Warner Music Group bruger Polygon og LGND Music for at udvikle “Virtual Vinyl” NFT’er

Følgende artikel hjælper dig med: Warner Music Group bruger Polygon og LGND Music for at udvikle “Virtual Vinyl” NFT’er

Det globale underholdningsfirma Warner Music Group samarbejder med Polygon blockchain og LGND Music for at udvikle en “Virtual Vinyl” digital samling.

LGND Music er en innovativ samlerplatform, der i øjeblikket fungerer i Beta og lanceres officielt i januar 2023.

Partnerskabet vil gøre det muligt for fans at købe NFT’er af musik udgivet af udvalgte kunstnere fra Warner Musics Spinnin’ Records label. Polygon blockchain vil tilbyde hurtige transaktioner og lave gasgebyrer, hvilket gør processen nem og bæredygtig.

I praksis vil platformen fungere som en NFT-musikafspiller. NFT-ejerskab vil give indehavere adgang til deres yndlingsmusik, oplevelser og kunstnere. Navnlig planlægger LGND Music at gøre samleobjekterne tilgængelige for desktop og mobile enheder, så brugere kan lytte til deres yndlingsnumre ved hjælp af enhver platform.

“Vi er utroligt begejstrede for de måder, hvorpå udviklende teknologier ændrer og udfordrer musikindustrien. Der er et enormt uudnyttet potentiale for kunstnere til at interagere med deres fans og tjene penge på denne fandom. Og mens vi fortsætter med at læne os ind og køre fremad, vil WMG’s partnerskab med LGND og Polygon hjælpe vores kunstnere med at eksperimentere med og bygge på tværs af Web3-teknologier for at vokse og engagere deres fællesskaber.”

sagde Chief Digital Officer hos Warner Music Group, Oana Ruxandra.

Som en sidebemærkning underskrev selskaberne et flerårigt partnerskab, så musikelskere kan forvente, at der kommer flere udgivelser i fremtiden. Fans kan nu tilmelde sig LGND Music-platformen for at modtage tidlig adgang og opdateringer.

🔥 Anbefalede:  Sådan bruger du plads på Facebook og Messenger til videochat

Partnerskabet er ikke WMG’s første skridt ind i web3-rummet. I september gik Warner Music Group sammen med NFT-markedspladsen OpenSea for at udvide web3-mulighederne for kunstnere og deres fans. Før det samarbejdede virksomheden med lydudstyrsfirmaet Bose og Jeremy Falls projekt Probably Nothing for at frigive en NFT-kollektion.