Vivienne Tam bringer Blue-Chip NFT’er til New York Fashion Week

Følgende artikel hjælper dig med: Vivienne Tam bringer Blue-Chip NFT’er til New York Fashion Week

Modedesigner Vivienne Tam bringer blue-chip NFT’er til New York Fashion Week med sin nye kollektion“Væve ind i metaverset.”

Tams signaturstil er kendt som en blanding af østlige og vestlige vibes. Denne sæson fik designeren inspiration fra futuristiske byer, spil og web3. Hendes designs har piktogrammer af et gammelt kinesisk sprog blandet med Bored Ape Yacht Club PFP’er, Doodles-billeder, CryptoPunks, Meebits og andre ikke-fungible tokens.

Med denne udgivelse sigter Vivienne Tam på at bygge bro mellem den fysiske verden og den virtuelle verden. For at opnå det fremviste hun kollektionen både i det virkelige liv og i metaverset, med den virtuelle oplevelse bygget af web3 ejendomsplatformen Propy, der afspejler det fysiske mødested. Den virtuelle placering indeholdt en rød løber, en catwalk, backstage og endda udsigt over New Yorks bybilleder. Ligesom ved det fysiske arrangement var der live DJs og værter.

New York Fashion Week ✅

Propy var beæret over at være en del af holdet, der hjalp med at bringe modedesigner @VivienneTam‘s samling i Metaverse!

Arrangementet startede i aftes og så deltagere fra hele kloden hoppe med hovedet først ind i Metaverse.

Lad os tjekke det ud 🔽 pic.twitter.com/pounXlWoeD

— Propy (@PropyInc) 13. februar 2023

Det er værd at bemærke, at Tams show blev støttet af den Hong Kong-baserede web3-inkubator CyberPort, som hun er medlem af. Designeren er ikke ny inden for NFT’er og har tidligere integreret CryptoPunks, BAYC og CyberKongz-billeder i hendes forårs-sommer-modekollektion 2023.

På en sidebemærkning er Vivienne Tam ikke den første modedesigner til at fremvise sin kollektion i metaverset. I sidste uge præsenterede det amerikanske mærke BCBGMaxAzria og den kendte stylist Maeve Reilly deres kollaborative kollektion i Decentraland.

Læs mere om digital mode:

🔥 Anbefalede:  TikTok Marketing Guide til små virksomheder