Wealthsimple Cash Review 2023: P2P-pengeoverførsler i Canada

Følgende artikel hjælper dig med: Wealthsimple Cash Review 2023: P2P-pengeoverførsler i Canada

Wealthsimple Cash giver canadiere adgang til en gratis peer-to-peer betalingsplatform, der gør det nemmere end nogensinde at sende penge til venner og familie.

Ud over dets nuværende tilbud er der planer om at gøre Wealthsimple Cash endnu mere alsidig i fremtiden med funktioner som gratis regningsbetalinger, Apple/Google Pay, ingen valutagebyrer på udenlandske køb og et wolframmetalkort.

Denne Wealthsimple Cash anmeldelse dækker, hvad du har brug for at vide.

Hvordan virker Wealthsimple Cash?

Wealthsimple Cash er en P2P betalingsplatform, du kan bruge til at sende penge til enhver på din kontaktliste inden for få sekunder.

Med Wealthsimple Cash-appen er alt hvad du skal gøre blot at forbinde dine kontakter, og du kan sende dem penge med det samme. Dine kontakter kan også sende dig penge.

Andre konti, der tilbydes af Wealthsimple, omfatter Wealthsimple Invest, Wealthsimple Trade og Wealthsimple Save (tidligere Wealthsimple Smart Savings).

Fordele ved Wealthsimple Cash

En Wealthsimple Cash-konto er ikke din typiske pengeoverførselsapp. Det vil også tilbyde funktioner og frynsegoder, der ikke er standard for en opsparings- eller forbrugskonto.

Fordelene ved kontoen omfatter i øjeblikket:

1. Ingen månedlige kontogebyrer: Spar på kontovedligeholdelsesgebyrer, som kan løbe op til et par hundrede dollars, når du matcher det med en sammenlignelig checkkonto i en traditionel bank. Wealthsimple Cash har intet minimumsindskudsbeløb.

2. Nem P2P-betalinger: Det har aldrig været nemmere at sende penge til venner på din kontaktliste. Du kan synkronisere dine kontakter for at se, hvem der allerede bruger kontanter og tjekke din historik for at se betalinger, du har foretaget eller modtaget.

3. En top-of-the-line hævekort. Det fungerer som et forudbetalt eller betalingskort og tjener 1% kontant tilbage på alle køb. Læs min Cash Card anmeldelse.

🔥 Anbefalede:  Hvad er adressevalidering, og hvorfor har e-handelsbutikker brug for det?

4. Spar på FX transaktionsgebyrer: Ud over valutaomregningsgebyret, der opkræves af Visa, opkræver Wealthsimple ikke ekstra gebyrer.

5. Apple Pay og Google Pay, så du kan foretage betalinger på farten med kontantkortet.

6. Hævninger i hæveautomater: Du kan bruge dit Kontantkort til at hæve i pengeautomater. Selvom Wealthsimple ikke opkræver et gebyr for denne transaktion, kan hæveautomatens standardgebyr blive opkrævet af hæveautomatens ejer.

7. Direkte indbetaling: Du kan oprette din konto til direkte at indbetale din lønseddel.

Fordelene ved kontoen, der inkluderer funktioner, der er planlagt for fremtiden i henhold til Wealthsimple, inkluderer:

8. E-overførsler: Du vil være i stand til at foretage gratis regningsbetalinger og e-overførsler.

9. Hæveautomatrefusioner: Wealthsimple refunderer eventuelle hæveautomatgebyrer, du betaler op til en grænse.

Wealthsimple Cash betaler ikke længere renter på din saldo. For at tjene en rente på 1,50 % kan du flytte penge, du ikke behøver at bruge med det samme, til en Wealthsimple Save-konto.

Der er ingen tidslinje for, hvornår disse funktioner kommer online.

Sådan åbner du en Wealthsimple kontantkonto

Det fantastiske ved en Wealthsimple-konto er, at du kan administrere forskellige konti ved hjælp af de samme login- og kontooplysninger.

Konti er også tilgængelige via dedikerede apps, der gør det nemt at udføre transaktioner ved hjælp af din smartphone (Android og iPhone).

For at åbne en Wealthsimple Cash-konto, tilmeld dig her. Den online kontoåbningsproces tager kun et par minutter.

Er Wealthsimple Cash sikre?

Wealthsimple Cash-kontoindskud opbevares i en bank, der er medlem af Canada Deposit Insurance Corporation (CDIC).

