WeChat forbyder ChatGPT i Kinas seneste forsøg på at kontrollere internettet

Følgende artikel hjælper dig med: WeChat forbyder ChatGPT i Kinas seneste forsøg på at kontrollere internettet

I et træk, der ikke kommer som nogen overraskelse for nogen, der er bekendt med den kinesiske regering, har WeChat forbudt den populære chatbot ChatGPT.

Kina har været kendt for at censurere internettet og kontrollere, hvad dets borgere kan se og gøre online. Det seneste eksempel på dette er WeChat, der forbyder ChatGPT, en chatbot, der blev oprettet for at hjælpe folk med at få adgang til information, som regeringen måske ikke ønsker, at de skal se.

Den applet, der forbinder ChatGPT til WeChat, var tilgængelig inden for få uger efter AI-lanceringen. Relaterede projekter vedr GitHub og andre platforme inkluderede også flere brugerdefinerede metoder til at interagere med ChatGPT via WeChat.

WeChat forbyder ChatGPT: Kinas seneste forsøg på at kontrollere internettetTencent Corporation, ejeren af ​​WeChat, blokerer og sletter alle konti ved hjælp af ChatGPT. Dette er det seneste i en lang række af forsøg fra den kinesiske regering på at kontrollere internettet og forhindre dets borgere i at få adgang til information, som regeringen anser for at være “farlig”.

Det er ikke overraskende, at chatbotten var hurtigt lukke ned af Tencent Corporation, virksomheden, der ejer WeChat, da folk brugte chatbotten til at få adgang til information, som den kinesiske regering ikke ønsker, at dens borgere skal se. Dette inkluderer oplysninger om det voldelige undertrykkelse af pro-demokratiske protester på Den Himmelske Freds Plads i 1989.

Mens den kinesiske regering fortsætter med at forsøge at kontrollere internettet, er det klart, at der stadig er måder, hvorpå folk kan få adgang til information, som de ikke skal se.

Tidligere har den kinesiske regering forbudt udenlandske sociale medieplatforme som Facebook og Twitter, og den har også udviklet sine egne, stærkt censurerede versioner af disse platforme. Det er derfor ingen overraskelse, at regeringen nu har rettet opmærksomheden mod chatbots.

  • ChatGPT er en webbaseret chatbot, der bruger kunstig intelligens (AI) til at generere svar på spørgsmål. Den er blevet rost for sin evne til at finde information, som ellers er svær at få fat i på grund af den kinesiske regerings censur af internettet.
  • Den sandsynlige grund til, at chatbotten er meget nyttig til at finde information, er, at den helt sikkert indeholder fakta, som regeringen forbyder folk at diskutere på kinesiske platforme.
🔥 Anbefalede:  Hvad skal du gøre, hvis du bliver låst ude af din iPhone (iPhone er deaktiveret)

Læs flere nyheder om ChatGPT: