Videoannoncer med belønning – Sådan tjener spiludviklere millioner på det

Følgende artikel hjælper dig med: Videoannoncer med belønning – Sådan tjener spiludviklere millioner på det

Dette indlæg blev senest opdateret den 18. januar 2023

Hvad er belønnede videoannoncer?

Belønningsannoncer er annoncer, der belønner brugere for at se eller klikke på annoncer i et spil eller en app i bytte for en belønning i spillet, såsom flere liv eller mere in-game valuta (stjerner, mønter, hjerter osv.).

Udgivere kan vise belønnede annoncer enten direkte eller via Google Ad Manager, Ad Exchange, Google Mobile Ads SDK eller formidlingsnetværk.

Hvordan fungerer belønnede videoannoncer?

Videoannoncer med belønning er ret selvforklarende. Du ser et spil, og der kommer en annonce, der spørger, om du vil se en video for at få mønter eller ekstra liv eller noget. Du accepterer tilbuddet og ser derefter en annonce. Når annoncen er færdig, får du dine belønninger for at se den. Det er ret simpelt!

Her er en oversigt over hele processen:

  1. Når en bruger ser en videoreklame, bliver de belønnet. I denne anmodning præsenteres ikke-påtrængende beskeder under pauser i spillet.
  2. Så snart brugeren klikker på ikonet, vises en overlejring over spilindholdet og afspiller annoncen.
  3. I sidste ende får spilleren belønningen efter at have set videoannoncen.

Videoannoncer med belønning handler dog ikke kun om at gøre brugerne glade – de handler også om at tjene penge for udviklere og annoncører. Og det ser ud til, at alle vinder: Brugere er glade for at få belønningen, udvikleren bliver betalt for både installationer og køb i spillet, og annoncøren driver flere downloads ved at tilbyde gratis virtuel valuta som belønning.

Skal jeg bruge belønningsannoncer i min app?

Du bør bestemt overveje det. Forskning har vist, at brugere reagerer, når de fysisk tilbydes noget for at se annoncer; i stedet for en irriterende indtrængen, der kan føre til frustration, vil belønnede annoncer endda blive opsøgt af brugere, der ønsker at fortsætte med at spille eller komme videre.

Derudover kan belønnede annoncer endda øge brugerfastholdelse og brugerengagement; at tilbyde en daglig annoncebaseret belønning for eksempel kan tilskynde brugeren til at besøge appen oftere.

Tænk grundigt over, hvor annoncen er bedst placeret.

Masser af apps tilbyder en række liv og tilbyder derefter en annoncebaseret belønning for et ekstra liv; brugeren har en større chance for at se annoncen, da belønningen er øjeblikkelig og passer godt ind i gameplay-strukturen.

Ved at bruge denne metode tjener du penge på brugere, der ikke betaler for noget i spillet, men i stedet for at de bruger appen på trods af det det annoncer, kan de nu bruge appen fordi af annoncerne. Engagementet er også højt, da brugeren aktivt venter på, at annoncen er færdig.

Indtjening fra videoannoncer med belønning:

For at sikre en jævn rejse for annonceindtægtsgenerering er eCMP’er (effektive omkostninger pr. mile) et vigtigt mål at spore for belønnede videoannoncer.

🔥 Anbefalede:  Transformering af forretningsydelse med AI og Power BI Analytics

eCPM’er vil variere afhængigt af den demografiske placering, hvor du viser dine annoncer. Det afhænger også af den mobile platform og annoncenetværk, der fungerer.

Belønnede videoannoncer har meget høje klikrater og kundefastholdelsesrater. Dette er hovedårsagen til, at belønnede videoannoncer normalt kan generere højere annonceindtægter end noget andet annonceformat.

eCPM’er for belønnet annoncering | Globale statistikker

eCPM’er er generelt højere på iOS end Android, og USA har altid været det mest solgte marked i et årti.

iOS eCPM’er for belønnede videoannoncer varierer fra $9 i Asien til næsten $17 i USA.

Android eCPM’er varierer fra $7 til næsten $11 i USA for belønnede annoncer.

Lad os tage et kig på annoncenetværksrangeringer på iOS:

  • Facebooks eCPM’er: $33
  • BidMachines eCPM’er: $17
  • Google AdMobs eCPM’er: 15,2 USD

Hvad med annoncenetværksplaceringer på Android?

  • Google AdMob eCPM-værdi: 13,5 USD
  • Facebook eCPM-værdi: 22,7 USD
  • BidMachine eCPM-værdi: 13,6 USD

Der er et fald på 0,5 % i eCPM’er på iOS sammenlignet med 2020’s eCPM-tendensstatistikker.

Hvorimod eCPM’er på Android blev ramt under pandemien, faldt med 20 % sammenlignet med de sidste to år.

Er videoannoncer med belønning kun for spilapps?

Absolut ikke, selvom de i starten nok ville virke det. Andre apptyper, såsom medieapps, kan tilbyde en belønnet annonce for kreditter i spillet for at downloade musik, læse artikler og så videre.

Beskeder- og datingapps kan tilbyde belønnede annoncer mod ekstra emojis, prioriterede beskeder i indbakker og så videre.

Andre apps med “premium”-funktioner kan tilbyde belønnede annoncer for at give brugerne en smagsprøve på appens fulde kapacitet, hvilket endda kan tilskynde dem til at opgradere.

Har den app, jeg downloader, belønnede annoncer?

De fleste spil og endda ikke-spil-apps, såsom fitness-apps, medie-apps og andre træningsapps, især dem uden abonnementsgebyr, vil indeholde belønnede annoncer.

Dette gælder især for enhver app, hvor fremskridt tilskyndes eller forventes, for eksempel at fortsætte gennem niveauer, øge valutaen i spillet, opgradere karakterer osv.

Både App Store og Play Butik har advarsler på appens hovedside for at angive, at appen har annoncer (selvom de i øjeblikket ikke har en indikator for belønnet vs ikke-belønnet).

Bedste fremgangsmåder for belønnede videoannoncer:

Brug af annoncefiltre: Afhængigt af din apps niche vil du måske justere eller optimere dine annoncefilterindstillinger for at vise målrettede videoannoncer til målgrupper, der faktisk engagerer og sandsynligvis vil konvertere fra din apps niche.

Optimering af annoncenetværk med AdMob-formidling: AdMob-formidling lader dig formidle annoncer fra 3. parts reklamenetværk og dem, der viser videoannoncer med belønning i appen. Gør brug af Annoncenetværksoptimering (ANO) funktion.

Det vil automatisk optimere din formidlingsstak baseret på den seneste eCPM for at få det højest betalende annoncenetværk til at vise annoncer først.

Gå efter den rigtige placering: Lav en appbrugerdataanalyse og find ud af de passende tidspunkter for at vise dine videoannoncer.

For eksempel: Når en bruger har fuldført et bestemt niveau i et spil eller i slutningen af ​​en livestream. Hovedmålet er at sikre, at brugeroplevelsen ikke forstyrres.

🔥 Anbefalede:  Hvad er årsag til markedsføring, og hvordan kan det gavne din virksomhed?

Videoannoncer med belønning: Potentiale for spilindtægtsgenerering

Videoannoncer med belønning er en fantastisk måde for spiludviklere og -udgivere at tjene penge på deres spil.

Men hvad er det egentlig for en mulighed? Er det en guldgås eller en overdreven myte?

For at blive mere specifik, hvor meget kan du egentlig tjene? Tja, svaret afhænger af en række faktorer: typen af ​​spil, antallet af spillere, det land, hvor spillet bliver spillet, den samlede publikumsstørrelse, enhed, software og specifikke oplysninger om dit publikum – interesser, adfærd og baggrund. Der er mange forskellige variabler.

Men én ting, vi ved, er, at vi er i stand til at vise 4x CPM’erne gennem belønnede videoannoncer, end vi ville gøre gennem traditionelle videoannoncer. Så hvis du leder efter en ny måde at tjene penge på dit spil, kan du overveje at belønne videoannoncer!

De mest populære belønningstyper

For at en videoannonce i spillet skal være effektiv, skal den være noget, der er af sand værdi for spilleren. Når alt kommer til alt, spiller spillere allerede spillet og hygger sig formentlig allerede, så belønningen for at se en annonce skal være noget helt særligt. Her er fire mulige belønninger, der ville have en meningsfuld indvirkning på gameplayet:

1. OPSTANDELSE (ekstra liv for at fortsætte dit gameplay)

Det kan være frustrerende at miste fremskridt eller at skulle starte forfra lige få øjeblikke før du var ved at slå spillet, men at have en genopstandelsesmulighed ville give spillerne mulighed for at fortsætte lige hvor de slap i stedet for at spille niveauer igen. Dette forhindrer dem i at miste potentielle belønninger for deres indsats og den ekstra udfordring at skulle gøre tingene perfekt uden at øve det.

2. Penge i spillet (valuta og belønninger)

Efterhånden som spillere går videre gennem et niveau, tjener de ofte belønninger ved at udføre bestemte opgaver eller nå bestemte milepæle. Disse kunne være ting som nye kræfter eller bedre våben, der giver dem en fordel i at fuldføre fremtidige niveauer, men nogle spillere vil gå glip af disse belønninger, hvis de ikke spiller i lang tid.

3. NIVEAU OP NEMT

Brugere kan få mulighed for at betale for at springe videre i spillet eller skifte mellem niveauer. Dette er mest effektivt i spil, hvor brugeren har mange muligheder for avancement. Et eksempel er Super Mario Bros., hvor brugere kunne betale for at skifte mellem verdener eller fortsætte på et hvilket som helst niveau.

4. FORBEDRET OPLEVELSE

I denne form for belønning kan brugere betale for eksklusive funktioner, der forbedrer deres spiloplevelser, såsom at have flere liv, hurtigere karakterhastighed, ekstra våben/ammunition eller yderligere genstande at købe/sælge.

Videoannoncer med belønning optimerer værdien af ​​videoannoncer i appen, hvilket giver en mulighed, der genererer højere annoncegennemførelsesrater i stor skala. Programmatisk integration forbedrer yderligere indsigt i beholdningslevering, annonceeffektivitet og kampagneoptimering.

🔥 Anbefalede:  #SellerHacks 1 – Sådan får du en berømthed til at støtte dit brand

MonetizeMores belønnede videoannoncer

MonetizeMores belønnede videoannonceenheder tilbyder en unik kombination af funktioner, fordele og incitamenter, der gør dem til et yderst effektivt værktøj for spiludgivere.

Belønningsstørrelse: MonetizeMores belønnede videoannonceenheder er designet til at tilskynde til den rigtige form for brugeradfærd og samtidig minimere enhver forstyrrende indvirkning på spiloplevelsen. Dette gøres ved at tilbyde belønninger, der hverken er for små eller for store. Disse enheder er designet med brugervenlighed i tankerne; det er nemt for både brands og deres kunder at navigere på platformen, finde fantastisk indhold og nyde resultaterne.

De rigtige incitamenter: MonetizeMores belønnede videoannonceenheder giver brugeren et incitament til at tage del i deres annonceringsløsning i stedet for at tvinge dem til det. Brugere får lige mulighed for at optjene belønninger, hver gang de interagerer med en annonceenhed og har også mulighed for at se en annonce uden at modtage en belønning, hvis de ønsker det – en win-win-situation for alle involverede parter.

Avanceret rapportering: MonetizeMores suite af avancerede rapporteringsværktøjer sætter de mest relevante metrics lige ved hånden og giver dig de data, du har brug for til at træffe informerede beslutninger om optimering af dit indhold og dine placeringer.

Realtidsmålinger: Spor statistik i realtid, mens kampagnen kører, inklusive samlede visninger og indtjent indtjening. Dette giver dig mulighed for at overvåge, om din annonceplacering er på vej i den rigtige retning, eller om der skal foretages justeringer undervejs.

Er du klar til at begynde at tjene mere på belønnede videoannoncer?

Videoannoncer med belønning, det nye hot inden for mobilannoncering, er det næste trin i forhold til mellemliggende annoncer. De tilbyder dig en belønning for at se en kort videoannonce – som normalt er et ekstra liv (eller opstart eller ekstra bevægelse), men det kan være andre ting som f.eks. valuta i appen.

Med disse annoncer øges RPM’er og annonceomsætning uden at slukke for spillere eller forstyrre deres gameplay.

Klar til at blæse op med MonetizeMores belønnede videoannoncer til dit spil? Kom i gang her!