Web3-væddemålsplatform Dexsport rapporterer uafbrudt drift på trods af hackerangreb

Følgende artikel hjælper dig med: Web3-væddemålsplatform Dexsport rapporterer uafbrudt drift på trods af hackerangreb

Dexsport, en cryptocurrency-venlig væddemålsplatform, meddelte, at driften ikke var påvirket af et hackingangreb, der resulterede i en ulovlig tilbagetrækning på 400.000 BUSD fra den ekstra likviditetsfond i protokollen. Brugermidlerne blev ikke påvirket, understreger Dexsports team.

Web3-væddemålsplatform Dexsport rapporterer uafbrudt drift på trods af hackerangreb

Den 30. november udnyttede en hacker eller en gruppe hackere en sårbarhed i off-chain-delen i forbindelse med den case-sensitive registrering af unikke transaktionsidentifikatorer til behandling af indbetalinger. Udnyttelse gjorde det muligt for angribere at øge saldoen i deres tegnebøger på platformen og hæve midlerne fra puljen. Teamet fra Dexsport opdagede hurtigt bruddet og lukkede det. De stjålne aktiver var protokollens egne aktiver, som blev brugt som ekstra likviditet for spillere.

“Vi opdagede hurtigt sårbarheden, lukkede den og tilføjede yderligere sikkerhedsmekanismer. Brugernes aktiver blev ikke kompromitteret. Deres sikkerhed er vores prioritet. Sårbarheden var ikke på siden af ​​vores smarte kontrakter, da de konstant testes og revideres af de førende sikkerhedsfirmaer Certik og Pessimistic,” sagde Dexsports repræsentant.

På trods af sværhedsgraden af ​​udnyttelsen blev arbejdsgangen på platformen kun forstyrret i et par timer. Mange brugere bemærkede ikke engang ændringer eller forsinkelser i transaktioner.

“Vi ved, at i et tillidsløst miljø er omdømmet en af ​​de vigtigste skatte, især på et bjørnemarked. Derfor lægger vi størst vægt på det høje niveau af brugeroplevelse og sikkerhed ved brugermidler.”

Ifølge blockchain-sikkerhedsfirmaet PeckShield var der 29 udnyttelser til en værdi af $391,6 millioner i alt i november 2022, inklusive FTX og Deribit hackingangreb. Kumulative industritab fra hackerangreb siden begyndelsen af ​​året er anslået til $3,37 milliarder. Dexsport er den første Web3 betting platform. Det er implementeret på Binance Smart Chain, OKX, Polygon og Avalanche blockchains. Projektet giver et sikkert og gennemsigtigt væddemålssystem og kræver ikke KYC. Brugere skal blot tilslutte deres Web3-pung og begynde at bette. Væddemål accepteres i forskellige kryptovalutaer og stablecoins.

🔥 Anbefalede:  World of Women udgiver et Monopoly-spil

Læs mere: