Web3 Game Launcher HyperPlay går live i offentlig tidlig adgang

Følgende artikel hjælper dig med: Web3 Game Launcher HyperPlay går live i offentlig tidlig adgang

Web3-spilstarteren HyperPlay er gået live i offentlig tidlig adgang, Dekrypter først rapporteret. Spilstarteren, der er udviklet i fællesskab af tidligere MetaMask-driftsleder jacobc.eth og web3 gaming DAO Game7, blev annonceret i november 2022.

HyperPlay, der er bygget i tæt samarbejde med MetaMask, sigter mod at give en problemfri brugeroplevelse, der giver spillere mulighed for at komme ind i hvert spil med den samme pung, der indeholder deres NFT’er, tokens og præstationer, og derved muliggøre fuld interoperabilitet for web3-spil. Spillere kan tage aktiver mellem spil, bytte eller låne dem i DeFi og følge deres venners tegnebøger.

Mens HyperPlay arbejder med WalletConnect, er spilstarteren optimeret til MetaMask. Spillere kan forbinde deres tegnebog via launcheren og bruge den til at gennemføre transaktioner i hvert native desktop-spil, de installerer og starter fra HyperPlay uden at skulle skifte vindue.

Når en spiller spiller et desktop-spil, vil MetaMask-brugere modtage popup-meddelelser for transaktioner på MetaMask-mobilappen og browserudvidelsen, som HyperPlay automatisk kan registrere.

“Vi adskiller nøglerne fra spillet. Hvis spillet er ondsindet, vil du ikke have din hemmelige gendannelsessætning udsat for spillet,” sagde jacobc.eth til Decrypt.

Ved lanceringen vil HyperPlay tilbyde spil, herunder DeFi Kingdoms, The Sandbox, The Bornless, Smashverse og mere. Udover at lancere spil, samler HyperPlay også spil fra Epic Games og Guild of Guardians spilmarkedspladser, begge integreret i dets grænseflade.

HyperPlay understøtter Windows, MacOS og Linux. Den bruger Crossover og et indbygget Proton-kompatibilitetslag til at understøtte at køre Windows-spil indbygget på henholdsvis Mac og Linux.

Spil kan også sideloades til HyperPlay. Udviklere kan bygge gratis på dens open source-platform, som giver en simpel API til at anmode om transaktioner, signaturer eller andre anmodninger, der er mulige med MetaMask. Ved at sammenligne med Apples gebyr på 30 % fra app-udviklere for salg af appbutikker fortalte Jacobc.eth Decrypt, at HyperPlay ikke tager et stykke af udviklerens økonomi i spillet, men i stedet genererer indtægter gennem “bekvemmelighedsfunktioner”, der tilbydes i appen. .

🔥 Anbefalede:  10 bedste praksis for lokalisering til globalisering af virksomheder

HyperPlay giver interesserede spillere en forhåndsvisning af sin spilstarter på ETHDenver, Section 14, Stand #670, indtil den 5. marts.