Web3 Messaging Platform Salsa lanceres i offentlig beta efter pre-seed-runde støttet af Gmoney og Balaji Srinivasan

Følgende artikel hjælper dig med: Web3 Messaging Platform Salsa lanceres i offentlig beta efter pre-seed-runde støttet af Gmoney og Balaji Srinivasan

Salsa lancerer Web3 messaging app

Web3-native messaging platform Salsa har lanceret sin mobilapp i offentlig beta i dag, efter en $2 millioner pre-seed raise.

Salsa bruger social proof fra on-chain data til at tilføje kontekst til wallet-native messaging for at hjælpe web3-brugere med at skabe meningsfulde forbindelser. Brugere kan få et glimt af, hvem nogen er i web3-verdenen, før de sender beskeder til dem i appen. For at begynde at chatte skal brugerne blot logge på med deres tegnebog. De kan holde deres samtaler private eller nå alle brugere gennem Salsas feed.

Ifølge en pressemeddelelse, Salsas tegnebogsbaserede login verificerer on-chain ejerskab og fremhæver, hvad brugerne deler til fælles, så de bedre kan forstå hinanden. Appen har også lanceret en direkte integration med Proof of Attendance Protocol (POAP) mobilapp. Dette gør det muligt for brands og brugere på Salsa at præge digitale samleobjekter, der repræsenterer deltagelse i en begivenhed, forbinde med andre individer og give bevis på bidrag.

Grundlagt i juni 2022 af Grace Wang og Helena Gagern, har Salsa rejst et pre-seed på $2 mio. ledet af IDEO CoLab VC og Inflection.xyz med opbakning fra Superscrypt – en tidlig fase web3-fokuseret VC grundlagt af Singapores statsbeholdninger firma, Temasek.

Engle-investorer, der deltog i runden, omfatter DeSo-grundlægger Nader Al-Naji, 9dcc-grundlægger og administrerende direktør Gmoney, Liam Horne, Dan Romero, a16z general partner og ex-Coinbase CTO Balaji Srinivasan, Henri Stern, Khan Tasinga, Wieland Holfelder og POAP-grundlægger Patricio Worthalter.

“Salsa fokuserer på ikke-finansielle aktiver, der gør Ethereum-adresser til mennesker at møde,” sagde Helena Gagern, medstifter og administrerende direktør for Salsa. “Vores mission er at vise web3-brugere den menneskelige side af web3, som ikke er fokuseret på finansiel spekulation.”

🔥 Anbefalede:  AMD's nye værktøj sammenligner sine GPU'er med Nvidias, men der er en hage

Web3-meddelelsesplatforme er blevet lanceret i løbet af det sidste år for at tilbyde en samlet web3-brugeroplevelse og reducere hacks og efterligning-svindel, der plager web2-platforme som Discord og Telegram.

Sidste juni lancerede blockchain-analysefirmaet Nansen sin web3 native messaging-app, Nansen Connect. Efter at have logget ind med deres krypto-pung, kan brugere tilslutte sig grupper baseret på deres krypto- og NFT-beholdning, se nøglestatistik om en samling og nemt flytte mellem chat-grænsefladen og brugerpung-profiler. Nansen Connect giver adgang til brugere baseret på deres besiddelser, hvilket betyder, at kun “beviste brugere” kan have adgang til bestemte fællesskaber.

I august 2022 rejste Comm, en krypto-native chatprotokol for DAO’er, 5 millioner dollars i startfinansiering for at bygge et privat, decentraliseret alternativ til Discord. Protokollen er parret med en app, som brugere kan logge ind på med deres pung og bruge en ENS som deres brugernavn.