dem mulighed for at låse op for yderligere nytte i økosystemet.”

Alle på åbningsaftenen fik en POAP, der indviede dem i MetaMurals Art Insider Societies. Platformen og ADVOCARTSY vil også være vært for en begivenhed den 4. august med titlen “The WTFs of NFTs.” Hold øje med galleriets websted, indtil de annoncerer detaljerne.

🔥 Anbefalede:  TCL QM8 mini-LED TV på CES 2023: en 98-tommer gigant med en indbygget subwoofer

De fleste kunstudstillinger holder åbent i mindst en måned, men i ånden af ​​kryptos hæsblæsende tempo falder “Iranian Mint” hurtigt den 6. august.

“Her 12” (2022) af Ali Dadgar. Digitalt gengivet animation.

“Vi følte, at denne udstilling var aktuel,” sagde Rahnama. “Den succesfulde lancering kaster lys over en utrolig mulighed, som MetaMural har innoveret for.”

“Vi er stadig i de tidlige dage af NFT’er og Metaverse,” konkluderede hun. “Det er vigtigt at arbejde tæt sammen med eksperter på begge sider af kunst og teknologi for at forstå, hvordan man bedst skaber værktøjer og muligheder for autenticitet og kreativitet hos kunstnere og deres repræsentanter, når de udvider sig til dette nye paradigme.”

Kig forbi, hvis serendipity finder dig i englenes by, men følg helt sikkert med, for mere kommer fra MetaMural i deres samfundsorienterede mission.

Læs relaterede indlæg: