Wealthsimple RRSP Review 2023: Investering til pensionering

Følgende artikel hjælper dig med: Wealthsimple RRSP Review 2023: Investering til pensionering

En Wealthsimple RRSP-konto kan hjælpe dig med at spare op mod pensionering, mens du nyder skattebeskyttede afkast og porteføljevækst.

Når du planlægger at gå på pension, virker en kombination af lave gebyrer, passende aktivallokering og en langsigtet strategi til din fordel.

Denne Wealthsimple RRSP-gennemgang dækker, hvordan det fungerer, hvordan man åbner en konto, gebyrer, du kan forvente, historiske resultater, kampagner og mere.

Hvad er en Wealthsimple RRSP-konto?

Registrerede pensionsopsparingsplaner (RRSP’er) er regeringsregistrerede planer designet til at holde investeringer, der giver indkomst til dig senere i pensioneringen.

Hvert år får du en RRSP-bidragsgrænse, der svarer til 18 % af din arbejdsindkomst for det sidste år, op til et maksimum ($30.780 i 2023). Uudnyttet bidragsrum kan fremføres til bidrag i senere år.

Med en Wealthsimple RRSP kan du yde bidrag op til din fradragsgrænse.

I løbet af dine bidragsår tjener din Wealthsimple RRSP afkast (indkomst, udbytte, kapitalgevinster osv.), der vokser skattefrit.

Når du begynder at hæve din konto, når du går på pension, pålægges skatter, dog til en lavere sats for de fleste.

Denne skatteudskudte status, som RRSP’er nyder godt af, er grunden til, at de er et fremragende værktøj til pensionsplanlægning.

Hvis du undrer dig over, hvordan din RRSP-besparelse kan vokse over tid, er der adskillige lommeregnere online, som giver dig mulighed for at lege med forskellige tal for at få estimater.

Med lavere årlige administrationsgebyrer kan du potentielt vokse din pensionspot meget hurtigere.

Åbn en Wealthsimple RRSP-konto og få en bonus på $25.

Wealthsimple RRSP kontotyper

Wealthsimple tilbyder fire hovedtyper af RRSP-konti, herunder:

1. Individuel RRSP: Dette er en almindelig RRSP-konto, du åbner på dine vegne og bidrager til. De besiddende aktiver tilhører dig, og når du foretager udbetalinger, afspejles gældende skatter på din selvangivelse.

2. Ægtefælles RRSP’er: En ægtefælles RRSP åbnes i navnet på din ægtefælle eller fælles partner. Du yder bidrag til det og får skattefradrag; dog ejes aktiverne af din ægtefælle.

En ægtefælles RRSP kan være fantastisk til at dele indkomst mellem ægtefæller, der har betydelige forskelle i indkomst.

3. Gruppe RRSP’er: Wealthsimple Group RRSP’er kan bruges af arbejdsgivere til at oprette pensionsordninger på arbejdspladsen for deres ansatte.

4. Selvstyrende RRSP’er: Hvis du har en Wealthsimple Trade-konto, kan du administrere din egen RRSP-portefølje og investere provisionsfrit ved hjælp af aktier og ETF’er.

Andre pensions- og pensionskonti, der tilbydes af Wealthsimple, er:

 • Låst pensionskonto (LIRA)
 • Registered Retirement Income Fund (RRIF)
🔥 Anbefalede:  Moissanite vs White Sapphire: Hvilken sten er den perfekte for dig?

Wealthsimple tilbyder også RESP- og TFSA-investeringskonti.

Sådan åbner du en Wealthsimple RRSP-konto

For at åbne en Wealthsimple RRSP-konto skal du besøge onlineportalen her.

Processen tager omkring 5 minutter at fuldføre. Efter at have angivet dine grundlæggende personlige oplysninger (e-mailadresse og navn), skal du vælge den kontotype, du åbner (f.eks. Invest).

Udfyld din profil for at få passende porteføljeanbefalinger, der matcher dine økonomiske mål, risikotolerance og investeringstidsramme.

Fortsæt med at finansiere din konto, oprette forhåndsgodkendte bidrag og/eller overføre investeringsaktiver fra en anden finansiel institution til din Wealthsimple RRSP-konto.

Fordele ved en Wealthsimple RRSP

Lavere omkostninger: Sammenlignet med traditionelle investeringsforeninger er Wealthsimples porteføljeforvaltningsgebyrer meget billigere.

Stressfri investering: Din portefølje bliver automatisk investeret og rebalanceret efter behov. Du behøver ikke at udføre manuelt arbejde.

Adgang til økonomisk rådgivning: Du kan tale med en finansiel rådgiver, når du har spørgsmål om dine investeringer.

Sikkerhed: Din RRSP-konto er beskyttet mod firma insolvens op til $1 million. Wealthsimple bruger også kryptering på bankniveau og 2-faktor-godkendelse til at beskytte din konto.

Wealthsimple RRSP-porteføljer og ydeevne

Baseret på din investorprofil kan du investere din RRSP i en konservativ, balanceret eller vækstportefølje. Disse tre brede typer porteføljer har også socialt ansvarlige investeringer (SRI) og Halal-muligheder.

Aktivallokeringen for disse porteføljer varierer som følger:

 • Konservativ portefølje: 35 % egenkapital og 65 % fast indkomst
 • Balanceret portefølje: 50 % egenkapital og 50 % fast indkomst
 • Vækstportefølje: 75 % – 90 % egenkapital og 10 % – 25 % fast indkomst

Hvis du er interesseret i, hvordan disse porteføljer har klaret sig over tid, viser tabellen nedenfor modelleret præstation på årsbasis pr. 30. september 2021.

Portefølje 1 år 3 år Siden starten
Konservativ -0,33 % 4,49 % 3,50 %
Balanceret 3,39 % 5,72 % 4,58 %
Vækst 12,81 % 7,85 % 7,25 %

Vækstporteføljen modelleret i tabellen havde en 80% egenkapital til 20% rentefordeling. Desuden er startdatoen for alle tre porteføljer den 20. august 2014.

Med hensyn til ETF’er, som ejes af Wealthsimple RRSP’er, kan de omfatte:

 • Vanguard Total Stock Market (VTI)
 • iShares MSCI Min Vol Global ETF (ACWW)
 • iShares MSCI Min Vol Emerging Market Fund (EEMV)
 • iShares Core MSCI EAFE USD (IEFA)
 • iShares Core S&P/TSX Capped Composite Index (XIC)
 • Vanguard US Total Market ETF (Cad-Hedged) (VUS)
 • BMO Long Federal Bond Index ETF (ZFL)
 • iShares Core Canadian Short Term Corporate Bond Index ETF (XSH)
 • SPDR Gold MiniShares Trust (GLDM)

Wealthsimple RRSP-gebyrer

De administrationsgebyrer, du betaler årligt, er baseret på din kontostørrelse som følger:

 • Under 100.000 USD: 0,50 % gebyr
 • $100.000+: 0,40 % gebyr
🔥 Anbefalede:  Decluttr Review 2023: Køb og sælg elektronik for hurtige penge

Udover administrationsgebyret kan du i gennemsnit forvente at betale 0,20 % i indbyggede ETF-gebyrer.

Wealthsimple RRSP-overførsler

Det er nemt at overføre din eksisterende RRSP-investeringskonto hos en anden finansiel institution til Wealthsimple.

Hvis det beløb, du overfører, er mere end $5.000, betaler Wealthsimple eventuelle overførselsgebyrer, som banken opkræver.

Wealthsimple RRSP Scenario

jeg rådførte mig med James Choi, som er porteføljeforvalter hos Wealthsimple, om et kort scenarie, der viser, hvordan folk kan investere beskedne beløb over tid på deres RRSP-konto og vokse en betydelig pensionsportefølje. Se nedenunder.

Baggrund:

Klienten er 25 år og bor i Ontario. Han tjener i øjeblikket en årlig indkomst på $75.000. Han er netop blevet færdig med at betale af på sin studiegæld og er nu fokuseret på at spare op til pension, hvilket han håber at kunne gøre i en alder af 65.

Baseret på hans månedlige hjemløn på $4.679,50, er han i stand til at afsætte $920 om måneden efter at have betalt for sine månedlige udgifter som vist nedenfor:

Snapshot af månedligt forbrug:

 • Husleje = 2.100 USD
 • Mad/spisning ude = $700
 • Hjælpeprogrammer, telefon/kabel = $300
 • Tøj/pleje = $300
 • Underholdning/rejse = $350
 • RRSP = $920

Resultat:

Forudsat at kunden investerer 920 USD om måneden i sin RRSP gennem en vækstorienteret portefølje, forventes han at have ca. 1,37 millioner dollars reddet, da han går på pension som 65-årig.

Nøgle takeaways:

En af de vigtigste fordele ved at bidrage til en RRSP-konto er evnen til at reducere din skattebyrde. For eksempel, ved at bidrage med 11.040 USD om året til kundens RRSP, forventes han at få en skatterefusion på omkring 3.423 USD om året.

Hvis han vælger at investere sin refusion hvert år indtil pensionering (ca. 40 år), ville det beløbe sig til yderligere $425.000. Dette ville bringe hans samlede pensionsportefølje op på ca 1,8 millioner dollars.

Compounding er kraftfuldt, og derfor er det så vigtigt at begynde at investere så tidligt som muligt.

I ovenstående eksempel, hvis vi beholdt alle variablerne de samme, men klienten besluttede at udsætte starten med at spare op til pensionering til 35-års alderen, da han var 65, ville hans pensionsportefølje være omkring $980.000.

Dette er kun lidt over halvdelen af, hvad han ville have haft ved at starte som 25-årig.

Hvis du undrede dig over, hvordan gebyrer påvirker dine investeringer, er her hvad James havde at sige:

🔥 Anbefalede:  Hvordan iværksættere markedsfører til målgrupper i byer i niveau 2 og niveau 3 - et casestudie

I ovenstående eksempel, hvis kunden var investeret i en gennemsnitlig investeringsforening i Canada, ville han betale omkring 2 % i gebyrer i gennemsnit mod ca. 0,64 % hos Wealthsimple (0,5 % i administrationsgebyr + MER-gebyr på 0,14 %) for en standardportefølje.

I løbet af de næste 40 år ville dette resultere i, at omkring $412.000 går til gebyrer, i modsætning til hans pensionsfond, hvilket påvirker hans langsigtede afkast.

.

Og en robo-rådgiver som Wealthsimple kan hjælpe dig med at nå dine pensionsdrømme ved hjælp af tidstestede investeringsstrategier og mere.

Hos Wealthsimple ønsker vi at fjerne kompleksiteten ved at investere og give kunderne adgang til pengestyring af høj kvalitet til en lav pris. Vi henvender os til alle investorer ved at tilbyde forskellige investeringstemaer såsom socialt ansvarlig investering (SRI) og Halal-investering ud over vores standardporteføljer. Og vi går et skridt videre ved at give alle adgang til licenserede, fiduciære rådgivere, som vil arbejde sammen med dig for at sikre, at du er på vej til at opfylde dine pensionsmål.

Nye Wealthsimple-kunder, der åbner en RRSP-konto, får en bonus på $25, når de finansierer den med $500 eller mere.

Hvis du vælger en selvstyret Wealthsimple Trade RRSP-konto, modtager du en $25 bonus efter indbetaling af mindst $150.

Er Wealthsimple RRSP sikker?

Efter min mening er Wealthsimple RRSP-konti sikre.

Wealthsimple er Canadas mest populære online formueforvaltningstjeneste (robo-rådgiver).

Dens depotmægler (ShareOwner) er medlem af Investment Industry Regulatory Organisation of Canada (IIROC).

Det er også medlem af Canadian Investor Protection Fund, som beskytter dine aktiver mod medlemsfirmaets insolvens op til $1 million.

Wealthsimple RRSP-alternativer

Hvis du ønsker at lære om, hvordan Wealthsimple sammenligner med nogle af sine konkurrenter, kan du læse mine anmeldelser af disse platforme:

Wealthsimple RRSP ofte stillede spørgsmål

Tilbyder Wealthsimple ægtefælle-RRSP’er?

Ja, du kan åbne en Wealthsimple Spousal RRSP-konto og bidrage til den på vegne af din partner.

Tilbyder Wealthsimple RRSP-lån?

Wealthsimple tilbyder ikke RRSP-lån. Når det er sagt, kan du hæve dine RRSP-midler skattefrit for at betale for skole (LLP) eller bruge dem til køb af et hjem (HBP).

Vil Wealthsimple betale mit RRSP-overførselsgebyr?

Hvis RRSP-kontoen du flytter til Wealthsimple er mere værd end $5.000, dækker de overførselsgebyret.

Relaterede: