Vitalik Buterin taler ved DAO Montenegro-konferencen

Følgende artikel hjælper dig med: Vitalik Buterin taler ved DAO Montenegro-konferencen

En spændende begivenhed nærmer sig med hastige skridt: den DAO Montenegro konferencen kommer om mindre end to uger. Med grundlæggeren og opfinderen af ​​Ethereum Vitalik Buterin annonceret som en af ​​de bekræftede talere, er det bestemt noget, du ikke bør gå glip af.

Arrangementet finder sted den 21.-22. maj på Hilton Hotel i Podgorica, Montenegros hovedstad.

DAO Montenegro vil udforske temaet Organisatoriske udfordringer i global krise. Arrangørerne, SeeDAO, Mask Network og BuilderDAO, inviterer talere til at debattere afgørende spørgsmål og organisatoriske udfordringer i en global krise.

Vi lever i en tid med hurtige teknologiske fremskridt. Det betyder, at verden gennemgår betydelige forandringer, herunder geopolitiske omvæltninger, stigende arbejdsløshed forårsaget af kunstig intelligens og et skrøbeligt økonomisk og finansielt system, der fører til usikre liv for mange. Teknologien har nået et vendepunkt, og farer som AGI og bioteknologi truer den menneskelige civilisation; det er klart, at teknologiudviklingen har overgået organisatoriske systemer.

Denne konference vil fokusere på de organisatoriske udfordringer under global krise:

  • Transhumanisme;
  • Public Goods og DeSci (decentraliseret videnskabeligt netværk);
  • DAO: En ny form for organisationsstruktur;
  • Filosofiske perspektiver på DAO-værktøjer;
  • Digitale nomader og netværkstilstande;
  • Skaberøkonomi i post-GPT-æraen.

Mens Vitalik Buterin er den seneste bekræftede tilføjelse til denne konference stå på række, han er langt fra den eneste interessante taler, du har mulighed for at lytte til på DAO Montenegro. Andre bekræftede gæster inkluderer Shrey Jain, en anvendt videnskabsmand hos Microsoft Research og en decentraliseret social teknologiekspert; Michael, medstifter af Humanity; Han Tang, medstifter af kinesiske DAO SeeDAO; og Sheen Hu, administrerende direktør for MXC DAO.

🔥 Anbefalede:  Online korrekturjob hjemmefra til fleksibelt arbejde

Du kan få dine billetter til arrangementet her.

DAO Montenegro er en sidebegivenhed af EDCON, Community Ethereum Development Conference. EDCON, som finder sted den 19.-23. maj i Podgorica, er en non-profit global årlig Ethereum-konference dedikeret til at tjene Ethereum-økosystemet og fremme kommunikation og interaktion inden for det globale Ethereum-samfund.