Web3 apps kan nu sælge NFT’er via App Store

Følgende artikel hjælper dig med: Web3 apps kan nu sælge NFT’er via App Store

Web3 apps kan nu sælge NFT'er via App Storebillede af sockur

Teknikgiganten Apple ombord NFT-støttede applikationer og spil til App Store. Web3 apps kan nu installeres via App Store, og udviklere vil have mulighed for at sælge NFT’er i apps.

Især vil Apple tage en provision på 30 % på hver transaktion fra køb i appen. Mange Web3-virksomheder har trukket deres Store-apps tilbage på grund af denne høje rate. For eksempel stoppede NFT-markedspladsen Magic Eden, som for nylig har introduceret Ethereum NFT’er, med at tilbyde handel inden for sin applikation.

Tim Sweeney, administrerende direktør for Epic Games, havde det her at sige om de tredive procents provision:

“Nu dræber Apple alle NFT-appvirksomheder, som de ikke kan beskatte, og knuser en anden ny teknologi, der kan konkurrere med dens grotesk overpris in-app betalingstjeneste. Apple skal stoppes.”

I mellemtiden fokuserer adskillige Web3-virksomheders CEO’er stadig på potentialet i Apple Store, som i øjeblikket viser mere end 3,59 millioner applikationer og 984.000 spil. Dette giver Web3-virksomheder mulighed for at nå ud til et bredere publikum og profitere på trods af høje provisioner.

“Alle fokuserer på, at Apple vil have en reduktion på 30 % af hver transaktion uden at være klar over, at dette kan lægge en ETH-pung i hvert eneste mobilspil med 1B+ spillere!” Sagde administrerende direktør for mobilspilfirmaet Limit Break, Gabriel Leydon, i en tweet.

Det er værd at bemærke, at mange Web3-hack opstår, når enkeltpersoner bruger deres mobiltelefoner til at handle, købe og sælge aktiver. Angribere formår også at bryde ind i iCloud-baserede noter, hvor brugere har en tendens til at gemme MetaMask-adgangskoder og frøsætninger.

🔥 Anbefalede:  Dette Pixel Watch 2-læk har netop gjort det til 2023-smartwatchet, jeg kan ikke vente på

Læs relaterede indlæg: