WAHED-projekter donerer 5 millioner WAHED-mønter til at finansiere autismeforskning og -terapi

Følgende artikel hjælper dig med: WAHED-projekter donerer 5 millioner WAHED-mønter til at finansiere autismeforskning og -terapi

Cranfield, England, 3. december 2022, Chainwire

Investerings- og filantropiplatform WAHED har doneret 5 millioner af sin utility token WAHED Coin til Fondazione Europea Alessandro Cenci (FEAC) ved en privat begivenhed i Rom. FEAC er en italiensk non-profit organisation med fokus på bevidsthed, uddannelse og forskning for at forbedre plejen til børn og unge på autismespektret.

Til stede ved Rom-arrangementet var ledere fra WAHED- og FEAC-organisationerne. WAHED-formand Shaikh Abdulla Bin Ahmed Bin Salman AlKhalifa og FEAC-præsident Eros Cenci fik selskab af prominente medlemmer af deres teams.

  • Sergio Torromino, tidligere italiensk parlamentsmedlem og nuværende WAHED-bestyrelsesmedlem
  • Dr. Salvatore Alberto Turiano, stabskarkirurg ved Universitetshospitalet Policlinico-San Marco i Catania, Italien
  • Dr. Luigi Lidonnici, FEAC-medlem og ejer af et autismeterapicenter i Calabrien
  • Giuseppe Scuderi fra den videnskabelige og teknologiske park på Sicilien

Efter en låst optjeningsperiode frigives 5 % af den donerede WAHED-mønt efter 1 år. Al påskønnelse af tokenværdien i denne periode vil være til gavn for FEAC, og den begrænsede oplåsning vil sikre begrænset volatilitet i tokenprisen.

Denne donation til FEAC stemmer overens med WAHED-visionen om at støtte virksomheder og organisationer, der forbedrer livskvaliteten rundt om i verden. Den lette at handle med kryptovaluta globalt gør det til et perfekt redskab til velgørende og filantropiske aktiviteter og sætter scenen for en fremtid, hvor alle kan bidrage til formål, de tror på.

Om FEAC
På trods af hurtige fremskridt inden for medicinsk teknologi, der forbedrer livskvaliteten over hele verden, er der stadig masser af arbejde at gøre. Spørgsmål om årsager, forebyggelse og håndtering af mange sygdomme er stadig tilbage, og autisme er stadig misforstået, på trods af at det påvirker millioner rundt om i verden. FEAC giver forskere og medicinske fagfolk de midler, de har brug for, for at hjælpe med at forbedre både livet for individer på autismespektret og deres omsorgskredse.

🔥 Anbefalede:  Hvordan et viralt bodycam-spil narrede internettet til at tro, at det var ægte optagelser

Det første store projekt i FEACs vision er en terapeutisk klinik i Calabrien i samarbejde med familien Lidonnici. Det 1200 kvadratmeter store rum vil bringe uddannelse og bevidsthed om de realiteter og udfordringer i dagligdagen, som individer med autisme står over for. Klinikken vil også give adgang til terapi, der yder hjælp og vejledning til at sikre kvalitetspleje ved håndtering af tilstanden. At gøre ekspertpleje tilgængelig for alle, der har brug for det, er en vital del af FEAC-visionen, og centret i Calabrien er det første af mange.

Om WAHED
WAHED er et investerings- og filantropihub, der drives af WAHED Coin. WAHED tjener som blockchain-partner for adskillige ambitiøse projekter rundt om i verden og sigter mod at bruge teknologi til at skalere operationer og berige flere liv.

WAHED er etableret i Storbritannien og ledes af Shaikh Abdulla Bin Ahmed Bin Salman AlKhalifa, tidligere undersekretær for boligministeriet i Bahrain. Med årtiers erfaring i industrier lige fra olie, bank og råvarer, har WAHED-grundlæggerteamet identificeret rækken af ​​fordele, som blockchains kan bringe til traditionelle systemer. WAHED Coin giver adgang til innovative ideer til detailinvestorer og cryptocurrency-entusiaster fra hele verden.

WAHED Coin vil være tilgængelig til handel på LBANK-børsen fra den 5. december 2022.
For at lære mere om WAHED-økosystemet, besøg WAHED hjemmeside.
Bliv en del af det globale WAHED-fællesskab på Uenighed, Facebook, Instagram og Twitter.

Kontakt

Wahed Projects Team
[email protected]

Table of Contents