VR Platform Bigscreen introducerer verdens mindste headset

Følgende artikel hjælper dig med: VR Platform Bigscreen introducerer verdens mindste headset

VR Platform Bigscreen introducerer verdens mindste headsetKilde: Bigscreen

Skaberne af Bigscreen sociale VR-visningsappen har introduceret et nyt, let pc VR-headset, Bigscreen Beyond. Headsettet markedsføres som det mindste og letteste headset af sin slags, der kun vejer 127 gram (seks gange mindre end andre headsets) og måler 24 mm på det tyndeste sted. Enhedens længde er 143,1 mm, og bredden er 52,4 mm.

Headsettet til $999 kan prale af en unik pasform, der er specialfremstillet baseret på en 3D-scanning af brugerens ansigt, og tilbyder imponerende specifikationer såsom to OLED-mikroskærme med 2.560 × 2.560 per-eye opløsning, pandekageoptik og 6DOF SteamVR-sporingsunderstøttelse.

“Beyonds ultrahøje opløsning OLED-mikroskærme producerer betagende farver, dybe sorte niveauer, knivskarp klarhed og utrolige detaljer. Kombineret med avanceret pandekageoptik opnår Beyond 2-3X større visuel troskab end andre VR-headsets.”

produktets beskrivelse lyder.

Headsettet er målrettet PC VR-brugere, som allerede er en del af SteamVR-økosystemet og søger et tyndere og lettere alternativ til tidligere generationer af headsets, såsom Valve Index. Headsettet inkluderer dog ikke den nødvendige SteamVR-sporingsbase eller kompatible controllere, såsom Valve Index-controlleren eller HTC Vive-staven. Brugere har også brug for en kraftfuld computer, der har en quad-core processor. Beyond er dog ikke kompatibel med apps og spil, der ikke bruger SteamVR.

Forudbestillinger til Bigscreen Beyond starter i dag, og forsendelserne til USA forventes at være om sommeren (3. kvartal 2023). I 4. kvartal vil headsettet være tilgængeligt i Canada og Europa. Australien, New Zealand og Japan modtager deres i slutningen af ​​året. Levering til andre lande vil finde sted i 2024.

På trods af at vægten af ​​et headset ikke er en primær bekymring for VR-brugere, kan Bigscreens nye enhed appellere til dem, der har undgået at bruge VR-headset på grund af deres omfangsrige størrelse. Letvægts VR-headsets giver en mere bekvem og tilgængelig VR-oplevelse ved at være nemme at transportere og meget mere behagelige at have på i længere tid, da de belaster halsen, hovedet og ansigtet mindre.

🔥 Anbefalede:  Finansiel model for webstedsportefølje: Gratis download, brugssager