Webull vs. Public: Hvilken er den bedre handelsapp?

Følgende artikel hjælper dig med: Webull vs. Public: Hvilken er den bedre handelsapp?

Nutidens investorer har mange muligheder for onlinemæglere og investeringsapps. Med så mange valg kan det være svært at vide, hvilken der er den rigtige for dig. I denne Webull vs. Public.com sammenligning ser vi på to af de mest populære handelsplatforme.

Med kommissionsfri handler og ingen kontominimum er både Webull og Public.com passende valg for nye investorer og erfarne handlende. De har dog forskellige tilgange og er derfor ideelle til forskellige typer detailinvestorer.

Før vi kommer ind i den detaljerede sammenligning, er det vigtigt at påpege, at både Webull og Public.com tilbyder tilmeldingsbonusser til vores læsere.

Tilmeld dig Offentlig til få op til $300 gratis lager når du laver et indskud.*

Webull tilbyder i øjeblikket nye brugere op til 12 gratis aktier for at prøve platformen. Du får to gratis aktier (hver værd $3 – $3.000) for at tilmelde dig. Indbetal ethvert beløb for at få op til 10 flere gratis aktier. Tilmeld dig Webull via dette link for at være berettiget til bonussen.

Webull Grundlæggende

Webull Financial LLC blev grundlagt i 2017, og appen blev lanceret i 2018. Investorer kan bruge Webull på en stationær eller mobil enhed til at placere provisionsfrie handler med aktier, ETF’er og optioner eller købe og sælge kryptovaluta. Det mest bemærkelsesværdige træk ved Webull er adgang til de data og forskningsværktøjer, det giver.

Læs vores Webull-anmeldelse for alle detaljer.

Public.com’s investeringsapp blev lanceret i slutningen af ​​2019 og fik hurtigt et ry som en af ​​de bedste muligheder for nye investorer. Brugere kan handle aktier, fonde, krypto og alternative investeringer gennem appen. Brugergrænsefladen er ren og enkel at bruge, hvilket giver en fremragende oplevelse for investorer.

Læs vores Public.com-anmeldelse for at få alle detaljer.

Den største forskel mellem Webull og Public er, at Webull tilbyder avancerede værktøjer til data og forskning, mens Public tilbyder en renere brugeroplevelse og bedre fællesskabsfunktioner. Investorer, der ønsker en handelsapp, der giver dem mulighed for at undersøge mulige investeringer, vil sætte pris på Webull. De, der ønsker en app, der er nem at bruge og et støttende fællesskab for at lære mere om investering, vil foretrække Offentlig.

 • Kommissionsfrie handler: Begge platforme tilbyder kommissionsfri handel med aktier og ETF’er.
 • Brøkandele og kontominimum: Begge platforme understøtter køb og salg af delaktier og ingen kontominimum, hvilket giver enhver investor mulighed for nemt at komme i gang.
 • Kryptovaluta: Begge platforme tilbyder omkring 25 kryptovalutaer ved at samarbejde med Apex Crypto.
 • Alternative investeringer: Public.com tilbyder NFT’er, kunst og samleobjekter. Webull tilbyder ikke alternative investeringer.
 • Sociale funktioner: Public.com tilbyder mange sociale funktioner, der giver brugerne mulighed for at forbinde med og lære af andre investorer. Webull inkluderer ikke sociale funktioner.
 • Forskning: Begge platforme hjælper brugere med at researche og analysere, men de gør det på forskellige måder. Webull leverer avancerede forskningsværktøjer, og Public.com tilbyder temaer, der viser aktier eller fonde efter kategori. Public tilbyder yderligere værktøjer gennem en opgraderet premium-konto.
 • Sikkerhedsforanstaltninger: Public.com bruger indbyggede sikkerhedsforanstaltninger til at underrette brugere om visse risici. For eksempel vil brugeren se en advarsel eller notifikation om volatilitet før køb af kryptovaluta. Disse sikkerhedsforanstaltninger kan hjælpe nye investorer med at genkende risikable situationer.
 • Betaling for ordreflow (PFOF): Public.com deltager ikke i PFOF’s kontroversielle (men almindelige) praksis. Webull tjener penge gennem PFOF.
 • Adgang: Webull kan bruges som en mobilapp, desktop-app eller via en internetbrowser. Public.com kan bruges som en mobilapp eller i en webbrowser.

Mobilapp (Android, iOS)

Køb brøkandele

Værktøjer til avanceret forskning

Udbyttegeninvesteringsplan (DRIP)

Opdag aktier efter temaer

Ingen betaling for ordreflow (PFOF)

Både Webull og Public.com er fremragende online mæglervirksomheder, men de retter sig mod lidt forskellige typer brugere.

Public.com er mere velegnet til nye investorer takket være læringsmulighederne gennem sociale funktioner, investeringstemaer og indbyggede sikkerhedsforanstaltninger. Brugergrænsefladen er også meget brugervenlig.

Selvom Webull helt sikkert kan bruges af nye investorer, er det mere passende for dem med erfaring. Grænsefladen er ikke helt så enkel at bruge, og de avancerede rapporterings- og analyseværktøjer vil blive værdsat af erfarne investorer.

Lad os nu se på Webull vs. Public.com-sammenligningen på flere specifikke områder og se, hvilken der kommer foran i hvert område.

Priser og gebyrer

Både Webull og Public.com er gratis at bruge uden gebyrer for at oprette eller vedligeholde en konto. Du kan handle aktier og ETF’er gebyrfrit på begge platforme. Ud over at købe hele aktier giver Webull og Public.com dig begge mulighed for at købe brøkandele. Webull understøtter brøkandele for så lidt som $5, og Public.com giver dig også mulighed for at købe brøkandele (de omtaler dem som “slices”).

Selvfølgelig opkræver både Webull og Public.com gebyrer i nogle situationer. Men ingen af ​​handelsplatformene tilbyder i øjeblikket en pro- eller premium-kontomulighed.

Webulls gebyrplan:

 • Indenlandsk bankoverførsel (depositum) – $8
 • Indenlandsk bankoverførsel (tilbagetrækning) – $25
 • International bankoverførsel (depositum) – $12,5
 • International bankoverførsel (tilbagetrækning) – $45
 • Overførsel fra Webull til Apex – $75 pr. udgående aktieoverførsel
 • Papirerklæringer – $5
 • Papir bekræfter – $2
 • Papirprospekt – $2,50
🔥 Anbefalede:  6 tips til at få succes med at arbejde i globale og fjerntliggende virksomheder

Public.coms gebyrplan:

 • Indenlandsk bankoverførsel – $30
 • Indenlandsk checklevering natten over – $35
 • Returneret check, ACH, overførsel og tilbagekaldelse/stop betalinger – $30
 • ACAT – Udgående – $75
 • Papirerklæringer – $5
 • Papir bekræfter – $2
 • Indenlandsk post – 35 USD
 • International overnatning Mai – $50
 • Begrænsede konti – $10 + provision
 • Værdiløs værdipapirbehandling – $30 + andre gebyrer kan være gældende
 • Købstilbud Ordre – $50

Alle gebyrer kan ændres, og en aktuel liste over gebyrer kan findes på deres hjemmesider.

Vinder: slips

Med kommissionsfrie handler tilgængelige fra både Webull og Public.com betragter vi dette område som uafgjort.

Kom godt i gang

Både Webull og Public.com gør det meget nemt for nye brugere at komme i gang. Du opretter en gratis konto og indtaster dine personlige oplysninger for at oprette kontoen. Processen vil kun tage et par minutter, uanset hvilken handelsplatform du vælger.

Lige så vigtigt giver begge mæglere dig mulighed for at komme i gang, uanset hvor mange penge du skal investere. Der er ingen kontominimum, så selvom du kun har et lille beløb at investere, er det ikke et problem. Som et resultat er både Webull og Public.com legitime muligheder for nye investorer.

Vinder: slips

Det er meget nemt at komme i gang med en af ​​disse mæglervirksomheder og kan gøres, når det passer dig.

Investeringsmuligheder

Webull giver dig mulighed for at handle aktier, ETF’er, optioner og kryptovaluta. Handel med kryptovaluta varetages af Apex Crypto, en brancheleder. I øjeblikket er der omkring 25 forskellige krypto-tokens, der kan handles gennem Webull.

Da Webull oprindeligt blev lanceret, støttede den ikke køb eller salg af brøkandele. Heldigvis blev denne funktion tilføjet senere, og du kan nu købe eller sælge brøkandele af individuelle aktier og ETF’er for så lidt som $5. Det betyder, at hvis du vil købe en andel af Apple-aktier eller din foretrukne S&P 500 ETF, behøver du ikke at købe en hel aktie.

Public.com giver dig mulighed for at handle aktier, ETF’er, kryptovalutaer og alternative aktiver som NFT’er, kunst og samleobjekter. Ingen anden aktiehandelsapp, som vi kender til, tilbyder disse typer alternative aktiver.

Ligesom Webull bruger Public.com Apex Crypto til at administrere handel med kryptovaluta. Krypto-mulighederne er meget ens med begge handelsplatforme (flere muligheder end du får med Robinhood-krypto).

Køb af brøkandele er også en mulighed for Public.com-brugere.

Public.com tilbyder automatisk udbyttegeninvestering (DRIP), mens Webull ikke gør. DRIP giver dig mulighed for automatisk at geninvestere udbytte, hvilket er en fantastisk funktion, hvis du investerer i aktier eller fonde, der betaler udbytte. Inden for indstillingerne for offentlige investeringer er der mulighed for at slå DRIP til eller fra når som helst.

Ingen af ​​platformene giver dig i øjeblikket mulighed for at købe en investeringsforening.

Webull understøtter papirhandel, en demokonto, der ikke bruger rigtige penge og er nyttig til øvelse.

Vinder: Public.com

Public.com kommer frem ved at tilbyde alternative aktiver og DRIP, mens Webull ikke gør.

Kontotyper

Webull giver dig mulighed for at åbne en skattepligtig individuel mæglerkonto, traditionel IRA, Roth IRA eller rollover IRA (IRA’erne er noget nyere tilføjelser). Investorer, der bruger IRA’er, kan drage fordel af provisionsfrie handler og brøkandele, ligesom investorer, der bruger en almindelig mæglerkonto.

Public.com tilbyder i øjeblikket kun én kontotype, individuelle mæglerkonti. Muligheden for at investere i en IRA ville være en velkommen tilføjelse, så forhåbentlig vil pensionskonti blive tilbudt i fremtiden.

I øjeblikket tilbyder ingen af ​​handelsplatformene fælles konti eller depotkonti. Hvis du er interesseret i en fælles- eller depotkonto, anbefaler vi M1 Finance.

Vinder: Webull

Webull er vinderen her ved at tilbyde IRA’er.

Fællesskab og sociale funktioner

En af de mest markante forskelle mellem disse to online-mæglervirksomheder er det sociale aspekt af Public.com. Webull, som de fleste mæglervirksomheder, inkluderer ikke sociale funktioner. Sådan skiller Public.com sig ud på et overfyldt marked. De sociale funktioner er både interessante og nyttige, især for en ny investor.

De sociale funktioner på Public.com inkluderer:

 • Kom i kontakt med andre investorer, og bliv involveret i samfundsdiskussioner
 • Se de aktier og fonde, andre køber og sælger
 • Lær af det støttende fællesskab af brugere

Public.com-brugere kan følge andre, oprette forbindelse til venner og familie på platformen og skabe nye forbindelser. Når du åbner appen, vil du se diskussioner og muligheder for at lære eller blive involveret.

Samlet set er brugerfællesskabet meget støttende og imødekommende. Mange brugere er villige til at hjælpe andre og besvare spørgsmål. Fællesskabsmedlemmer ønsker, at andre skal få succes, og mange mennesker deler.

En af måderne, hvorpå Public.com opfordrer brugere til at blive involveret, er gennem “Town Halls”, som er diskussioner med stiftere eller ledere af børsnoterede virksomheder. Den gennemsnitlige investor har typisk ikke adgang til ledere fra de virksomheder, de investerer i eller overvejer at investere i. Public.com ændrer dette ved at tillade brugere at interagere med ledere og stille spørgsmål om deres virksomhed. Det er en meget værdifuld funktion for dem, der bliver involveret.

Vinder: Public.com

Public.com er den åbenlyse vinder her. De sociale funktioner er den vigtigste måde, hvorpå Public.com differentierer sig. Hvis du er interesseret i at komme i kontakt med andre investorer eller lære, vil du sætte pris på det sociale aspekt.

🔥 Anbefalede:  Nye AI-værktøjer kan 'let' føre til 4-dages uge, siger ekspert

Indstillinger for skrivebord og app

Webull-brugere kan administrere deres konti, foretage handler og foretage ind- eller udbetalinger fra mobilappen (til Android og iOS), en desktop-app (til Windows, Mac OS og Linux) eller via en internetbrowser.

De tre versioner vil naturligvis se og fungere lidt anderledes, men de giver alle en ens brugeroplevelse. For eksempel er du ikke begrænset til, hvad du kan gøre på mobilappen. Du kan administrere din konto fuldstændigt, uanset hvordan du opretter forbindelse til Webull.

Public.com-brugere kan administrere deres konti, foretage handler og foretage ind- eller udbetalinger via mobilappen (tilgængelig til Android og iOS) eller internetbrowseren.

Vinder: slips

Begge platforme kan bruges på en mobilenhed eller desktop.

Brugervenlighed

Public.com brugergrænsefladen er meget veldesignet. Det er rent og meget enkelt og logisk at bruge. Der er en meget lille indlæringskurve, og alt føles intuitivt. Uanset om du er en ny eller erfaren investor, vil du finde Public.com nem at bruge.

Webull er på den anden side ikke så veldesignet. Der sker meget, og brugergrænsefladen føles en smule rodet. Det skyldes dels, at Webull tilbyder flere rapporterings- og handelsværktøjer, men det er også kun et spørgsmål om, at Public.com har et bedre design end Webull.

Vinder: Public.com

Jeg vil ikke sige, at Webull er svært at bruge eller dårligt designet, men det er ikke så nemt at bruge som Public.com. Det er tydeligt, at Public.com har gjort en stor indsats for at gøre sin platform så brugervenlig som muligt.

Begynder-venlighed

Generelt er Public.com meget velegnet til begyndere og nye investorer. Mellem den brugervenlige grænseflade, de sociale funktioner, der tilbyder enestående læringsmuligheder, og de proaktive meddelelser, der advarer brugerne om mange risikable investeringer, er Public.com den bedste mulighed for begyndere.

Webull er mere passende for investorer, der har en vis erfaring. Det er dog stadig relativt begyndervenligt. Begge platforme er velegnede til begyndere ved at tilbyde konti uden minimumskrav og ved at tilbyde brøkandele.

Vinder: Public.com

Public.com kommer frem her med flere funktioner, der er yderst nyttige for nye investorer.

Data og forskning

Begge platforme giver nogle værktøjer og data til forskning og analyse, men de gør det på meget forskellige måder.

Webull tilbyder værktøjer som en aktiescreener (ingen screening for ETF’er), diagramfunktioner, grundlæggende data og nyheder. Brugere kan få mere information og lave mere research med Webull end med næsten nogen anden aktiehandelsapp. Det er her Webull skiller sig ud for den aktive erhvervsdrivende.

Selvom Public.com ikke tilbyder de samme værktøjer til forskning og analyse, tilbyder det nyttige investeringstemaer. De har mange temaer, der kategoriserer aktier og fonde, så brugerne kan finde de rigtige investeringsmuligheder.

Du finder temaer for ting som udbytteaktier, virksomheder med kvindelige administrerende direktører, e-handelsbaserede virksomheder, SaaS-virksomheder, energiselskaber med grøn energi og meget mere. Nye investorer er mere tilbøjelige til at sætte pris på temaerne end værktøjer til teknisk forskning.

Vinder: slips

Nye investorer vil sandsynligvis sætte pris på data fra Public.com, især investeringstemaerne. Investorer med mere erfaring kan sætte pris på de avancerede værktøjer, som Webull tilbyder.

Support og kundeservice

Public.com tilbyder kundesupport via e-mail og chatfunktionalitet i appen. Supportmedarbejdere kan besvare spørgsmål via chat fra 9:00 til 17:00 ET mandag til fredag.

Webull-kunder kan få adgang til kundeservice via telefon (1-888-828-0618) eller e-mail. Du kan også sende en anmodning om assistance direkte gennem appen.

Vinder: Webull

Både Public.com og Webull tilbyder fremragende supportmuligheder sammenlignet med de fleste aktiehandels- og investeringsapps. Webull har dog en lille fordel, fordi de har supportrepræsentanter til rådighed 24 timer i døgnet.

Gratis aktiebonus

Både Webull og Public.com tilbyder incitamenter for nye brugere til at tilmelde sig. Hvis du tilmelder dig Public.com via vores henvisningslink, får du et gratis stykke lager til en værdi af op til $300.*

Webulls kampagner ændrer sig fra tid til anden, men den nuværende kampagne tilbyder to gratis aktier, når du tilmelder dig (hver værdi af $3 – $3.000), og op til 10 flere gratis aktier for at foretage en indledende indbetaling af ethvert beløb.

Public.com giver dig mulighed for at vælge den aktie, du ønsker at modtage, mens Webull giver dig aktie tilfældigt. Alligevel er der ingen grund til ikke at tilmelde dig begge for at få to bonusser. Og hvis du kan lide gratis lager, så se venligst vores artikel med mange flere måder at få gratis lager på.

Webull Fordele

Nu hvor vi har dækket en masse detaljer, lad os se på, hvordan Webull udmærker sig.

 • Værktøjer til avanceret forskning og analyse. Mellemliggende og erfarne handlende vil sætte pris på de data, der er tilgængelige fra Webull. Dette er den mest betydningsfulde måde, hvorpå Webull adskiller sig fra de fleste aktiehandelsapps.
 • Udvidet åbningstid. Webull understøtter handel inden for markedet og efter lukketid (4:00 – 20:00), mens Public.com tillader handel inden for de normale børstimer fra 9:30 – 16:00.
 • Desktopadgang ud over mobilappen. Du kan administrere din Webull-konto eller handle fra en stationær eller mobil enhed, mens Public.com i øjeblikket kun tilbyder den mobile enhed.
 • IRA’er, Roth IRA’er og Rollover IRA’er. Ud over skattepligtige mæglerkonti tilbyder Webull IRA’er, mens Public.com i øjeblikket ikke gør det.
 • Handel med optioner. Ud over aktier, ETF’er og cryptocurrency kan Webull-brugere også handle optioner.
 • 24/7 kundesupport. Kundesupportmedarbejdere er tilgængelige 24 timer i døgnet i stedet for kun i normal arbejdstid.
🔥 Anbefalede:  Den gennemsnitlige levetid for din harddisk vil chokere dig

Public.com tilbyder selvfølgelig også flere vigtige fordele, herunder:

 • Brugervenlighed. Appen er meget veldesignet og brugervenlig, også for førstegangsinvestorer.
 • Social investering. Public.coms sociale funktioner er perfekte til nye investorer, der ønsker at lære, eller alle, der nyder at forbinde med andre investorer. Det er et meget støttende fællesskab og et fantastisk sted at lære.
 • Investeringstemaer. Public.com leverer lister over investeringsmuligheder i forskellige kategorier, hvilket gør det nemt at finde de virksomheder og fonde, du ønsker at investere i.
 • Indbyggede sikkerhedsforanstaltninger. Public.com vil advare dig, hvis du er ved at foretage en investering, der anses for at være risikabel. Dette forhindrer dig naturligvis ikke i at tabe penge, men det viser, at Public.com søger at beskytte investorernes bedste interesse.
 • Begyndervenlig. Af alle de grunde, der er nævnt ovenfor, er Public.com en fremragende mulighed for nye investorer.
 • Automatiske reinvesteringer af udbytte. Med Public.com har du mulighed for automatisk at genindlæse ethvert udbytte, du modtager fra aktier eller ETF’er (dette er i øjeblikket ikke tilgængeligt med Webull).
 • Ingen betaling for ordreflow. Betaling for ordreflow (PFOF) gør det muligt for mæglerselskaber at generere indtægter ved at dirigere ordrer til forskellige parter til udførelse af handel. Det er en noget kontroversiel praksis, og Public.com lavede ændringer for at stoppe med at generere indtægter med PFOF. I stedet indførte Public.com et valgfrit tip funktionalitet, så brugere kan give et tip, hvis de vælger, når de foretager en handel.

Endelige tanker om Webull vs. Public.com

Både Webull og Public.com er fremragende muligheder for investorer, der ønsker at handle aktier, ETF’er og cryptocurrency. Mange investorer finder disse apps mere bekvemme end traditionelle mæglere som TD Ameritrade eller Ally Invest. Webull og Public.com har lidt forskellige tilgange, og som følge heraf er de velegnede til forskellige typer investorer.

Vores endelige Webull vs. Public.com dom:

 • Vi anbefaler Public.com til nye investorer, dem, der ønsker at forbinde med og lære af andre investorer, og dem, der leder efter en nem, brugervenlig oplevelse.
 • Vi anbefaler Webull til mellemliggende til erfarne investorer, som vil drage fordel af de tilgængelige rapporterings- og analyseværktøjer.

Ofte stillede spørgsmål

Kan man stole på Webull?

Webull er lige så sikker som nogen af ​​sine konkurrenter og overvåges af både FINRA og SEC. Webull bruger sikkerhed på bankniveau, ligesom enhver lovlig finansiel institution.

Er Webull ligesom Robinhood?

De to platforme er meget ens, men den største forskel er, at Webull leverer mere avancerede værktøjer til forskning og analyse. Begge tilbyder kommissionsfrie handler, har ingen minimumsbalancekrav og understøtter handel med brøkandele.

Er Webull sikkert for begyndere?

Ja, Webull er sikkert for begyndere, selvom investering altid er forbundet med risiko. Public.com tilbyder nogle begyndervenlige funktioner, såsom advarsler, når du er ved at foretage en risikabel investering. Af denne grund mener vi, at Public.com er en lidt bedre mulighed for begyndere.

Er Webull en kinesisk virksomhed?

Holdingselskabet er kinesisk, men Webull er registreret i New York og er et amerikansk selskab. Som sådan er det underlagt amerikanske love.

Tillader Webull dagshandel?

Ja, Webull er en god mulighed for daghandlere. Public.com og nogle andre platforme er mere passende for langsigtede investorer.

Kan jeg bruge Webull og Public på samme tid?

Ja, du kan have konti hos begge. Mange mennesker vil prøve begge apps for at se, hvilken de foretrækker.

Hvad gør Public bedre end Webull?

Public.com inkluderer sociale netværksfunktioner, hvilket er dens største fordel i forhold til konkurrenter som Webull. Public.com tilbyder også investeringstemaer, som i det væsentlige er lister over virksomheder og fonde baseret på specifikke kriterier (f.eks. udbytteaktier, miljøvenlige virksomheder osv.).

Er Webull god til krypto?

Webull er en god mulighed for dem, der ønsker at investere i krypto, men ikke for dem, der ønsker at gemme krypto i deres egen digitale tegnebog. Du kan nemt købe og sælge krypto på Webull, men (i øjeblikket) kan du ikke overføre det fra Webull til din egen digitale tegnebog.

Er Public.com god til krypto?

Public.com er en god mulighed for dem, der ønsker at investere i krypto, men ikke for dem, der ønsker at gemme krypto i deres egen digitale tegnebog. Du kan nemt købe og sælge krypto på Public.com, men (i øjeblikket) kan du ikke overføre det fra Public.com til din egen digitale tegnebog.

Læs næste: M1 Finance Review

Table of Contents