Wealthsimple Trade vs RBC Direct Investing 2023

Følgende artikel hjælper dig med: Wealthsimple Trade vs RBC Direct Investing 2023

Online handelsplatforme i Canada giver gør-det-selv-investorer mulighed for at have fuld kontrol over deres porteføljer, når de handler med forskellige markedsværdipapirer.

Wealthsimple Trade og RBC Direct Investing er blandt de bedste online mæglerselskaber i denne kategori.

Den ene er bankejet (RBC), mens den anden primært ejes af Power Corporation og andre topinvesteringsinstitutioner.

Selvom begge er gode til selvstyrende investorer, er der et par forskelle, der kan få dig til at favorisere den ene frem for den anden.

For at hjælpe dig med at træffe et klogt valg, graver denne Wealthsimple Trade vs RBC Direct Investing sammenligning i deres kontotyper, investeringsprodukter, handelskommissioner, administrationsgebyrer, handelsplatforme og mere.

Hvad er Wealthsimple Trade?

Wealthsimple Trade er en af ​​de bedste online rabatmæglerplatforme i Canada. Det har gjort investering meget lettere for canadiere med provisionsfrie aktier og ETF-handler.

Det drives af ShareOwner; en Wealthsimple-tilknyttet investeringsforhandler, der er registreret til at tilbyde finansielle tjenester i hele Canada.

Investorer kan handle tusindvis af aktier og ETF’er på canadiske og amerikanske markeder med nul provision, hvilket gør det til en fantastisk platform for selvstyrende investorer, der ønsker at skære ned i handelsgebyrer og maksimere deres afkast, mens de forbliver i kontrol.

Du kan for alvor reducere dine handelsomkostninger på Wealthsimple Trade, da handelsomkostningerne skyder i vejret til $10 på nogle online mæglerhuse.

Hvad er RBC Direct Investing?

RBC Direct Investing er blandt de bedste bankejede online mæglerselskaber i Canada, der tilbyder en online handelsplatform og værktøjer til selvstyrende investorer.

Den ejes af Royal Bank of Canada (RBC), en top-fem canadisk bank grundlagt i 1864. I dag kan RBC prale af over 17 millioner kunder verden over og et stort online-fællesskab, hvor investorer kan forbinde og diskutere investeringsideer.

Platformen er alsidig nok til at rumme både nybegyndere og erfarne investorer, selvom dens høje standardgebyrer kan være et afslag for omkostningsbevidste handlende.

Brugere kan købe og sælge ETF’er, aktier og investeringsforeninger, blandt andre investeringsprodukter.

DIY-investorer vil finde platformen nyttig, da de kan få adgang til en problemfri handelsplatform, avancerede handelsværktøjer og information, de har brug for for at handle med tillid og administrere deres egne porteføljer.

🔥 Anbefalede:  Simplii Financial vs. Wealthsimple 2023

Lær mere om denne platform i min detaljerede anmeldelse.

Wealthsimple Trade vs RBC Direct Investing: Kontotyper

Både Wealthsimple Trade og RBC Direct Investing tilbyder registrerede og ikke-registrerede konti. RBC Direct Investing tilbyder dog flere kontomuligheder end Wealthsimple Trade.

Wealthsimple Trade-kontomuligheder omfatter:

 • Skattefri opsparingskonto (TFSA)
 • Registreret pensionsopsparingsplan (RRSP)
 • Krypto konto
 • Skattepligtig personlig konto.

RBC Direct Investing tilbyder følgende registrerede konti:

 • Registreret Education Savings Plan (RESP)
 • Registreret pensionsopsparing (RRSP)
 • Skattefri opsparingskonto (TFSA)
 • Registered Retirement Income Fund (RRIF)
 • Kontantkonto
 • Marginkonto
 • Ikke-personlige konti, herunder investeringsklubber, virksomheder og partnerskaber

RBC Direct Investing tilbyder også en praksis-demokonto til nybegyndere, der kan teste platformen med virtuelle penge, før de sætter rigtige penge på spil.

Wealthsimple Trade vs RBC Direct Investing: Investeringsprodukter

At have alle de produkter, du ønsker at investere i, på én platform gør det nemt at investere og administrere porteføljen.

