VEXT er den næste for Veloce i Web3 evolution

Følgende artikel hjælper dig med: VEXT er den næste for Veloce i Web3 evolution

London, Storbritannien, 5. maj 2023, Chainwire

VEXT er den næste for Veloce in Web3 evolution, London-baseret virksomhed, der lancerer VEXT utility and governance token.

Veloce, den verdens førende digitale racermedienetværkdykker ned i Web3s verden med lanceringen af ​​sit nye blockchain-værktøj og styringstoken, VEXT.

Skabt i partnerskab med MDRxTech, eksperter i teknologisk udvikling og Web3-strategi, vil VEXT give Veloce-fællesskabet mulighed for virkelig at påvirke og styre vigtige decentraliserede Veloce-aktiver.

Veloce-mærket består af brancheførende spil- og racerplatforme, Veloce Esportsog racevindende outfit, Veloce Racingder i øjeblikket konkurrerer i det berømte Extreme E-mesterskab.

Inden for dette Veloce netværk er nogle af de mest indflydelsesrige navne inden for spil og racing, herunder Mercedes AMG, Ferrari, McLaren og Yas Heat, såvel som etablerede joint venture-undermærker, såsom Lando Norris’ gaming- og livsstilsmærke Kvadrant.

Med det største racersamfund i verden, tiltrækker 35 millioner abonnenter indtil videre og har ramt næsten en milliard månedsvisningsVeloce-gruppen repræsenterer en perfekt pasform til Web3.

VEXT vil give token-indehavere mulighed for at integrere sig i Veloce-økosystemet og have en håndgribelig indflydelse på retningen af ​​aktiverne i Veloce-gruppen, herunder hold, talent, ligaer og indhold.

Tokenindehavere vil også være i stand til at handle på tværs af spil og live interaktive sportsfunktioner med belønninger for engagement såsom tokens, tidlig adgang til merchandise og begivenheder i den virkelige verden for en forbedret brugeroplevelse.

En integreret VEXT-butik vil sammen med Veloce-partnere fuldt ud inkorporere Veloce-netværket i et decentraliseret fællesskab, der implementerer yderligere nytte til brugere ombord og belønner tidlige brugere.

Detaljer om VEXT og dets platform vil blive frigivet i de kommende uger, med flere partnerskaber og integrationer, der vil blive annonceret. Brugere, der er interesserede i at lære mere om VEXT, kan Tilmelde på hjemmesiden forud for det offentlige forsalg, som snart vil blive annonceret.

🔥 Anbefalede:  Sådan starter du en rejseblog & Tjen penge på det i 2023? Den ultimative begynderguide

Rupert Svendsen-Cook, medstifter og administrerende direktør hos Veloce, sagde: “Dette er det mest spændende, vi nogensinde har gjort. Som virksomhed har vi de to nøgleingredienser til Web3: et globalt engageret fællesskab og en utrolig mængde nytte. Vores ultimative ambition er at blive den første virkelig decentraliserede globale sportsgruppe.”

Tom Grogan, CEO for MDRxTech, sagde: “At udvikle Veloce, der allerede er en pioner og innovator inden for motorsport, er en utrolig mulighed. De udnytter de bedste dele af Web3 – fællesskabsdeltagelse og decentralisering – samtidig med at de giver reel nytte og kontrol over en organisation, som millioner af mennesker allerede holder meget af. Jeg er så stolt af holdet, der har arbejdet så hårdt for at konstruere dette produkt klar til lancering og fortsætter med at blive inspireret af Veloce-teamet for deres engagement i innovation og disruption i denne utrolige industri.”

Om Veloce

Grundlagt i 2018, Veloce er en multi-pillar gaming- og sportsmediekoncern, der opererer på tværs af nogle af de mest innovative, hurtigt voksende og fremtidsfokuserede sektorer i Storbritannien.

For mere information:

Internet side | Telegram | Twitter | Uenighed | Instagram | Youtube | Linkedin | TikTok

Om MDRxTech

Lanceret i 2020, MDRxTech er en digital transformationskonsulentvirksomhed, der leverer “compliant by design” transformation til kunder på tværs af en bred vifte af sektorer og geografier.

MDRxTech består af ledelseskonsulenter, softwareudviklere, blockchain-ingeniører, datavidenskabsmænd og designere, der arbejder tæt sammen med The Mishcon de Reya Groups advokater og regulatoriske specialister. MDRxTech har specialiseret sig i nye teknologier med juridisk kompleksitet såsom kunstig intelligens, maskinlæring, metaverse- og Web3-teknologier såsom blockchain, NFT’er og kryptovalutaer. MDRxTech er en del af The Mishcon de Reya Group, som omfatter det prisvindende advokatfirma Mishcon de Reya, samt andre virksomheder, herunder MDR Brand Management.

🔥 Anbefalede:  Hvor længe ammer den gennemsnitlige mor (USA & OVER VERDEN)?

For at lære mere, besøg venligst: https://mdrx.tech

Kontakt

Leder af Digital Marketing
Louis Broomfield
Veloce Media Group
[email protected]

Table of Contents