Virtuzone og TOKO Network lancerer Dubais første tokeniserede Web3 Crowdfunding-platform

Følgende artikel hjælper dig med: Virtuzone og TOKO Network lancerer Dubais første tokeniserede Web3 Crowdfunding-platform

Virtuzone og TOKO Network lancerer Dubais første tokeniserede Web3 Crowdfunding-platform

Dubais finansielle landskab er klar til et transformativt spring som TOKOen førende innovator i FinTech-sektoren, samarbejder med Virtuzone, en pioner inden for forretningsløsninger og virksomhedstjenester. Partnerskabet mellem TOKO og Virtuzone søger at lancere Dubais indledende tokenized equity crowdfunding platform.

Ved at bruge blockchain-teknologi har samarbejdet til formål at transformere den måde, hvorpå private equity fundraising udføres i en tidlig fase. Dette træk sætter scenen for hidtil uset gennemsigtighed, tilgængelighed og finansiel inklusion i Dubais travle marked.

TOKO’s Tech-Forward-legitimationsoplysninger

Efter at have sikret sig en fuld markeds Virtual Asset Service Provider-licens fra Dubai’s Virtual Asset Regulatory Authority (VARA), TOKO er en af ​​de første virksomheder til at opnå denne bedrift i Dubai. Det driver en genererende datarig tokens-motor, der repræsenterer en del af ejerskab i materielle aktiver.

Scott Thiel, administrerende direktør for TOKO, sagde, at den specialdesignede VARA-lovgivningsramme understøtter platformens mål om at transformere investeringssektoren. Han understreger TOKOs forpligtelse til at fremme finansiel inklusion, overholdelse af lovgivningen og brugercentreret.

1/ 🇦🇪 @TOKO_netværk har sikret sig driftslicensgodkendelse fra Dubai’s Virtual Assets Regulatory Authority (VARA), hvilket understreger #tokenisering platformens faste forpligtelse til at arbejde med gennemsigtighed, ansvarlighed og overholdelse af lovgivning. #Hederahttps://t.co/2QasVFLAMe

— Hedera (@hedera) 11. september 2023

Synergien af ​​TOKO Network med Virtuzone

Virtuzones samarbejde med TOKO har til formål at forny den tidlige fase af private equity fundraising og dermed gavne både investorer og virksomheder med behov for kapital. Platformen vil tilbyde dybdegående indsigt og robust gennemsigtighed, hvilket giver investorer et klarere overblik over deres investeringshorisont.

🔥 Anbefalede:  FICA-skat i 2022-2023: Hvad små virksomheder har brug for at vide

Neil Petch, formand og medstifter af Virtuzone, understregede, at partnerskabet er i overensstemmelse med UAE’s National Entrepreneurship Agenda. Det har også til formål at positionere De Forenede Arabiske Emirater som et hjem for 10 enhjørningsvirksomheder inden 2031, hvilket øger Dubais tiltrækningskraft for både startups og venturekapitalister.

Globale resultater af samarbejdet

TOKO Network – Virtuzone-alliancen vil demokratisere investeringer ved at udvide mulighederne for både institutionelle og individuelle investorer. Tokeniseringen af ​​tidlige aktietilbud gør det muligt for en bredere vifte af investorer at deltage i fundraising-processen, hvilket beriger investorøkosystemet.

Dette strategiske partnerskab er særligt fordelagtigt for SMV’er, og giver en nem at navigere i platform for tidlig kapitalindsamling. Anvendelsen af ​​VARA’s lovgivningsmæssige rammer vil yderligere indgyde tillid blandt potentielle investorer og derved stimulere finansiel aktivitet i sektoren.

TOKO og Virtuzone styrker Dubais omdømme som et knudepunkt for virksomheder i tidlige stadier og i høj vækst. Partnerskabet mellem TOKO og Virtuzone markerer et afgørende øjeblik i Dubais rejse mod at blive et globalt finansielt kraftcenter.

Læs mere:

Table of Contents