Web2-giganter til at skabe The Metaverse Standards Forum

Følgende artikel hjælper dig med: Web2-giganter til at skabe The Metaverse Standards Forum

Tekniske giganter etableret “Metaverse Standards Forum” at udvikle et rummeligt og åbent Metaverse.

Web2-giganter til at skabe The Metaverse Standards Forum

Organisationen vil fokusere på handlingsbaserede projekter og open source-værktøjer for at fremskynde vedtagelsen af ​​Metaverse-standarderne. Det vil også arbejde på udvikling af konsekvente terminologi og retningslinjer for implementering.

Mere end 30 virksomheder deltog i oprettelsen af ​​The Metaverse Standards Forum, herunder Meta, Microsoft, Epic Games, Unity, Sony, Adobe, Huawei, NVIDIA og Qualcomm. Sandkassen, Decentraland og Roblox er ikke på grundlæggernes liste. Apple og Google, der i øjeblikket arbejder på deres AR/VR-headset, er heller ikke til stede.

Aktiviteterne vil være rettet mod medlemmernes interesser og behov. Disse kan omfatte emner som interaktive 3D-aktiver, brugerskabt indhold, avatarer, privatliv, identitetsstyring og finansielle transaktioner.

“Flere brancheledere har udtalt, at potentialet i metaverset vil blive bedst realiseret, hvis det er bygget på et fundament af åbne standarder,” kan vi læse på hjemmesidens hjemmeside.

Organisationen vil tilbyde et mødested for samarbejde, der er åbent for enhver virksomhed, brancheforening eller universitet uden omkostninger.

Metaverse Standards Forum planlægger at være vært for sit første møde i juli i år.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Gameconomy rebrands til Hashcode Studio for at styrke sin Web3-position