Websteder med annoncer – websteder, der effektivt bruger annoncer til at tjene penge på deres indhold

Følgende artikel hjælper dig med: Websteder med annoncer – websteder, der effektivt bruger annoncer til at tjene penge på deres indhold

I de tidlige dage af internettet blev annoncer set som et ømtål for hjemmesider. Ikke kun påvirkede de udseendet af websider, men de havde også en evne til at reducere ydeevnen. De forvandlede ofte websteder til klodsede digitale rum, der tog evigheder at indlæse.

Meget har ændret sig siden da. Jeg har set transformationen af ​​det digitale reklamelandskab på egen hånd. De dage er forbi, hvor annoncer ikke blev betragtet som andet end blotte øjne på websteder, hvilket påvirkede både æstetik og ydeevne negativt.

I dag har jeg gennem min egen personlige erfaring forstået, at digitale annoncer har udviklet sig til en vigtig del af puslespillet. Webbrugere har vænnet sig til at se dem, og webstedsejere er afhængige af, at de kan tjene penge. De er et vigtigt værktøj til indtægtsgenerering, som mange virksomheder er afhængige af for at holde sig oven vande, selvom der er masser af gratis annonceringsmuligheder online.

Selvom placeringen af ​​annoncer kan virke vilkårlig, er der en masse omhyggelige strategier involveret. Der er en fin linje mellem at påvirke brugeroplevelsen og implementering af succesfulde annoncer, der ikke er påtrængende. At finde den perfekte balance mellem at forbedre brugeroplevelsen og implementere effektive, ikke-påtrængende annoncer er nøglen til at opnå højere klikrater og vellykket indtægtsgenerering.

Hvorfor er annoncer vigtige?

Online annoncering er på ingen måde en nicheindustri. Virksomheder kan bruge millioner af dollars bare for at få eksponering og øge salget. Fra en annoncørfront har digitale annoncer større vægt end traditionelle markedsføringsteknikker.

En betydelig del af annoncebudgetterne går til annoncering på sociale medier og hjemmesider. Det er ikke svært at se hvorfor. Store navnesider kan tiltrække millioner af besøgende om dagen. Mens traditionelle markedsføringsmetoder som billboards og tv-spots stadig er vigtige, giver online annoncering større kontrol over, hvem der ser en annonce.

I min professionelle erfaring har evnen til at udnytte analyser og trafikdata revolutioneret annoncering. Dette giver annoncører mulighed for at samarbejde med websteder, der henvender sig til deres målgruppe, og derved øge konverteringsraterne og sandsynligheden for at generere salg.

Så hvilke typer virksomheder drager fordel af online markedsføring?

Enhver virksomhed kan drage fordel af denne unikke form for markedsføring. Typisk bruges det mest af e-handelsplatforme, der ønsker at øge salget eller få mere brandbevidsthed. Du kan dog også se annoncer for fagfolk, business-to-business-organisationer og meget mere.

Vigtigheden af ​​annoncer for udgivere

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan websteder kan være rentable, når de tilbyder et gratis produkt? Det hele handler om at sælge annonceplads.

Mange forskellige typer websteder er afhængige af annoncer for at fortsætte med at tjene penge. Dette inkluderer nyhedswebsteder, blogs og endda indholdsskabere. Det er den primære indtægtskilde for mange store navnesider, som du besøger hver dag.

Efterhånden som et websted får mere trafik, er det i stand til at opkræve mere for annonceplads. Højere sidevisninger fører til mere eksponering for brands. Det er en sneboldeffekt med stort set ingen grænser. Så længe webstedet fortsætter med at få trafik, er der altid mulighed for indtægtsgenerering.

Tilgængelige annonceudbydere

Når en hjemmesideejer, blogger eller udvikler har oprettet en hjemmeside og er klar til at begynde at tjene penge på deres succes, er der flere måder at gøre det på. De vil typisk arbejde med annoncenetværk. Annonceudbydere fungerer som mellemmanden mellem annoncøren og udgiveren.

Disse annonceudbydere tilbyder flere unikke tjenester til begge involverede parter. De kan hjælpe websteder med at nå deres fulde potentiale, forbedre deres søgemaskineydelse og i sidste ende få mere trafik. Dette kan gavne annoncører, der ønsker at arbejde, få mere kliktrafik. Her er nogle af de mest populære tilgængelige annoncenetværk.

Ezoic

Ezoic sigter mod at blive et alt-i-et netværk for websteder og annoncører. Ikke alene forbinder det de to parter for vellykket indtægtsgenerering, men platformen gør det også nemt for udviklere at administrere annonceplads.

Applikationen og Ezoic-dashboardet giver dig mulighed for at se analyser i realtid. Ikke kun det, men indbyggede værktøjer hjælper dig med at få mest muligt ud af din annonceplacering. Du kan teste annoncelayouts og optimere kode for at sikre, at ydeevnen ikke lider af interaktive bannere. Det virker på alle indholdsstyringssystemer og kan endda bruges til fuldt ud at optimere din annonceringsindsats for mobile enheder.

Google AdSense

Google AdSense er måske et af de mest kendte netværk på nettet. Det bruges af hundredtusindvis af websteder og annoncører. Ligesom andre netværk kan Google AdSense forbinde dig med virksomheder, der kæmper om annonceplads. Det er relativt nemt at sætte op og tager sig af mange af ledelsesopgaverne for dig.

🔥 Anbefalede:  Hvordan påvirkede SEO-landskabet dine placeringer i 2017

Google AdSense er ikke så rig på funktioner som Ezoic. Det tilbyder dog nogle forenklingsfunktioner for at fjerne det hårde arbejde fra digitale annoncører. For eksempel vil applikationen automatisk præsentere dig for annoncer baseret på dit websteds layout og indhold. Du kan derefter tilpasse brugeroplevelsen ved at vælge, hvad der fungerer bedst for dit publikum. Dette er en fantastisk mulighed for dem, der planlægger at starte en blog og leder efter potentielle måder at tjene penge på deres blogs.

AdSterra

Adsterra-netværket har meget at tilbyde både annoncører og udgivere. For annoncører bruger udbyderen mange smarte målretningsfunktioner til at finde websteder, der er egnede til måldemografien. Alle annoncerne er optimeret til mobile enheder for maksimal effekt.

På udgivelsesfronten gør Adsterra indtægtsgenereringsprocessen meget enkel. Alt du skal gøre er at implementere noget kode på dit websted for at begynde at tjene. Alle annoncer går gennem et sikkerheds- og svindeldetektionssystem for at tjekke for malware. Netværket tilbyder også høje CPM-satser og effektive annonceformater, der fungerer til dit websted.

Mediavine

Mediavine er et fantastisk Google AdSense-alternativ. Faktisk foretrækker mange webstedsejere og bloggere Mediavine frem for AdSense på grund af dets høje udbetalinger og avancerede annoncestyringsfunktioner.

I modsætning til AdSense kræver Mediavine, at webstedsejere har minimum 50.000 månedlige sessioner, før de kan ansøge om at blive medlem af platformen. Når du først er godkendt, kan du dog forvente at modtage højere udbetalinger, end du ville med AdSense. Dette skyldes delvist Mediavines premium annoncebeholdning og avancerede annoncemålretningsteknologi.

De bruger en metode kaldet ‘doven indlæsning’ for at forhindre, at dit websted bliver langsommere, mens annoncerne indlæses. Din side indlæses først, annoncerne derefter. Mediavine giver dig også en række værktøjer til annonceadministration, herunder omfattende rapportering og analyser.

Typer af onlineannoncer

Placering af annoncer på et websted er ikke en ensartet situation. Husk, at målet med online annoncering er at sætte effektive annoncer foran de rigtige personer uden at blokere for kerneindholdet på websiden.

Nøglen er at implementere mange forskellige typer annoncer på en side. Hvis du gør det, kan du påvirke besøgende uden at være for in-your-face. Hvilke typer annoncer du kan bruge, vil også i høj grad afhænge af annoncørens mål. Her er de mest almindelige typer annoncer, som annoncører vil bruge.

Direkte displayannoncer

Displayannoncer er den mest oplagte form for annoncering. Dybest set er de digitale billboards implementeret i webstedets design. De kan placeres mange forskellige steder for at øge effektiviteten. Det kommer vi ind på lidt senere.

Det mest almindelige er dog ved sidehovedet eller på sidebjælken. Displayannoncer er relativt enkle at implementere, hvilket gør dem til et populært valg blandt udgivere.

Indbyggede annoncer

Udgivere, der ønsker at tage en mere subtil tilgang til indtægtsgenerering, kan gå med indbyggede annoncer. Mens displayannoncer er ude i det fri og klar til at se, er native-annoncer integreret i indholdet. De kan komme i form af sponsoreret indhold eller advertorials. Normalt matches de fleste indbyggede annoncer til den specifikke platform, de er på. Så annoncører arbejder lidt tættere sammen med udgivere for at sikre, at det passer perfekt.

Tilknyttede annoncer

Affiliate annoncer er en anden subtil form for markedsføring. Det er meget almindeligt med markedspladssider som Amazon. I stedet for at bruge traditionelle visuelle bannere involverer affilierede annoncer oprettelse af direkte links til annoncørens webside. Udgivere kan derefter tjene penge for hvert salg eller leadgenerering.

Interaktive annoncer

Endelig har vi interaktive annoncer. Interaktive annoncer har en tendens til at være de mest påtrængende. De kan dog arbejdes strategisk ind i et websteds design. De kan komme i form af pop-ups, interaktive ruller eller endda videoer.

Hvor placeres annoncer?

Som vi nævnte tidligere, er der en hårfin balance mellem at vise annoncer og at levere det indhold, de besøgende leder efter. Målet er at implementere annoncer på en måde, der ikke påvirker brugeren negativt.

Der er mange strategier til at gøre dette. Dog vil webdesignere normalt placere annoncer på steder på siden, hvor øjeæblerne naturligt går. Tilfældige pletter på siden, som folk ikke engang vil se på, er ikke effektive. Din annonceomsætning vil således ikke nå sit fulde potentiale.

De mest oplagte steder at placere annoncer er på sidehovedet, sidefoden og sidebjælken. Placering af bannerannoncer i toppen af ​​siden har en tendens til at medføre mere lukrative reklamegebyrer, fordi det er det allerførste sted, øjenene går hen. Når de placeres nederst på siden, bliver besøgende eksponeret for annoncen, efter at de har forbrugt det digitale indhold, hvilket gør det diskret.

🔥 Anbefalede:  20+ ChatGPT Statistik & Fakta at vide i 2023

Sidebar-placering var engang meget populær. Det er dog ved at falde lidt ud af stil på grund af brugen af ​​mobile enheder. Den begrænsede skærmfast ejendom forhindrer sidebar-annoncer i at blive set på smartphones og tablets.

For at bekæmpe dette problem begyndte mange udgivere at introducere annoncer midt i indholdet. Du kan opdele indholdet med annoncer. Dette hjælper med at holde læserne på sporet, samtidig med at de giver dem en ikke-påtrængende annonce at se på.

Digital markedsføring bruges ikke kun på hjemmesider. Nogle websteder kan lide at holde hjemmesider relativt reklamefri, så besøgende ikke bliver slukket, før de overhovedet får en chance for at udforske indholdet. Dette hjælper også med at omgå ting som annonceblokering og andre censurprogrammer.

Især nyhedswebsteder kan lide at implementere annoncer på individuelle enkeltsider. For eksempel kan de inkludere annoncer på historiesider, mens de holder hjemmesiden ren.

Annonceplacering og webdesign

Digital markedsføring har stor indflydelse på det overordnede webdesign. Det er klart, at designere er fokuseret på at skabe det bedst mulige websted. De arbejder hårdt på at udvikle branding og skabe et sammenhængende look på hele siden.

Når det er sagt, er websteder afhængige af den annonceplads for at tjene penge. Så udviklere skal ofte have annoncer i tankerne, når de planlægger layouts og farveskemaer. Problemet er dog, at designere ikke ved, hvilke annoncer der vises på skærmen for brugerne. Så de skal være proaktive.

Planlægning af det rigtige flow

Den vigtigste del af en designers job er at sikre, at et websted har det rette flow. Det handler om, hvor de besøgendes øjne falder på siden, når den indlæses. Siden skal lede besøgende til det digitale indhold og samtidig gøre annoncer synlige.

For at opnå dette vil designere skabe annonceplads på mange forskellige steder omkring kerneindholdet. De kan sætte det på overskriften, i små områder i kopien og i bunden. Så længe det ikke påvirker den måde, besøgende ser på siden, er det bundet til at blive en succes.

Fremtidssikrede designs

Nogle gange sælger websteder ikke annoncer med det samme. Dette er ret almindeligt med nyere websteder, der endnu ikke har et væld af trafik. For at fremtidssikre websiden er det godt for designere at skabe annonceområder i forvejen.

Dette kan gøres ved at udpege bidder af plads i nøgleområder. Annoncer kan samles, så de er af vejen for tiden.

At holde tingene neutrale

En af de største forhindringer at komme over er farve. Online annoncer er ofte meget levende. De skal trods alt tiltrække opmærksomhed. Desværre kan for meget farve på en enkelt side få det til at se for travlt og overvældende ud.

De fleste udviklere holder sig således til en neutral farvepalet. Et relativt minimalistisk design lader annoncerne være på forkant. Plus, det skaber en nem adskillelse mellem annoncerne og indholdet.

Gode ​​eksempler på websteder med annoncer

Hvis du stadig er usikker på, hvordan du implementerer annoncer på dit websted, skal du ikke bekymre dig. Vi har samlet en håndfuld indtægtsgenererende websteder, der gør arbejdet meget godt. Brug disse etablerede sider til at få inspiration og se, hvordan strategisk digital markedsføring udføres.

New York Times

The New York Times er en meget fremtrædende nyhedsside, der gør en drab gennem annonceindtægter. Hovedmålet er dog at levere daglige nyheder til masserne. Så det kan ikke dækkes i annoncer. Ellers forringer det historien og kan påvirke troværdigheden.

Siden løser det problem ved at holde tingene relativt minimale. Der er ingen annoncer i overskriften. Bortset fra billeder og links til relaterede historier, er størstedelen af ​​indholdet også fri for digitale medier.

Annoncepladsen er reserveret til sidebjælken. En betydelig del af det digitale rum bruges til at vise store annoncer for store navnevirksomheder.

Yahoo! Finansiere

Yahoo! er en anden pålidelig nyhedskilde, der nøje skal balancere indhold med reklame. En af de måder, udviklerne har set succes på, er ved at integrere displayannoncer i listen over tilgængelige artikler.

Hjemmesiden viser en samling af artikler, som besøgende kan læse. Men hvis du tager et kig på et af de seneste skærmbilleder, vil du bemærke, at nogle af disse artikeltitler har en “Annoncevalg”-etiket ud for dem. Det er betalte annoncer, der er smart designet til at matche webstedets designskema. Det er diskret, men alligevel meget synligt.

🔥 Anbefalede:  Sådan bruger du ChatGPT med Siri på din iPhone

LifeHacker

Bloggen og nyhedswebstedet viser AdSense-annoncer foran og i midten, så alle kan se. Annoncerne er placeret i overskriften over hovedindholdet. Selvom dette kan virke kontraproduktivt, gør LifeHacker det meget godt ved at vælge en passende størrelse til webstedets design.

Annoncerne er store og ret synlige. Men de forhindrer ikke indholdet i at falde under folden. Du kan stadig se titlen på artiklen og se relaterede indlæg.

Kiplinger

Kiplinger gør et godt stykke arbejde med at inkorporere annoncer i indholdet uden at tage væk fra brugeroplevelsen. Indholdsannoncer kan være vanskelige at gøre rigtigt. Nogle websteder vil opdele indholdet helt med en stor bannerannonce. Kiplinger vikler teksten rundt om annoncen for at manipulere flowet.

Annoncerne er ikke subtile. De fleste er placeret lige midt på siden og kan ikke gå glip af. At du kan læse videre uafbrudt gør dog anbringelsen meget effektiv. Den formår at være synlig uden at komme i vejen.

De gør også god brug af den sponsorerede post-metode til indtægtsgenerering.

CCS tricks

Denne blog bruger nogle old-school reklametricks på en frisk og moderne måde. Banner-sidebar-annoncer er de foretrukne digitale reklamesteder. For at gøre plads til disse annoncer flyttes det meste af indholdet til venstre på siden. Dette inkluderer hovedkopien af ​​artiklen samt links og webstedslogo. Dette har et par fordele.

For det første er selve indholdet et bedre sted at blive set. Øjet går naturligt først til venstre på siden, som om du læste en bog. For det andet giver det masser af plads til annoncer til højre. Der er et betydeligt antal annoncer på CCS Tricks. Men det er ikke irriterende, fordi siden er designet så godt.

eHow

eHow producerer informative artikler og trin-for-trin guider. Takket være den type indhold, som webstedet producerer, annoncerer de godt, når de er integreret i indholdet. Mange af annoncerne på siderne er meget enkle og designet til at ligne standardtekst.

Som følge heraf ser de ud til at være blot endnu en del af guiden. Det er en smart måde at skjule annoncerne og samtidig sikre, at de bliver set.

Reader’s Digest

Når du første gang besøger Reader’s Digest-hjemmesiden, vil du ikke se et væld af annoncer. Der kan lejlighedsvis være et banner nederst på siden. Men for det meste reserverer udgiveren hjemmesiden til sit eget indhold.

Men i det øjeblik du klikker på en artikel, vil du se flere annoncer på en digital side. Webstedet indrammer sit indhold i annoncer. Der er bannere, sidefødder og annoncer på begge sidebjælker. Sidebar-annoncerne er smart blandet med relaterede indlæg og interne links, hvilket forbedrer chancerne for, at de bliver set.

Konklusion

Visning af webstedsannoncer er en kunstart i sig selv. Du skal maksimere synligheden af ​​disse annoncer for at øge omsætningen, samtidig med at du holder dig til retningslinjerne for annoncering og bevarer en positiv brugeroplevelse. Det kan virke svært, men det er muligt.

Som du kan se fra vores eksempler ovenfor, kan mange forskellige typer websteder inkorporere annoncer. Det handler om at finde den perfekte balance. Du bør altid tænke på annoncer, når du designer dit websted. At forlade dem som en eftertanke kan få det til at se travlt eller uprofessionelt ud.

De følgende to faner ændrer indholdet nedenfor.

Mit navn er Jamie Spencer, og jeg har brugt de sidste 10 år på at bygge penge på at tjene blogs. Efter at være blevet træt af de 9-5, pendling og aldrig set min familie besluttede jeg, at jeg ville lave nogle ændringer og lancerede min første blog. Siden da har jeg lanceret masser af succesrige nicheblogs, og efter at have solgt min survivalist-blog besluttede jeg at lære andre mennesker, hvordan man gør det samme.