Til det formål tilbyder RBC Direct Investing flere investeringsprodukter end Wealthsimple Trade. Mens Wealthsimple Trade kun tilbyder to investeringsprodukter, tilbyder RBC Direct Investing op til 8 investeringsprodukter.

Wealthsimple investeringsprodukter omfatter:

 • Exchange-Traded Funds (ETF’er)
 • Aktier

RBC Direct Investment-produkter omfatter:

 • Aktier
 • Exchange-Traded Funds (ETF’er)
 • Gensidige fonde
 • Obligationer
 • Muligheder
 • Gældsbreve
 • Skatkammerbeviser
 • Garanterede investeringscertifikater (GIC’er)

Wealthsimple Trade vs RBC Direct Investing: Minimumsinvestering

Minimumsinvesteringskravet er en vigtig overvejelse, når man sammenligner online mæglerplatforme i Canada, især for nye investorer, der ønsker at komme i gang med et mindre investeringsbeløb.

Både RBC Direct Investing og Wealthsimple Trade har ikke et minimumsinvesteringskrav.

Wealthsimple Trade vs RBC Direct Investing: Ingen kommissions-ETF’er

Ingen kommissionshandel bliver mere og mere populært, og derfor en topfaktor at overveje, når du vælger den bedste aktiehandelsapp i Canada.

Wealthsimple Trade fører flokken med provisionsfri handel. Handel er gratis, og du betaler ikke en skilling, når du køber og sælger aktier på platformen.

RBC Direct Investing tilbyder ikke kommissionsfri ETF’er. Du vil blive pålagt et fast gebyr på $9,95, når du køber og sælger ETF’er på platformen.

Wealthsimple Trade vs RBC Direct Investing: Handelsgebyrer

Som nævnt ovenfor opkræver Wealthsimple ikke handelsgebyrer. Investorer kan købe og sælge tusindvis af ETF’er og aktier i Canada og amerikanske børser uden at bekymre sig om handelsgebyrer.

🔥 Anbefalede:  Public.com Investing App Review

For at tjene penge vurderer Wealthsimple Trade et basiskonverteringsgebyr + 1,50 % på handler i USD.

Hvis du også opgraderer til Wealthsimple Trade Plus, en ny service, der giver dig øjeblikkelige indbetalinger op til $5.000, adgang til USD-konti og snap-kurser, betaler du et månedligt gebyr på $10.

RBC Direct Investing-gebyrer er på den høje side. Du betaler et fast gebyr på $9,95 pr. handel for aktier og ETF’er.

Aktive handlende med 150+ handler pr. kvartal får et rabatgebyr på $6,95 pr. handel. Handler foretaget over telefonen medfører et højere gebyr på 2,5 % af handlen eller $35 plus op til 5 cents, afhængigt af prisen.

Handelsgebyrer for standardoptioner kommer ind på $9,95 + $1,25 pr. kontrakt, $6,95 + $1,25 pr. kontrakt for aktive handlende og $35 + $,75 pr. kontrakt, hvis du foretager en handel ved hjælp af en RBC Investment Services-repræsentant.

Guld- og sølvcertifikater koster henholdsvis $28,95 + $1/oz og $28,95 + $0,10/oz. Der er en minimumskommission på $43, hvis handel og gebyrer er i USD.

Obligationer, skatkammerbeviser og gældsbreve har deres gebyrer inkluderet i den noterede pris. Det maksimale gebyr er $250 pr. transaktion.

Wealthsimple Trade vs RBC Direct Investing: Admin og andre gebyrer

Wealthsimple opkræver ikke kontovedligeholdelsesgebyrer. Det er også gratis at overføre dine konti til andre pengeinstitutter.

RBC Direct Investing opkræver nogle kontovedligeholdelsesgebyrer, herunder:

 • 25 USD/kvartal for konti med mindre end 15.000 USD
 • 135 $ kontooverførselsgebyr
 • $50 RRSP tilbagetrækningsgebyr
 • 25 USD gebyr for interne overførsler med et tredjepartsnavn.

RBC dækker op til $200 af dine gebyrer, når du overfører $15K, mens Wealthsimple giver afkald på dine gebyrer op til $150, hvis du overfører $5K eller mere.

Både RBC Direct Investing og Wealthsimple Trade tilbyder web- og mobilhandelsapps.

Når det er sagt, tilbyder RBC Direct Investing flere handelsværktøjer end Wealthsimple Trade, herunder:

 • Aktiescreenere
 • Pris- og nyhedsalarmer
 • Overvågningslister
 • Realtids niveau 1 data og niveau 2 tilbud
 • Analyse og rebalancer værktøj
 • Ydeevnesporingsværktøj
 • Udbytte geninvesteringsplan (DRIP)
 • Forskningsrapporter fra Morningstar og RBC Research
 • Teknisk analyse fra Trading Central.
 • Interaktivt online fællesskab
🔥 Anbefalede:  De mest irriterende Netflix-problemer (og hvordan man løser dem)

Kunde service

Wealthsimple Trade tilbyder tjenester via e-mail, chat og telefon. Du kan nå dens kundeservice via telefon fra 8.00 til 20.00 (EST) fra mandag-fredag ​​og 9.00 til 18.00 lørdag og søndag.

RBC Direct Investing tilbyder tjenester via telefon og e-mail, mandag til fredag ​​fra 7.00 til 20.00 ET. Du kan også besøge enhver af deres Investor Center-lokationer i arbejdstiden.

Sikkerhed

Både Wealthsimple Trade og RBC Direct Investing er medlemmer af Canadas investeringsregulerende organisation (IIROC) og den canadiske investorbeskyttelsesfond (CIPF). CIPF-medlemskab betyder, at din konto er beskyttet med op til $1 million mod insolvens.

RBC Direct Investing tilbyder en onlinesikkerhedsgaranti, der dækker din konto 100 % mod svigagtige transaktioner.

Wealthsimple Trade tilbyder også yderligere sikkerhedsfunktioner som avanceret datakryptering og 2FA for at holde din konto sikker.

Wealthsimple Trade tilbyder en kontantbonus på $25, hvis du indbetaler mindst $150 efter at have åbnet en konto via vores eksklusive link.

RBC ser ikke ud til at tilbyde nogen velkomstbonusser på nuværende tidspunkt. Du kan se andre mæglerkampagner i Canada her.

Wealthsimple Trade vs RBC Direkte investering vs Questrade

Rigdomssimpel handel RBC direkte investering Questrade
Aktiehandelsgebyrer Gratis at købe og sælge $6,95-$9,95 pr. handel $4,95-$9,95 pr. handel
Provisionsfri ETF’er Gratis ETF-handler Nej. Der opkræves gebyrer, når du køber og sælger Gratis ETF-køb; gebyrer, når du sælger
Handelskommissionsrabat Gratis at købe og sælge 6,95 USD pr. handel for aktive handlende $4,95 per handel for aktive handlende
Kontotyper RRSP, TFSA, kryptokonto og skattepligtige personlige konti. RESP, TFSA, RRSP, RRIF, kontantkonto, marginkonto og ikke-personlige konti. TFSA, RESP, RRSP, RRIF, LIRA, LIF og ikke-registrerede konti.
Minimum investering Ingen Ingen $1.000
Vedligeholdelsesgebyr Ingen 25 USD pr. kvartal, hvis saldoen er mindre end 15.000 USD Ingen
Platforme Web- og mobilapp Web- og mobilapp Web-, desktop- og mobilapp
Kampagner Indbetal mindst $150 for at få en $25 kontant bonus Fond med $1.000 og få $50 i fri handelskredit

Wealthsimple Trade vs RBC Direct Investing: Konklusion

Mens både Wealthsimple og RBC Direct Investing er fantastiske online handelsplatforme i Canada, Rigdom enkel vinder med sine kommissionsfrie handelstilbud og nul vedligeholdelsesgebyrer.

Når det er sagt, tilbyder RBC Direct Investing flere investeringsprodukter og avancerede handelsværktøjer til mere erfarne handlende.

Du kan også prøve Questrade for en kombination af lavere gebyrer og flere valg af investeringsaktiver.

Relaterede:

Table of Contents