Walmart går ind i Roblox med to metaverse oplevelser for at engagere unge publikummer

Følgende artikel hjælper dig med: Walmart går ind i Roblox med to metaverse oplevelser for at engagere unge publikummer

walmart roblox

Den amerikanske detailgigant Walmart går ind i metaverset gennem spilleplatformen Roblox. De farverige, levende og legende virtuelle verdensoplevelser retter sig specifikt mod yngre målgrupper. Walmarts kunder kan samle virtuelt merchandise (“verch”), spille spil med legetøj og figurer, tjene mønter og legetøj, deltage i livekoncerter, konkurrere i udfordringer og vinde modekonkurrencer.

De første tilbudte oplevelser, Walmart Land og Walmarts Universe of Play, bringer interaktivt indhold og underholdning for at nå ud til kunder på nye digitale måder. Walmart Land bringer digital mode, stil, skønhed og underholdningsprodukter ind i metaverset. Den debuterer med tre oplevelser: Electric Island, House of Style og Electric Fest. På den anden side er Walmarts Universe of Play på vej til at blive en førende virtuel legetøjsdestination i Roblox. The Universe of Play byder på fordybende spil, eftertragtede belønninger og virtuelle eventyr.

“Roblox er en af ​​de hurtigst voksende og største platforme i metaverset, og vi ved, at vores kunder bruger masser af tid der. Så vi fokuserer på at skabe nye og innovative oplevelser, der begejstrer dem, noget vi allerede gør i de samfund, hvor de bor, og nu, de virtuelle verdener, hvor de leger.”

sagde William White, CMO for Walmart US

Walmart har et ugentligt kundetal på 230 millioner kunder i mere end 10.500 butikker og e-handelswebsteder, mens Roblox har over 52 millioner daglige brugere. Mange kendte mærker er allerede gået ind i Roblox, såsom Gucci, Ralph Lauren, Givenchy, Tommy Hilfiger, Nike og American Eagle Outfitters. Walmart ser dog ud til at være den største med flest mulige eventyr.

🔥 Anbefalede:  Twitter vs tråde

I januar indgav Walmart syv varemærker for at lancere sin egen kryptovaluta, NFT’er, kryptofinansielle tjenester og mere. I filen, Walmart skrev den “udforsker løbende, hvordan nye teknologier kan forme fremtidige shoppingoplevelser.”

Uden omkostninger kan brugere få adgang til Walmart Land-oplevelsen på Roblox.com og Walmarts Universe of Play på enhver enhed, inklusive Mac, iOS, PC, Android, Amazon og Xbox-enheder, Oculus Rift og HTC Vive.

Læs relaterede indlæg: