Vindale Research Review: Is It Legit?

Følgende artikel hjælper dig med: Vindale Research Review: Is It Legit?

Vindale Research er et legitimt markedsundersøgelsesfirma, der tilbyder medlemmer muligheder for at tjene penge, når de gennemfører betalte undersøgelser og andre simple opgaver.

Online undersøgelser er en af ​​mange måder at tjene ekstra penge på i din fritid. Selvom de ikke betaler meget, kan du lave nogle anstændige lommepenge på siden.

Denne Vindale Research-gennemgang dækker, hvordan det virker, hvordan man tjener penge online, og andre undersøgelseswebsteder, du kan deltage i gratis, f.eks. Swagbucks, Survey Junkie og Pinecone Research.

Hvad er Vindale Research?

Vindale Research er et gratis betalt undersøgelsesfællesskab, der opererer i USA, Canada, Storbritannien og Australien.

Panelet har eksisteret siden 2005 og har betalt sine medlemmer langt over 7 millioner dollars kontant ved hjælp af PayPal.

Sådan tilmelder du dig Vindale Research

Vindale Research er en 100 % gratis belønningsside, og du behøver ikke at angive et kreditkort eller andre betalingsoplysninger for at blive medlem.

Hvis en undersøgelsesside kræver, at du angiver dine kreditkortoplysninger, er det sandsynligvis et fupnummer.

For at komme i gang skal du tilmelde dig her og fortsætte med at færdiggøre din profilside. Det tager 2-3 minutter at indtaste dine grundlæggende detaljer, og du får en tilmeldingsbonus på $1.

En komplet profil er vigtig, hvis du ønsker, at de skal sende dig undersøgelser, du er kvalificeret til. Tjek din e-mail-indbakke for en e-mail, der beder dig om at aktivere din konto, og du burde være godt i gang.

Sådan tjener du penge med Vindale Research

At udfylde betalte online-undersøgelser er det vigtigste brød og smør for deltagelse i Vindale Research-panelet.

Forskellige forbrugermærker, forhandlere og virksomheder bruger panelet til at få feedback fra deres kunder. De bruger til gengæld de indsamlede data til at forme de produkter og tjenester, de tilbyder.

Her er en hurtig oversigt over alle de forskellige måder, du kan bruge Vindale Research til at tjene penge på:

🔥 Anbefalede:  CadenceSEO Review 2023 – Bedste SEO-rådgivning, du kan stole på

1. Betalte undersøgelser og undersøgelser

Medlemmer kan få adgang til flere undersøgelser, der dækker forskellige emner som politik, aktuelle anliggender, sport, teknologi, shopping og mere.

Hver undersøgelse er forskellig, og du kan se, hvor meget du vil tjene, hvis du kvalificerer dig til og udfylder en undersøgelse.

Generelt kan en undersøgelse betale alt mellem $1 og $50. generelt, jo længere tid en undersøgelse tager at gennemføre, jo større belønning.

For nemt at kvalificere sig til undersøgelser, skal du sørge for at udfylde din profil, efter du har tilmeldt dig.

2. Se videoer

Udover at deltage i undersøgelser kan du også tjene penge ved at se videoundersøgelser. Disse korte videoannoncer betaler ikke mange penge, men det er ubesværet at tjene via denne rute.

3. Læs belønningsmails

En anden nem strategi til at tjene på Vindale Research er at tilmelde sig deres Reward Mail-tilbud.

De sender dig salgsfremmende beskeder fra nogle af deres partnere, og du bliver betalt, når du åbner og læser e-mails.

4. Få Vindale belønningskoder

Følg Vindale på sociale medier (Facebook og Twitter), og hold øje med mulighederne for at snuppe nogle af de belønningskoder, de deler online i ny og næ.

5. Henvis venner

Hver ven, du henviser til Vindale, får dig $5, så længe de tilmelder sig ved hjælp af dit henvisningslink, og de udfylder mindst én undersøgelse.

Der er ingen grænse for, hvor mange venner du kan henvise til siden, hvilket gør denne mulighed til en af ​​de nemmeste måder at tjene penge på Vindale Research.

Vindale Research Udbetaling

Minimumsudbetalingstærsklen for Vindale Research er $50. For at udbetale skal du angive en bekræftet PayPal-e-mailadresse, og pengene indbetales inden for få dage.

Vindale opkræver ikke ekspeditionsgebyrer ved betalinger.

En stor fordel for medlemmer af Vindale Research er, at du tjener rigtige penge tilbage og ikke point med vanskelige indløsningsværdier.

