Webull-margin vs. kontantkonto: Hvilken er bedre for mig?

Følgende artikel hjælper dig med: Webull-margin vs. kontantkonto: Hvilken er bedre for mig?

Webull er en interessant aktie- og ETF-handelsplatform, der ikke har noget minimumsindskud på kontantkonti, og de opkræver ikke handelskommissioner. Denne platform blev skabt af finansielle eksperter til aktive handlende, der ønsker adgang til bedre værktøjer, end de kan finde på andre gratis handelsplatforme, herunder vurderinger fra analysebureauer, finansielle kalendere, tekniske indikatorer, live data og mere.

Webull placerer alle disse data lige ved hånden, og det enkle design gør det til en ideel pasform til daytradere. Men dette er muligvis ikke den bedste mulighed for nyere eller langsigtede passive investorer, fordi de kan blive overvældet af platformen.

Webull har to typer konti, “Kontanter” og “Margin”, og brugeren er ikke begrænset, og de kan have begge, hvis det er nødvendigt. Hver bruger vil have et unikt login til deres kontant- og/eller marginkonti.

I denne artikel vil vi se på Webull-margin vs. kontantkonti og de vigtigste forskelle, så du kan vælge den kontotype, der bedst opfylder dine behov.

Webull tilbyder i øjeblikket nye brugere op til 12 gratis aktier for at prøve platformen. Du får to gratis aktier (hver værd $3 – $3.000) for at tilmelde dig. Indbetal ethvert beløb for at få op til 10 flere gratis aktier. Tilmeld dig Webull via dette link for at være berettiget til bonussen.

Læs vores Webull-anmeldelse for flere detaljer om platformen.

Hvad er en Webull Cash-konto?

En Webull-kontantkonto er standardtypen for konto, og den giver brugeren mulighed for at handle med afviklede midler, og der tilbydes ingen gearing. Alle Webull kontantkontobrugere skal overholde reglerne om kontantafregning og ingen-dages handel. Kontantkontoen giver brugeren mulighed for at foretage handler med midler, der er blevet indsat på kontoen. Selv konti med en værdi på $2.000 eller mere kan ikke få adgang til gearing.

Der er fire strategier, der kan vælges for muligheder. Det er lange og dækkede opkald og lange og kontantsikrede puts. Brugeren kan sælge en position, som de har købt med uafklarede midler, men der er begået en overtrædelse af god tro.

For eksempel: Hvis du brugte 250 USD til at købe en aktie på 250 USD, og ​​den går op til 300 USD, kan du sælge den og bruge pengene til at købe aktie A, B eller C. Så kan du også sælge aktien før midlerne. har sat sig ind på din konto (hvilket normalt tager et par hverdage), er det sådan, god troskrænkelsen begås.

🔥 Anbefalede:  7 Twitch tips og tricks til en bedre seeroplevelse

Hvad er en Webull Margin-konto?

En Webull margin-konto fungerer anderledes. De har gearing, og det kommer med nogle yderligere risici det bør overvejes nøje.

Marginkontoen kan bruges til at udnytte de midler og værdipapirer, der allerede ejes, til at købe ekstra værdipapirer. Dette kan være effektivt til at øge afkastet, men kontoen skal opretholde et minimum på $2.000 i kontanter eller i det mindste en marginal egenkapital.

Disse konti giver brugeren mulighed for at eje op til fire gange dagskøbekraften og to gange købekraften over natten. Hvis Webull margin-kontoen har en værdi på $25.000 eller mere, er den kvalificeret til mønster dag handel. Dette giver brugeren mulighed for at udføre ubegrænsede dagshandler, hvilket er langt mere end standard tre daglige handler pr. fem rullende hverdage for mindre beløb. Disse konti letter også muligheder for handel med optioner.

Hvad er forskellen?

Nu hvor du har en klarere forståelse af disse to kontotyper, er det tid til at se på de fire vigtigste forskelle mellem dem mere detaljeret. De er:

1. Købekraft

Dette udtryk refererer til det beløb, du har til rådighed for handel. På Webull kontantkontoen vil din købekraft være de penge, du har på kontoen. Denne konto vil ikke tillade dig at låne penge fra andre steder for at handle.

Marginkontiene giver dig mulighed for gearing dine penge og eventuelle ejede værdipapirer til at købe yderligere værdipapirer. Den tilgængelige købekraft er tilgængelig i to forskellige typer: “Dagshandelens købekraft” og “Købekraft natten over”.

Day-Trading Buying Power er selvforklarende, men Overnight Buying Power fungerer anderledes. Dette er det beløb, du har stillet til rådighed for at købe værdipapirer og bevare denne position natten over.

Marginhandel er kun tilgængelig for personer med en marginkonto, der har en nettoværdi på over $2.000.

2. Dagshandler

Kontantkontobrugere kan lave lige så mange afviklet fond dagshandler, som de vil, men hver handel skal bruge mindst to hverdage for at afvikle midlerne. Det betyder, at de ikke kan bruges til at købe og/eller sælge igen, før de er afviklet. Ethvert forsøg på at lave en dagshandel uden tilstrækkelige afgjorte midler til at finansiere transaktionen vil føre til overtrædelser af god tro.

🔥 Anbefalede:  Work Studio Coworking - hvor forretningen vokser sammen

Med en marginkonto kan en almindelig erhvervsdrivende foretage tre-dages handler i løbet af fem hverdage. Hvis der foretages flere handler, vil det markere dig som en Mønster Day Trader (PDT). En person, der er markeret som PDT, skal opretholde den mindste egenkapital på $25.000, der kræves for at foretage ubegrænsede dagshandler.

For flere detaljer, læs venligst Can You Day Trade på Webull?

3. Afregningsregler

Kassekontoen får dig til at fokusere på uafviklede og afviklede midler til handel. Uafviklede midler er de penge, du har modtaget, da du kun likviderede positioner i løbet af de sidste to dage. Disse midler bliver til afviklede midler, når de er fuldt afviklede, bliver de købekraft, og de kan trækkes tilbage med det samme.

De uafviklede midler kan bruges til at foretage handler, men hvis positionen lukkes, før midlerne er afviklet, kan der begås en god troskrænkelse. Hvis du begår to eller flere overtrædelser, bliver de uafviklede midler utilgængelige for handel, indtil handlerne er afviklet og lukket.

En marginkonto giver dig mulighed for bruge uafviklede midler til at foretage handler. Der er ingen krænkelsesrisici relateret til afregningsdatoerne. Provenuet af positionssalg vil straks blive omsat til købekraft.

4. Udbetalinger

Kontanthævningen kan hæves op til det beløb, som du har på kontoen. Men midlerne kan kun trækkes tilbage, hvis de er fuldt ud afviklet.

Marginkonti fungerer forskelligt, det beløb der kan hæves afhænger af kassebeholdningen og det beløb du kan låne. Lånebeløbet er baseret på de marginholdige værdipapirer.

Webull Cash and Margin Accounts Nøglefunktioner

For at opsummere, lad os tage et kig på de vigtigste funktioner i Webull kontanter og marginkonti:

Webull kontantkonti

 1. Dagshandelsregler er ikke gældende, men kontantafregningsregler skal følges.
 2. Disse konti tilbyder ingen gearing, du kan kun handle med dine afviklede midler.
 3. Handler foretages med penge, du indsætter på kontoen, og du kan ikke få adgang til gearing, selvom værdien af ​​kontoen er på eller overstiger $2.000.
 4. Der er fire valgmuligheder: lange opkald, lange puts, kontantsikrede puts og dækkede opkald.
 5. At sælge en position, der er købt med uafviklede midler fra din kontantkonto, vil forårsage en krænkelse af god tro. Som et eksempel: din kontantkontosaldo er $180, du køber en aktie, den går til $200 en time senere, og du sælger den. Du tager derefter $200 og køber en anden aktie, og du kan sælge den, hvis du ønsker det. Men i dette scenarie ville du have begået en god troskrænkelse, fordi du solgte den, før pengene, der blev brugt til at købe aktien, var afgjort.
🔥 Anbefalede:  Formel for vækstrate: Sammensat årlig vækst og CAGR + lommeregner

Webull Margin-konti

 1. Marginkonti tillader gearing, men de har yderligere risici at overveje.
 2. Der kræves et minimum på $2.000 i kontanter eller egenkapital for at få adgang til 2x eller 4x købekraft.
 3. Det er muligt at have 4x dagshandelskraft og 2x overnight buying power. Som et eksempel: En marginkontoværdi på $4.000 kunne bruge op til $16.000 til dagshandel og op til $8.000 for positioner natten over.
 4. En marginkontoværdi på $25.000 eller mere opfylder kriterierne for at blive en mønsterdaghandler. Dette giver dig mulighed for at lave ubegrænsede dagshandler hver dag. Hvis kontoværdien er mindre end $25.000, kan du kun foretage op til tre dages handler for hver fem rullende hverdage. Det er nemt at holde styr på disse dagshandler, når du bruger Webull-platformen.
 5. Webull-marginkontoen har mulighed for handelsstrategier med optioner.
 6. Du kan shorte alle berettigede værdipapirer på marginkontoen, hvis minimumskontoværdien holdes over $2.000.

Konklusion

Webull har fået et solidt ry som en pålidelig online handelsplatform blandt erfarne handlende. Hvis du er ny inden for handel og investering, eller din risikotærskel er lavere, så er det en bedre idé at åbne en Webull kontantkonto. Dette giver dig adgang til de værktøjer, du har brug for, og du kan udforske andre muligheder senere, når du har mere erfaring.

Hvis du er en day trading pro, og du har en dybere forståelse af risiciene, så kan en marginkonto være den bedste løsning. Webull har en marginkonto, der kan give dig 3x af din samlede kontante købekraft, hvilket er imponerende. Men dette kan være en risikabel tilgang. Det er vigtigt at gøre din due diligence og fortsætte med forsigtighed.

For mere om Webull, se venligst: