Vogue Kina samarbejder med TRLab for at bringe en kurateret NFT-kollektion

Følgende artikel hjælper dig med: Vogue Kina samarbejder med TRLab for at bringe en kurateret NFT-kollektion

Det globale modemagasin Vogue samarbejder med fine art NFT-platformen TRLab for at udvikle en ikke-fungibel token-kollektion. Med navnet “Wear the Blue”, får den inspiration fra Vogues interaktive kunst- og modeoplevelse Meta-Ocean.

Udgivelsen vil indeholde digitale kunstværker af seks kunstpionerer: Anushka Tendolkar, Khyati Trehan, Jessica Ticchio, Baoyang Chen, Mom Chen og Cattin Tsai. Hver kunstner har skabt stykker i begrænset oplag, der krydser begreberne havet, teknologi, digital kunst og mode.

NFT’er vil give indehavere adgang til eksklusive Vogue-begivenheder i løbet af året, et abonnement på Vogue Club eller et Vogue Business-medlemskab.

Den kuraterede samling går live den 11. oktober. Det er værd at bemærke, at en del af overskuddet går til velgørenhedsinstitutioner med havtema og læsefærdigheder.

Vogue

TRLab gik live den 20. april 2021. Platformen har til formål at være banebrydende for en ny måde at konceptualisere og samle kunst på. Vogue-partnerskabet er ikke TRLabs første modeprojekt, da markedspladsen tidligere har indgået partnerskab med Tatler China. Et NFT-kunstværk af David Ariew, som blev præget på platformen, dukkede op på forsiden af ​​Tatler i december 2021. Især var kunstværket, kaldet “Fractal Monarch”, det første NFT nogensinde, der blev vist på forsiden af ​​en kineser magasin.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Google Analytics 4 (GA4): Derfor har du brug for det i 2023