Fordele og ulemper ved Vindale Research

Fra at se på den ros og klager, der er tilgængelige fra rigtige brugere online, er her nogle af fordele og ulemper ved Vindale Research.

🔥 Anbefalede:  Cleverly Review: LinkedIn Lead Generation Tool til virksomheder

Fordele

 • Det er gratis at være med
 • Hurtige betalinger med PayPal
 • Flere besparelser tilgængelige dagligt
 • Forskellige måder at tjene på
 • $5 henvisningsbonus
 • Besparelser kan betale op til $50

Ulemper

 • Høj betalingsgrænse på 50 USD
 • Er muligvis ikke kvalificeret til mange undersøgelser
 • Ingen check- eller gavekortindløsningsmuligheder
 • For mange e-mails

Er Vindale Research en legitim virksomhed?

Vindale Research er et legitimt undersøgelsespanel. De har en bedømmelse på 3,9/5 på Trustpilot ud fra over 4.200 anmeldelser.

Af hensyn til sikkerheden for dine private oplysninger angiver deres hjemmeside, at de beskytter dine data ved hjælp af SSL-kryptering og aldrig beder om dit kreditkort eller lignende betalingsoplysninger.

De har en vejledning til bevidsthed om svindel, som du kan læse for at lære om, hvordan du undgår svindel med onlineundersøgelser og svindel med markedsundersøgelser.

Ofte stillede spørgsmål om Vindale Research

Hvordan bliver du betalt af Vindale Research?

Den eneste mulighed for at udbetale din indtjening fra Vindale Research er via PayPal. Du kan udbetale fra $50.

Er Vindale Research gratis?

Vindale Research er et 100 % gratis markedsundersøgelsespanel, og der kræves ingen betalingsoplysninger for at blive medlem.

Hvor ligger Vindale Research?

Vindale Research er placeret på 243 5th Ave #541, New York, NY 10016, USA. Deres kontakt-e-mailadresse er [email protected]

Hvor mange penge kan du tjene med Vindale?

Hvor meget du tjener afhænger af, hvor mange undersøgelser du kvalificerer dig til og gennemfører. Undersøgelser betaler $1 til $50 hver. De fleste af de undersøgelser, du vil tage, betaler meget mindre end det maksimalt mulige beløb.

Alternativer til Vindale Research

Du kan tjene endnu mere på undersøgelser ved at bruge disse Vindale-alternativer:

Survey Junkie: Dette websted tilbyder flere undersøgelser og har modtaget en topvurdering fra brugere i Canada og USA. Læs denne undersøgelses Junkie anmeldelse.

🔥 Anbefalede:  Home Trust Preferred Visa Card Review

Swagbucks: Tilbyder en tilmeldingsbonus på $5 og mere end 10 måder at tjene penge på. Læs vores Swagbucks anmeldelse.

Pinecone Research: Betaler $3 til $5 pr. undersøgelse og administreres af den globale markedsundersøgelsesvirksomhed, Nielsen.

Brandede undersøgelser: Kom godt i gang med 100 gratis point og flere måder at indløse din indtjening på. Læs denne anmeldelse af Branded Surveys.

Er Vindale Research noget for dig?

Vindale Research er et af mange online markedsundersøgelsespaneler, du kan deltage i for at tjene ekstra penge. Du bliver ikke rig af at tage undersøgelser, så om det er din tid værd, afhænger af, hvad du ellers kunne gøre med din tid.

For at få den bedst mulige brug af undersøgelseswebsteder generelt skal du tilmelde dig flere på én gang og prøve dem. Behold dem, der tilbyder undersøgelser, du kvalificerer dig til, og som betaler dig med det samme, og forkast resten.

Vindale Research Review

Resumé

Vindale Research er et lovligt markedsundersøgelsesfirma, der tilbyder muligheder for at tjene penge, når du gennemfører undersøgelser og andre opgaver. Denne Vindale Research-gennemgang dækker, hvad du har brug for at vide.

Fordele

 • Det er gratis at være med
 • Hurtige betalinger med PayPal
 • Flere besparelser tilgængelige dagligt
 • Forskellige måder at tjene på
 • $5 henvisningsbonus
 • Besparelser kan betale op til $50

Ulemper

 • Høj betalingsgrænse på 50 USD
 • Er muligvis ikke kvalificeret til mange undersøgelser
 • Ingen check- eller gavekortindløsningsmuligheder
 • For mange e-mails

Table of Contents