Visa og Crypto.com går sammen om at auktionere Qatar World Cup NFT’er 2023 til velgørenhed

Følgende artikel hjælper dig med: Visa og Crypto.com går sammen om at auktionere Qatar World Cup NFT’er 2022 til velgørenhed

Kreditkortselskabet Visa, in samarbejde med Crypto.com, dropper fem NFT’er med fodboldtemaer for at rejse penge til velgørenhedsorganisationen Street Child United.

NFT’erne er på auktion fra 1. november til 8. november. Alle indtægter vil blive doneret til Street Child United, en UK-baseret velgørenhedsorganisation, der afholdt en international fodboldturnering for underprivilegerede børn i Qatar.

De digitale samleobjekter vil vise mål fra VM-spillerne, såsom Michael Owen, Maxi Rodriguez, Jared Borgetti og Tim Cahill.

Hver NFT er malet i farven på spillerens landshold og indeholder oplysninger om dato, minut og kamp for det scorede mål.

”I Web3 er mulighederne uendelige. Det er bare et spørgsmål om at finde vores plads,”

sagde Andrea Fairchild, senior VP for Visa.

Visa vil også give VM-deltagere mulighed for at skabe deres egen digitale kunst i Visa Masters of Movement-rummet på FIFA Fan Festival i Doha. Fans vil designe NFT’er ved at spille en fire-minutters, seks-mands fodboldkamp på en virtuel bane.

Når kampen slutter, kan fans se deres NFT og modtage den i deres Crypto.com-pung inden for 14 dage. De, der ikke er berettiget til en Crypto.com-konto, kan modtage det digitale samleobjekt som en ikke-NFT digital fil.

I Visa Masters of Movement-området kan fans også lære om Visas nye betalingstjenester og funktioner. Disse omfatter nye teknologier som blockchain. Visa har været FIFAs officielle betalingstjenestesponsor siden 2007.

I oktober samarbejdede Visa med en af ​​de største kryptovalutabørser, FTX, for at lancere debetkort i mere end 40 lande. Debetkortet giver brugerne mulighed for at betale direkte fra deres kryptopunge. Indtil videre er kort kun tilgængelige i USA, med lanceringer i Europa og Latinamerika planlagt til 2023.

🔥 Anbefalede:  Grundlægger af Digital Finance Group, James Wo, fortæller om udfordringer og muligheder i Blockchain-investeringernes verden

Læs relaterede indlæg: