Visa og Mastercard forsinker nye kryptosamarbejder midt i lovgivningsmæssig usikkerhed

Følgende artikel hjælper dig med: Visa og Mastercard forsinker nye kryptosamarbejder midt i lovgivningsmæssig usikkerhed

visa mastercard Krypto debet- og kreditkortKrypto debet- og kreditkort

De amerikanske betalingsgiganter Visa og Mastercard udskyder angiveligt deres bestræbelser på at danne samarbejder med kryptovalutafirmaer, som pr. Det skriver Reuters. Dette skridt kommer i kølvandet på en række fremtrædende kollaps, herunder FTX og BlockFi, der har knust tilliden til branchen.

Før nyheden havde der været et voksende forhold mellem de to betalingsgiganter og kryptovalutafirmaer. Mastercard havde undersøgt betalinger ved hjælp af USDC, mens Visa havde fokuseret på stablecoin-afregninger i ugerne op til det seneste skift i strategi.

Begge kortbetalingsudbydere har besluttet at sætte lanceringen af ​​nye krypto-relaterede produkter og tjenester på pause, indtil der er en klar juridisk og regulatorisk ramme, sammen med forbedrede markedsforhold.

“Seneste højprofilerede fiaskoer i kryptosektoren er en vigtig påmindelse om, at vi har en lang vej igen, før krypto bliver en del af almindelige betalinger og finansielle tjenester,”

Det siger en talsmand for Visa til Reuters.

Visa og Mastercard gik tidligere sammen med kryptobørser for at tilbyde krypto-fiat-tilknyttede betalingskort. Binance lancerede sit kryptovaluta Visa-debetkort i 2020 med cashback til indbyggere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, mens Mastercard samarbejdede med kryptolångiveren Nexo i april for at skabe verdens første “krypto-støttede” betalingskort.

American Express annoncerede i 2021, at de ville undersøge muligheden for at bruge kryptovaluta til at indløse belønningspoint i fremtiden. Kortselskabet ser dog ikke krypto som et afgørende fokus på kort sigt.

Den førende kryptobørs Binance har også været udsat for regulatoriske tilbageslag. Den 13. februar, blockchain-infrastrukturfirmaet Paxos erklæret det ville stoppe med at udstede Binances BUSD stablecoin efter en Wells-meddelelse fra SEC og et stop for udstedelsen fra New York Department of Financial Services (NYDFS). Den 8. februar standsede Binance midlertidigt indskud og udbetalinger i amerikanske dollar under 100.000 $ via SWIFT-kanaler.

🔥 Anbefalede:  Podcast: Udnyt SEO-data for at skabe nye muligheder

Læs mere: