Vogue Singapore samarbejder med Spatial og PolyCount for en fordybende mode Metaverse

Følgende artikel hjælper dig med: Vogue Singapore samarbejder med Spatial og PolyCount for en fordybende mode Metaverse

Vogue Singapore samarbejder med Rumlig og PolyCount.io at skabe et fordybende alternativt moderum.

Singapore-afdelingen af ​​det mest indflydelsesrige modemagasin fortsætter med at implementere teknologi i sine modeoptagelser, kunst og brugeroplevelse.

Vogue Singapore

September-udgaven af ​​Vogue Singapore, kaldet “Fashion’s New World”, tilbyder en ny vision om AI-drevet skønhed, metahumans, digital mode og Metaverse.

Ud over selve magasinet introducerer Vogue Singapore en 3D-verden skabt af gratis-til-brug Metaverse-udvikleren Spatial og Web3-oplevelsesstudiet PolyCount.io. For at udvikle mere realistisk avatartilpasning, samarbejdede Spatial med Ready Player Me, en Metaverse fuldkrops-3D-avatar-skaber.

Oplevelsen lanceres i to faser. Den første del er allerede live, mens den anden del bliver aktiveret i oktober og vil fejre Vogue Singapores andet jubilæum.

Enkeltpersoner kan besøge det virtuelle rum, navigere og klæde avatarer i couture skabt af Yimeng Yu, en Kina-født digital modedesigner. Hun har konstrueret tre avantgarde kjoler eksklusivt til Vogues Metaverse. Nye verdens besøgende har mulighed for at prøve to af Yemens couture-designs, Rebirth og Nirvana, uden omkostninger.

Denne gang sidste år udgav Vogue Singapore den første NFT-udgave af Vogue nogensinde. Coveret indeholdt en stor QR-kode i sølvfolie og en sætning: “New Beginnings.” Magasinet auktionerede også to Vogue-forsider, der kun var digitalt, og otte yderligere kunstværker som NFT’er på OpenSea.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Metoder til etisk og langsigtet virtuel vækst i "The Metaverse"