VIPKID-anmeldelse: Lær engelsk online og tjen penge på at arbejde hjemmefra

Følgende artikel hjælper dig med: VIPKID-anmeldelse: Lær engelsk online og tjen penge på at arbejde hjemmefra

Vil du tjene ekstra penge på at arbejde hjemmefra eller hvor som helst for den sags skyld? VIPKid kan være det perfekte sidehus for dig.

VIPKid er en online platform, der betaler dig for at lære engelsk sprog til børn i Kina. I lighed med andre ESL-undervisningssider som TeachPartTime, QKids, Magic Ears, Golden Voice English og Gogo Kids, er VIPKid en fantastisk mulighed for at tjene ekstra indkomst oven i dit daglige job.

Undervisning i engelsk online er ikke kun en deltidsmulighed, da der er folk, der arbejder med VIPKid på fuld tid for at tjene $50.000 om året!

Denne VIPKid-anmeldelse dækker, hvordan du ansøger om at starte undervisning, løn/løn, om det er svindel, fordele, klager og meget mere.

Hvad er VIPKid?

VIPKid er en virksomhed baseret i Kina (og San Francisco), der forbinder børn mellem 4-12 år med engelsktalende undervisere, der er baseret i USA og Canada.

Det blev grundlagt i 2013 af Cindy Mi. Den online ESL-platform henvender sig til over 500.000 elever og har mere end 60.000 lærere.

VIPKid-lærere bruger deres onlineportal til at lære disse børn det engelske sprog ved hjælp af en læseplan, der er baseret på US Common Core State Standards.

VIPKid er blevet anerkendt som en Top 50 mest innovative virksomhed af Fast Company og blev også rangeret #1 af Flex Jobs i Forbes’ 2018 Top 100 Remote Work Companies Report.

VIPKid ansøgningsproces

Ansøgningsprocessen er forholdsvis ligetil. Deres grundlæggende krav er en bachelorgrad inden for ethvert studieområde. Din grad er ikke påkrævet for at være i uddannelse eller noget relateret til uddannelse.

VIPKid tager sin ansøgningsproces seriøst. Dette er fordi de ønsker at sikre, at de børn, du vil undervise, får den bedst mulige læringsoplevelse.

Du skal have engelsk som modersmål fra Nordamerika (Canada eller USA), og hvis du har haft erfaring med at arbejde med børn eller undervise, betragtes dette som et aktiv.

Selvom tidligere undervisningserfaring ikke er opført som et hårdt krav, er det nyttigt at blive ansat. Din erfaring med børn kan også være coaching.

🔥 Anbefalede:  Sådan Masser du Unfollow på Instagram FAST i 2023

For at starte processen med at blive VIPKid-lærer skal du ansøge på deres hjemmeside og følge de næste 5 trin:

 1. Indsend dit CV og andre oplysninger om din grad og undervisningserfaring.
 2. Deltag i et en-til-en 30-minutters onlineinterview, hvor du viser dine undervisningsfærdigheder til en VIPKid-rekrutterer. Alternativt, i stedet for 30-minutters interview, kan du optage et demo-interview på din egen tid, og en VIPKid rekrutterer vil evaluere din optagelse.
 3. Se lektionsvideoer for at lære om de standarder og læseplaner, du vil undervise i, og hvordan VIPKid-platformen fungerer generelt.
 4. Øv dig i at undervise i en fuldlængde klasse (demo) med en anden VIPKid-lærer.
 5. Underskriv din kontrakt og udfør et baggrundstjek. De kræver en indledende 6-måneders kontrakt, og du kan forny, når den udløber.

Du er nu klar til at starte undervisningen og kan gøre det på dit eget skema.

Som VIPKid-lærer kan du arbejde hvor som helst i verden, så længe du har en stabil internetforbindelse. Succes i interviewfasen afhænger af din evne til at klare sig godt i 24 forskellige områder, som kan findes på deres hjemmeside. Disse omfatter:

A. VIPKid-teknikker

 • Klasseledelse
 • Lektionsplanlægning
 • Effektiv pacing og timing
 • Rapport
 • Energiniveau
 • Lektionens mål

B. Undervisningspraksis

 • Taletid
 • Tilpasning til eleven
 • Tålmodighed
 • Overskridende
 • Udvidelse

C. Faglighed – som omfatter ting som dit udseende, præsentationskvalitet, belysning osv.

D. ESL-fonden

Relaterede indlæg

VIPKid-teknologikrav

Som VIPKid-lærer er du forpligtet til at levere følgende teknologi for at lette din online undervisning:

 • En stationær, bærbar, MAC eller Surface. Operativsystemet til disse enheder skal være mindst et Windows 7 eller nyere eller MAC OS 10.8x, med en hukommelse på mindst 4 GB RAM og en processor, der er Intel Core i3 eller nyere
 • Webkamera (HD)
 • Et headset, der har en mikrofon
 • Chrome-browser (version 65 eller nyere) og Flash

Hvor meget betaler VIPKid?

VIPKid betaler mellem $7-$9 pr. 30 minutters undervisning afhængigt af dine legitimationsoplysninger og demo lektionens ydeevne. De betaler en incitament til deltagelse op til $1 pr. klasse og en færdig klasse incitament op til $1 pr. klasse.

I alt, lønsatsen er $14-$22 i timen.

Læreranmeldelser online viser, at gennemsnitslønnen svinger omkring $20 i timen. Jo bedre din præstation, jo højere løn!

🔥 Anbefalede:  5 Trin til at forbedre din indholdsstrategi for SEO-succes

VIPKid-lærere anses for at være uafhængige entreprenører, og som sådan er du ansvarlig for at betale din skat. Betaling sker via direkte bankindbetaling og sker mellem den 10. og 15. i måneden. Vælger du at forny din 6-måneders kontrakt, kan du samtidig forhandle en højere lønsats.

VIPKid anmeldelse: Hvad andre siger

Onlineanmeldelserne for VIPKid er for det meste positive, dog er der nogle klager, der er værd at bemærke.

VIPKid – Fordele og fordele

1. Fleksible tidsplaner: Du indtaster den tid, du er til rådighed, hvilket giver dig frihed til at styre din tidsplan. Du kan arbejde hjemmefra eller hvor som helst i verden. Der er ingen minimumskrav til arbejdstimer, dog kan nogle bonusser være bundet til at tage et vist antal klasser om måneden.

2. Korte klasser: Hvert hold varer i alt maksimalt 30 minutter – 25 minutters undervisning og et par minutter til kommentarer eller for at løse tekniske problemer. Den korte varighed betyder, at du hurtigt kan indsætte en klasse i dit eksisterende daglige skema uden meget besvær.

3. Stress-fri Side Gig: VIPKid leverer undervisningsmaterialet til hver klasse, og de administrerer også kommunikationen med forældrene. Du underviser, og det er alt, hvad der skal til. Der er ingen grund til at pendle til en arbejdsplads.

4. Konkurrencedygtig løn: De betaler $24-$22 pr. time, hvilket ikke er en dårlig indkomst at tjene i betragtning af, at gennemsnittet er omkring $20/time, og dine undervisningsomkostninger er minimale. Desuden får du løn, selvom din elev ikke møder op. Og de betaler til tiden!

VIPKids – Klager

De almindelige klager, der er blevet rejst over undervisning på VIPKid, er:

1. Uhensigtsmæssige undervisningstider: Undervisningstiderne/slots kan være ubelejlige afhængigt af din tidszone. De spidsbelastningsperioder, som studerende er tilgængelige, er Beijing-tid, mandag – fredag ​​fra 18-22 og lørdag – søndag fra 9 til 22

Hvis du bor i EST-tidszonen, svarer det til kl. 05.00 – 9.00 (man-fre) og 20.00 – 9.00 (lør-søn). Det betyder, at du skal være forberedt på at undervise i de små morgentimer. Dette problem er værre for dem, der bor i tidszoner, der bruger PST eller MST.

🔥 Anbefalede:  Sådan forbedrer du dine chancer for at vinde på onlinespil

2. Forældres klager: Nogle anmeldere har indikeret, at forældre efterlod vildledende anmeldelser, der kompliceres yderligere af sprog-/oversættelsesbarrierer, hvilket negativt påvirker lærerens evne til at tiltrække flere bookinger.

3. Børn kan være svære: Okay, børn bliver børn, og du bør kun overveje et job med at undervise børn, hvis du kan lide dem og ved, hvordan man arbejder med dem. Nogle børn kan opføre sig forkert eller være forståeligt vanskelige.

4. Ingen personalegoder: VIPKid-lærere betragtes som uafhængige kontrahenter, hvilket betyder, at der ikke er feriepenge, sygedage eller sundhedsydelser. De forventer, at du møder op på de dage, du er booket. Hvis du aflyser mere end det maksimale antal klasser, du må, kan dit ansættelsesforhold blive opsagt.

5. Månedlig indkomst ikke garanteret: Antallet af bookinger du får pr. måned er ikke garanteret. Men jo flere tidsrum du er til rådighed for, jo flere bookinger bør du få.

Andre klager omfatter et langsomt Freshdesk-supportsystem, tekniske problemer og dårlig kommunikation.

Vil du tjene penge hjemmefra? Der er et par andre muligheder for at tjene penge hjemmefra.

Er VIPKid en fidus?

Nej, VIPKid er en legitim koncert, og jeg kender personligt en række mennesker, der rutinemæssigt tjener omkring $1.000 om måneden på platformen. Der er tonsvis af anmeldelser om VIPKid på internettet, du kan læse for at lære om rigtige brugeres oplevelser.

Jeg mener, at VIPKid er værd at tjekke ud, hvis du har en bachelorgrad, har arbejdet med børn i enhver kapacitet, ligesom børn, og leder efter måder at tjene ekstra indkomst på. Den $14 til $22 per time løn er acceptabel.

VIPKid anmeldelse

Resumé

VIPKid kan være det perfekte sidevær for dig til at tjene ekstra penge på at arbejde hjemmefra. Denne VIPKid anmeldelse fortæller dig alt hvad du behøver at vide. Det er ikke et fupnummer.