Hvad dette betyder er, at dine penge er beskyttet af CDIC for op til $100.000, hvis banken skulle blive insolvent.

🔥 Anbefalede:  4 grunde til, at dine e-mails har lave åbningspriser | E-mail

Wealthsimple Cash vs Wealthsimple Save

Wealthsimple Smart Savings var Wealthsimples første opsparingsprodukt. Det blev for nylig omdøbt til Wealthsimple Save.

Hvis du tidligere havde åbnet en Wealthsimple Cash-konto, kan du åbne en ny Wealthsimple Save-konto og overføre dine penge.

Nogle af forskellene mellem Wealthsimple Cash og Wealthsimple Save er:

Rentesats: Indskud på Spar-kontoen giver en rente på 1,50 %. Denne rente beregnes dagligt og betales månedligt. Midler på din kontantkonto forrentes ikke.

Gratis overførsler og udbetalinger: Mens begge konti tilbyder gratis overførsler til og udbetalinger fra dine tilknyttede bankkonti, er peer-to-peer-betalinger kun tilgængelige via Wealthsimple Cash-appen.

Wealthsimple Cash vs KOHO forudbetalt kort

KOHO Mastercard forudbetalte kort er et andet gratis forudbetalt kort, du kan bruge til at tjene penge tilbage. Den kommer også med en gratis budgetapp, der understøtter ubegrænset gratis Interac e-overførsler.

Bedste opsparingskontopriser i Canada

Hvis du leder efter en konkurrencedygtig opsparingsrate i nutidens lavprismiljø, kan du bruge Wealthsimple Save.

For endnu højere priser, tjek EQ Bank. Det har ingen månedlige kontogebyrer og tilbyder også RSP, TFSA og fælles opsparingskonti. Dens opsparingsrate er også ikke-salgsfremmende.

Lær mere om de bedste opsparingssatser i Canada.

Ofte stillede spørgsmål om Wealthsimple Cash App

Er Wealthsimple Cash lovligt?

Wealthsimple Cash tilbydes af Canadas mest populære online formueforvalter. Millioner af canadiere bruger Wealthsimple-produkter, inklusive dets robo-rådgiverservice, skatteregistreringssoftware og aktiehandelsapp.

Kan du tabe penge i Wealthsimple Cash?

Dine kontante indskud opbevares hos CDIC-forsikrede banker, hvilket betyder, at du er dækket op til $100.000, hvis bankerne erklærer sig konkurs.

Kan jeg få gratis penge fra Wealthsimple Cash?

Når du åbner en ny Cash-konto ved at bruge henvisningslinket eller koden ovenfor, får du muligvis en bonus på 1 $.

🔥 Anbefalede:  3 bedste VPN til Eero WiFi-routere i 2023 (gratis og betalt)

Hvad er den bedste Wealthsimple Cash-kampagnekode?

Den bedste Wealthsimple Cash-app-kampagnekode til at få en tilmeldingsbonus er WCEYAP ($1 bonus). Når du åbner en handelskonto og indbetaler $150, modtager du en $25 bonus.

Er Wealthsimple Cash en bankkonto?

Nej. Dine indbetalinger opbevares i en partnerbank, og du kan betale venner direkte fra kontoen. Du kan dog ikke skrive en check, og hævninger i hæveautomater er endnu ikke tilgængelige.

Hvad er grænserne for Wealthsimple Cash Card?

Den maksimale daglige forbrugsgrænse for Wealthsimple Cash Card er $5.000 og $1.000 for hævninger i hæveautomater.

Hvad er meningen med Wealthsimple Cash?

Wealthsimple Cash har oplevet flere ændringer i det sidste år. I øjeblikket er det nyttigt til at tjene penge tilbage, når du handler med Wealthsimple Cash Card, og også til at sende penge til personer på din kontaktliste gratis.

Wealthsimple Cash Review

Resumé

Wealthsimple Cash er en gratis peer-to-peer betalingsplatform til at sende penge i Canada og tjene en af ​​de bedste højforrentede opsparingssatser. Denne Wealthsimple Cash-gennemgang dækker, hvordan det fungerer og afventende funktioner, herunder gratis regningsbetalinger, ingen valutagebyrer og et metalkort.

Fordele

  • Gratis p2p pengeoverførsler
  • Ingen månedlige gebyrer
  • Adgang til et forudbetalt Mastercard
  • Adgang til en opsparingskonto

Ulemper

  • Erstatter ikke din checkkonto
  • Understøtter ikke Interac e-Transfers